| Szerző |
Üzenet |
| < Chat ~ Vitatopik, avagy szerinted? |
|
4 / 4 oldal
Ugrás az oldalra: Előző 1, 2, 3, 4 |
|
|
|
Elküldve:
2006-7-11, 13:14:40
|
|
|
|
|
| Vampire szabály könyv, ajánlom figyelmetekbe: " egy városban nagyjából minden 100.000 emberre jut egy vámpír. Ezzel az aránnyal lehet fenn tartani a maszkabált. Ha ettől ezt a számot eléri a város vámpír társadalma, a herceg mindenkitől megvonhatja a nemzés jogát (már aki jogosult), és új vámpír nem léphet a városba, kivéve ha átutazóban van. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-11, 13:18:18
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| Geru, ez a kérdés nem a vampire szabálykönyvre vonatkozott... Ez a userek véleményét és gondolatait akarta megérdeklődni... Igaz, lehet Neked ez jelenti a hogyanját. Viszont ne tényként állitsd be ezt, csak mint vélemény. A játék nem vampire alapú, ezt tudnond kell Neked is. |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-11, 13:27:32
|
|
|
|
|
| Teresa. Ez csak egy támpont volt,ami esetleg segíthet. Aki akarja elgondolkozik ezen, aki akarja nem. Ennyi |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-11, 13:52:34
|
|
|
|
|
Pedig szerintem amit Geru írt, jó meglátás, érdemes figyelembe venni. Ha herceg lennék, én is ezt tenném. De ugye a Szabbat számára nincsenek határok, annyit ölelhetünk, amennyit nem szégyenlünk... És ki mondta, hogy szégyenlősek vagyunk? De ez már egy másik történet. Nah, rendben, nincs több propagandaszöveg...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 11:26:15
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Tudom, tisztázódott a dolog, és csak ismétlem az előttem szólókat, ám a szabálykönyvet én is el tudom olvasni, ahhoz nem kell gondolkodni, nem mozgatja meg senki fantáziáját, és igen, tudom, ha sok ember játszik együtt, kellenek szabályok, máskülönben galiba lesz a vége. Mégis...ez a topic, ha úgy vesszük még az ic-től is független, mivel korábban például olyan vámpírtípusról is volt itt szó, amit ic-n nincs, ráadásul ennek a topicnak semmi hatása nincs az icre. Ez csak csevej. Itt tényleg elrugaszkodhattok, gondoljatok bele, milyen lenne pl egy vámpírként azon aggódni, hogy betartod e a maszkabált. Az elrugaszkodás csak addig tart, amgí kinyitod a könyvet és megnézed? Ennyire nem megy?
De mindezt persze nem mondtam volna el, ha nem lenne ezzel kapcsolatban egyéb közlendőm, mivel engem nagyon nagyon nem érdekel, ki mennyire használja a fantáziáját. Az az ő dolga. Más kérdés viszont, hogy a vf, nem asztali szerepjáték interneten játszott formája.. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 19:21:25
|
|
|
|
|
Lazíts Anon.
Én csak egy tippet adtam, nem kell ennyire fel fújni.
És hidd el én tudom, hogy mi a két játék közti különbség. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 23:30:05
|
|
|
|
|
Anon, azt hiszem, már sokadszorra h*lyéztél le, de nem baj, én türelmes ember vagyok. Valóban, a szabálykönyvek elolvasásához türelem kell, és megfelelő mennyiségű akaraterő. És akik mégis végigolvassák, és élnek vele, mert jól felhasználható perspektívákat ad, nem feltétlenül szenvednek fantáziahiányban... Egyébként ezt pont te mondod, akinek az ölelési stílusa erősen Vitruviuséra emlékeztet. (Mellesleg, ha megint belenyúlsz az írásomba, keresztbe lenyellek.) Amit pedig a maszkabál megőrzéséről írtam, az csak egy ugyanolyan vélemény, mint bárki másé, én így gondolom, nem tudom, hogy ezzel mi lehet a baj. Kérlek, hagyd meg nekünk is a véleményünket, hiszen demokrácia van, vagy talán tévednék?  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 23:57:01
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
Elsősorban nem az itteni hozzászólásod késztetett arra, hogy kicsit megnöveljem a betűmérete, hanem az ic-be írt egyik reagod(és Nofertarié). Konkrétan az offos hozzászólás(diszciplínák).
Nofertrai. nem fogok engedélyt kérni, hogy végezhetem e a dolgomat, vagy sem. mástól sem kérek, tőled sem fogok. ha nem tetszik, panaszolj be az adminoknál, vagy nyelj le keresztben, nem érdekel. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 0:07:25
|
|
|
|
|
Nyugi, Anon. Ne húzd már igy föl magad!
(Az off pedig CSAK Gerunak szólt, úgyhogy még mindig nem értem, mi a probléma... ) És tudod mit? Ne is kérj engedélyt, ha még mélyebbre süllyedsz, cipőd lesz a fülbevalód...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 0:08:15
|
|
|
|
|
Igazából semmi közöm hozá de anyira gáz volt a reag hogy át kellet írni?
Ugy gondolom nem ma kezték mint én aszerepjátékot. de titudjátok menyire fer más játékát átalakítani engem ez egy kicsit zavar4
Amikor nekem nem volt jó valami Shira elkülte nekem az egészet és kérte hogy fogalmazam át de nem szónélkül át írta!
Na enyi bocsi hogy bele szóltem! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 0:09:00
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
| Ugyan ugyan. Ismerhetnél már annyira, hogy a Föld közepéig meg sem állok. Fülbevalók? nem rossz ötlet. De akkor már kéne valami tütü is. nem gondolod? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 9:58:50
|
|
|
|
|
ANON,
Azért mert valamit nem ismersz, nem kell rögtön törölni.
Nem megreformálni akaroma játékot, és hidd el Nofertari sem.
Az viszont elég par....ság , hogy olyan reagba javítasz bele/ szólalsz fel ellene, ami nem zavarja a játéjkot. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 10:53:05
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
Hát igen, ez vitatopik és ti bőven kimerítitek a fogalmát.
A kérdésre válaszolva:
Én nem kötnék olyan szoros barátságokat, hogy az ismerőseimnek ne tűnjön fel, hogy egy jó ideje nem bukkantam fel. És szerintem a maszkabál betartása nem egy adott fajon múlik, hanem MINDENKIN. Hiszen mindhárom félnek érdeke betartani, mert ha kiderülne akkor a halandók felháborodnának, félnének, és itt vérfürdő lenne. Szóval szerintem ha egy összeütközés történik, akkor az az alap, hogy valami olyan helyen van, ahol kevés/nincs halandó. |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 11:14:10
|
|
|
Halandó
|
|
| Ne kössünk barátságokat? Na, ez egy igen harci feladat egy olyannak, aki alapjában véve bőbeszédű, mindenkivel ismerkedő tipus. Nézzük meg a CIA ügynököket, ők is titkolóznak, és mégis megmaradhat a normális életük, persze egy jó fedősztori mögé rejtve az igazi lényüket. Miért ne tehetnének hasonlóképpen a három csoport tagjai is? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 11:59:53
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| Tehetnek, de véleményem szerinte egy idő után bonyolult lenne, hazugságokban élni. |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 13:18:44
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| Nem könnyű, ezt elismerem! Sőt, egyre nehezebb, mégis a fiatal vámpírokból szerintem még nem halt ki teljesen az emberi élet iránti vágy. Ehhez az is hozzákapcsolódik, hogy társaslények. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 17:28:10
|
|
|
|
|
| Én értek egyet ugyan is még halandó vagy vanak barátaid nem tudod hogy vámpír, farkas leszel ! szóval a barátság kilőve ha csakn nem direkt veted elé magad egy ölelésre vagy harapásra! |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-13, 17:33:33
|
|
|
Halandó
|
|
| Áhim, olvasd el Nofrit beavatását, talán akkor jobban megérted. Ő ugyanis tényleg direkt vetette alá magát az ölelésnek, és neki valóban fontosak a barátai. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-23, 14:02:47
|
|
|
|
|
Én ebben a témában, főleg Olaffal, aki egy kis kíváncsi újságíró, inkább nem mondok véleményt...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-8-8, 20:00:00
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kicsit eltolódott ugyan, de ím egy újabb téma, amire remélhetőleg ugyanúgy kapva kap mindenki, mint az előbbiekre.
Vámpírok, vérfarkasok, vadászok. Mind léteznek (a mi kis világunkban, fantáziánkban), s ki kicsit jobban belemélyed tanulmányozásukban, annak előbb-utóbb el kell filozofálni azon,
hogy jöttek létre ezek a fajok, miért alakultak ki, s ha volt, mi okból?
Számos variációt ismerhettünk meg eddig filmekből, könyvekből, szerepjátékokból, egymástól, de ez (remélhetőleg) sokszor nem egyezik az emberek saját elképzeleseivel. Nem szabálykönyvekből lopott gondolatokat szeretnénk, csak a Te saját véleményedet!
Vajon tényleg Káin volt az első vámpír? Mi van Drakulával? A "likantrópia" tényleg csak betegség lenne? Ki volt és hogyszületett az első farkasember? És mi van a vadászokkal? Hogy és mikor rendeződtek csoportba? Tényleg Isten adta tehetségüket? |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|