| Szerző |
Üzenet |
| < Ötletek, Javaslatok, Hibák ~ Hibák jelentése |
|
|
|
Elküldve:
2006-5-26, 12:04:53
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| Nem ír ki semmit, csak mindig az írott változat jelenik meg a képernyőn. Semmi egyebet nem csinál, mintha csak frissítene. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-26, 12:06:20
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
hm...értem...ez furi. Ilyenkor próbáljatok meg újr belépni az oldalra...sajna ezt az atw műveli valószínűleg, és sajna azzal nem tudunk sokat kezdeni  |
_________________ Once upon a time... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 13:35:01
|
|
|
|
|
| ha a chatbe megyek, akkor csak a chat topicot látom benne, és az utolsó reag kiírás szerint Le Renard-é, május 9-ről...mi lehet az oka? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 13:39:56
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| ???? egyre több olyan hibát mondotok, hogy csak nézünk...az lehetetlen, Renard nagyon rég írt. Ha megnyitod a csetet, azon belül három topicot kell találnod éppen. Vita/Szavazás/ és maga a cset... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 13:44:15
|
|
|
|
|
| én értem, de nem látom...és nemcsak a csetnél van ez így, hanem pl. a közleményeknél...látom, ki az utolsó hozzászóló, de ha például a képességleírásokat akarom elolvasni, csak úgy találom meg, ha valaki hozzászól a témához, különben nekem nem jelenik meg az a téma, ha megnyitom a közleményeket...ez van a csettel is. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 13:52:37
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| pfff...sajna ez megint az atw cseszekedése...az a furi hogy mondjuk nálunk minden működik...próbálj meg kilépni és visszalépni. Perpill nincs jobb ötletünk, prdig böngésszük a beállításokat...de elméletileg midnen rendben! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 14:06:20
|
|
|
|
|
| ez tuti nem atw, szerintem phpbb-ben van valami elállítódva...meg tudjátok nézni az én adataimat, hogy minden oké-e? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 14:13:51
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
igen megnéztük, minden ok nálad... fogalmunk sincs hgoy mi lehet a baki... sajnos...
mi akkor is az atw-re gyanakszunk, de az hogy miért titok  |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-31, 14:18:08
|
|
|
|
|
atw azért nem lehet ludas, mert volt ezzelproblémám nem atw-s oldalon is
ott elég volt egy frissítés
hogy itt miért nem, azt nem tudom
mindegy, még agyalok rajta |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-3, 10:26:06
|
|
|
IV Arcilla

|
|
Van egy "kis" problémám
Amit eddig használtam kép az nincs benne a galériába,de én egy kicsi időre elváltottam másra
Meg lehet oldani,hogy benne legyen vagy keressek magamnak másik képet? |
_________________ "Az élet álom kelj fel ha jön a reggel." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-3, 10:27:41
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
lenne egy ötletemn
Szerintem kellene egy rajz galériát csinálni.,amibe az userek rajzokat küldhetnének be. |
_________________ vigyázat mert jövök |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-3, 10:27:51
|
|
|
IV Arcilla

|
|
Megtaláltam...  |
_________________ "Az élet álom kelj fel ha jön a reggel." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-3, 10:30:44
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Ok VAncha!
Milan, ez az ötlet már felmerült, de a tárhely sem túl nagy, és milllió hely vanm ahová bárki fel tudja teni a rajzait. Szóval sajnáljuk, de ez az oldalon belül nem fog létrejönni. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-3, 10:32:52
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
kár |
_________________ vigyázat mert jövök |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-18, 20:45:29
|
|
|
Halandó
|
|
Én csdak azt jelenteném,hogy majdnem minden topik le van zárva,nem lehet újat nyitni,és írni sem lehet.Hogy fejlődjön valaki,ha nincs hova írni???????????? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-18, 20:52:39
|
|
|
|
|
| mikorra lesz kész?? az új oldal? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-18, 21:19:13
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| Namie...ha vennéd a fáradtságot és olvasnád a híreket, vagy a csetet, tudnád mért van ez!!!!!!! Valószínűleg nem véletlen! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-19, 20:11:56
|
|
|
|
|
| szeretném kérni a hírdetésem törlését mert véletlenül a hogyan használd az ujságot-hoz írtam! Bocsi és köszi*elpirul és szégyeli magát* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-19, 20:13:04
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
kipipálva  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-19, 20:19:55
|
|
|
|
|
köszike!!!!  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 7:44:06
|
|
|
Halandó
|
|
öhmm...Tudom hogy ez a kérdés elégggggg ciki, de én nem találom azt a helyet ahová karaktert kell létrehozni? vagy nincs is ilyen? Tudjátok még most regisztráltam erre az oldalra és a többi szerepjáték amin játszok...Na szóval ott van egy karakter topich is amiben létre kell hozni egy karaktert.
Itt van olyan?
 |
_________________ Ahol te vagy, ott a zenéd is... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 11:10:37
|
|
|
I Alfahím
|
|
| Itt a regszitrációval hozod létre a karakter. Akivel most ide írtál az maga a karaktered IC-n. |
_________________ A remény hal meg utoljára... gazdáját udvariasan előre engedi. Reménykedj még élsz, mert reményed elvenni csak a halál meri. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 14:36:41
|
|
|
Halandó
|
|
tehát ik nem kell előtörténetet csinálni?....okkkééé....
Ha már írok akkor megkérdezem hogyan lehet fejleszteni a karakteremet?mármint mikor lehet vérfakas-vámpír vagy vadász? a hozzászólásoktól függ? vagy mitől ?  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 14:45:42
|
|
|
|
|
Akkor kell majd előtörténet, ha valamelyik csoporthoz szeretnél csatlakozni és azt az adott csoport vezetőjéhez kell majdan elküldeni...
De erről a FAQ-ban bővebben is olvashatsz!
A karakter fejlődése pedig a fórumon nyújtott "teljesítményed" alapján történi, tehát minél jobban írsz, annál előbb fejlődhet a karakter...
De azt hiszem erről is van a FAQ-ban...
(Kacsingatós kedvemben vagyok... ) |
_________________ Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!
Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, restség - és ezek csak a jó tulajdonságaim... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 14:50:53
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| Usly, a faqban mindent megtalálsz a csoportokról, a bekerülés feltételéről. A játékokat figyelik a moderátorok és az adminok, és igen, icbeli teljesítményedhez mérten lépsz majd szintet. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-29, 15:11:03
|
|
|
Halandó
|
|
okok..
thx |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-6, 19:04:46
|
|
|
|
|
| szeretném kérni az utolső reagom törlését mert lemaradt az első sor! köszönöm! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-6, 19:40:51
|
|
|
|
|
Bocs félreértés tisztázva
Légyszi, mégse töröljétek
Ezer meg egy bocs |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 17:26:42
|
|
|
|
|
| Ez kollektív hiba, vagy csak nálam nem hozza be a kiválasztott sablont? Mert eddig fekete hátterem volt, sárga betűkkel; most meg az a kép fogad, mint amikor nem vagyok bejelentkezve: tehát fekete alapon fehér és piros betűk... |
_________________ Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!
Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, restség - és ezek csak a jó tulajdonságaim... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 17:40:05
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Nicholas, nem hibba, meg kell nyugtassalak, ezt most én mumuskodtam el, de csak azért, hogy meglephesselek titeket, imdenkit valami kis ajándékkal Annyi a bibi, hogy valószinüleg csak ennél az alap sablonnál fog menni (most nem fogunk minden sablont hirtelen megszerkeszteni). Ezért bátorkodtam ezt beállitani, aztán ha kész a meglepi, lehet még nekifogunk megcsincsnálni a többit is... sorry |
|
|
|
 |
|