Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Kertváros  ~  Városi uszoda és sportcentrum
1 / 14 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Következő
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-2, 12:27:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

A kis városka uszodája. Egy sportmedencével rendelkezik, valamin néhány kisebbel, a gyerekek nagyon nagy örömére. Az uszoda épületében még egy wellness központ is található. A szolgáltatások skálája széles: masszázs, gőzfürdő, gyógyfürdő, található itt, s a néhány szépségszalon mind mind különféle techninákkal próbálja meg becsábítani a vendégeket. A belépők nem túl drágák, ám ha egy egész család akar itt egy kellemes napot, megszépüléssel eltölteni, akkor bizony elég mélyen bele kell nyúlnia a pénztárcájába.
A minimális érdeklődés miatt az uszodát tulajdonosa kénytelen volt eladni a városi sportklubnak, kik új lehetőségekkel ajándékozták meg a várost. Így remélhetőleg mindenki legnagyobb örömére a létesítmény nem csak az úszáskedvelőknek, hanem a futás, a korcsolya, különböző labdajátékok, lövősportok szerelmeseinek is kellemes időtöltést fog nyújtani. A sportklub persze nem csak a köz örömit tartotta szem előtt, reménykedik abban, hogy a különböző sportok oktatásával kinevelhet egy újabb nemzetközi szinten is helytálló versenyzőcsoportot. S persze a már hivatásos sportolók is gyakran edzenek itt, akik eddig kénytelenek voltak a környező nagyvárosokban gyakorolni...

*Kiszáll az autóból és egyenesen egy szép fehér kerítésű, nagy épülethez vezeti Cesart. Az épületnek nagy üveg kupolája van. Líz egy nagy ajtóhoz megy és benyit. Az uszoda üresen tátong. Egyenesen megy az öltözőkhöz, ahol jobbról a női, balról a férfi található.*
-Itt vannak az öltözők.
*Majd bemegy átöltözni.*
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-2, 12:31:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Bement a férfiak részére, és körülpillantott. Beleszaglászott a levegőbe, de a klóron kívül semmit ne érzett.
~ Nincs itt senki.
* Majd levetkőzött, és az egyik szekrényből kivett egy a vendégeknek odakészített úszó rövidnadrágot. Mikor átöltözött megállt a tükör előtt, és nyugtázta, hogy még mindig jó kondícióban van. Hiába nem harcolt, és nem gyakorolt jóideje, em sokat változott az izomháztartása.
Kisétált arra a folyosóra, ami a medencékhez vezett.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-2, 12:38:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz is töltözött, egy szép bíborszínű kétrészes fürdőruhába. A medencékhez ment.
-Na van melegvíz és hidegvíz is. *felelte.*
-De ha akarod mehetünk szaunázni is vagy az élmény medencébe, esetleg masszázsra a fáradt izmoknak.
*mondta és leült a medence szélére, belelógatta a lábát.*
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-2, 12:42:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Hát. Először is megmártózom egy picit, aztán majd eldől, hogy mi lesz. Klasz ruci
* Körülpillantott, és mikor látta, hogy rajtuk kívül nincsen senki a medencénél, felugrott, és egy ilreálisan nagy ugrással (farkas mivoltából adódóan) belecsobbant a vízve.
- Huh. Kellemes, de egy kicsit lehetne melegebb.
*Majd elúszott a medence azon részére, ahol Líz a lábát lógatta a vízbe, és a mellette lévő szabad részre fölkönyökölt.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-2, 12:47:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Na figylej,hogy én mijet tudok ugrani.-mondta és nekifutásból felugrott és egy szaltótt csinált a levegőbe és úgy csobbant lábbal a vízbe.Majd felbukkanva a felszínre kiúszott a parthoz.
-Ez nagyon jólesett.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-3, 15:43:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Egy darabig, még úszkál, majd megjegyzi:
- Líz. Mi lenne ha beugranánk szaunázni egy kicsit. Már igen csak rám fér egy kis méregtelenítés.
* Majd lemerül a medence legaljára, és onnan elrugasztkodva, kiugrott a medencéből, a "partra". Majd lassan odasétált a medence azon széléhez, ahol Líz lebegett, és lenyújtotta neki a kezét...
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-3, 18:25:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Rendben.-mondja és kiment a medencéből.
-Akkor ha jólemlékszem balra kell elmenni.Ott egy piros ajtót találunk és az a szauna.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-3, 20:00:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Cesar elindult a szauna felé, és közben fölkapott egy törülközőt. Mikor elfordult balra, már látta is a piros ajtót. Elindult felé, és mielőtt belépett, beállt az előtte lévő zuhanyok egyikébe. Mikor megfürdött, elzárta a vizet, és levette a nadrágját. Maga köré teketre a törülközöt, és kilépett a zuhanyból, majd kinyitotta az ajtót, és várta, hogy Líz végezzen.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-4, 18:49:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Líz is bement a zuhanyzóba és egy törűlközővel csavarta be testét majd úgy ment barátja utánn.
-Hú biztos jó a szauna.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 10:32:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

* Mikor bement rögtön megcsapta a forró meleg. Odasétált a hőmérőhöz, és leolvasta
~ 90 fok.
Odalépett a kályhához, és öntött rá egy merőkanálnyi mentás vizet. Majd felült egy padra,ami a pont a sarokban volt, és jól rálátott az ajtóra. Mikor Líz bejött, egy fehér törülközőt tekert magára. Gyönyörű alakja volt.
- Irónikus, nem gondolod? Egy emberi alakba zárt vérszívó, és egy kétlábon járó farkas együtt szaunáznak, és kettejük között csupán két törülköző van. Annak idején nem gondoltam volna, hogy egy gyönyörű vámpírral fogok szaunázni. Bár ha jobban belegondolok, anno aztsem gondoltam volna, hogy képes leszek embereket enni, és hogy képes leszek 3 méter magas farkassá alakulni.
* Majd nevetett egyet, és vetett még egy pillantást a lányra.
Ezután magát vette vette szemügyre. Büszkevolt magára. Sok évébe tellett mire ezt az izomzatot kidolgozta magára. És a színr is mindig jó volt mexikói származásamiatt. Megugrattaegyszer jobboldali mellizmát, majd tekintete megint a lányrakalandozott.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 13:19:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Belépett ő si és kicsit megcsapta a meleg pára és gőz.Leűlt [leült] ő is a padra és a menta illatát kezdte belélegezni.
-Igaz.Bár a sors ezthozta hiszem,hogy a farkasok és a vámpírok egyszer barátok,sőt szövetségesek lesznek.-majd kicsit megtörőlte izzadó arcát.
Közben azon töprengett,hogy ha most látná valaki őket fajtárs akkor mi is lenne.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 18:56:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

* Ahogy ránézett a lányra, és figyelte, ahogy gondolkozik, rögtön eszébe juttott, hogy mi nyomaszthatja.
- Most azért izgulsz, mert egy varkassal vagy? Felesleges. Nem hiszem, hogy megpróbálnának nekünk ártani, és ha mégis, állok rendelkezésükre. Egy ilyen gyönyörű teremtésnek nem szabad ilyenekre fecsérelni a gondolatait. Ha bajba kerülsz miattam, én ott leszek melletted.
* Majd megtörölte a homlokát, leppantant a padról, amin ült, és ránézett a hőmérőre.
~ 97 fok.
* Majd leült Líz mellé.
- Hééé. Nagylány. Tedd már el ezt a bamba arcot. Ne gondolkozz ilyeneken. Ma ne.
* Majd végigsimította a lány arcát.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 18:59:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz ezen elnevette magát.
-Nem az a baj, hogy farkas vagy.Hanem az, hogy a vámpírok is meg a farkasok is ojan [olyan] önfejűek. -mondta és egy kis mosolyt eresztett.
majd amint a férfi megsimította az arcát kirázta a hideg, pedig igen meleg a volt a helységben.
-És te mire gondolsz? -kérdezte.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 19:05:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Hogy én? *Hangzott a meglepődött kérdés. - Régen nem kérdeztek tőlem ilyet...
* Majd meredten maga elé bámult.
- Én csak szeretnék tenni valamit. Valamit a békért, és azért, hogy megtaláljam az utam. Sok évet éltem már. Nem annyit, mint te, de ezzel sok út is együtt jár. Nehéz kiválasztani, melyik a jó. Voltam már mészáros, és mentettem már meg családokat... Nem tudom.
Most csak szeretném magam jólérezni veled...
* Majd megpuszilta, és felpattant mellőle, és öntött egy kis vizet a forró kövekre...
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 19:08:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A puszi meglepte de jólesett neki.
-Hogy jó vagy nem jó, azt csak a lélek tudja megmondani. -mondta és kicsit elgondolkodott.
-De ezt nem lehet tudni nállunk [nálunk] más lényeknél. Te azért ölsz, hogy élj, én meg szívom az emberek vérét.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 19:32:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Miután locsolt a kövekre, visszaült a heylére.
- Az, hogy ki miért öl, az szerintem magánügy. Mind a kettőnknek muszály, ha élni akar. Néha jólesik széttépni egy tehenet, néha egyszerűen elég egy ember... Jó. Ez elég morbid gondolkodás.
Apropó! Tudtad, hogy gyönyörű alakod van?
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 19:38:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Hát egyszer mondták nekem. -mondta elpirúlva [elpirulva], és kicsit matatott a hajával is közben.
-Viszont te meg izmos. -mondta mivel mást nem tudott.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-5, 19:57:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

* A férfi haloványan elmosolyodott.
- Köszönöm. De nekem különleges arcod van. Szép vonalvezetéssel, és gyönyörű szemekkel. Ígérd meg, hogy egyszer lefesthetlek!
* Majd kiropogtatta a nyakát.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 17:23:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Erre őis elmosolyodtt és bólintott.
-Renden egyszer.majd megkérdezte.
-Megmaszírozhatom a nyakadat?Úgylátszik a csontok kicsit elrendeződtek.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:17:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Elmozdultak? Képzeld milyen lehet, ha az ember napi kétszer átalakul farkasssá. Még jó, hogy a csontjaim nem normálisak. * Majd nevetett.
- De az izületeim is elég nyűgösek. Megköszönném.
* Majd elfordul a lánynak háttal, és felrakta az egyik lábát a padra.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:26:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz gyengéden kezdte elösször [először] maszírozni Cesar vállát, majd egyre erősebben, amíg az izok el nem lazúltak [lazultak], majd a csontokat kezdte rendezgetni a masszás segítségével.
-És fájdalmas az átalakulás?
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:29:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

* Cesar elmosolyodott, és lepillantott alkarjára, ami a combján pihent.
- El sem hiszed mennyire. * Majd kicsit hátrnézett, és jobb kezével megfogta a lánynak azt a kezét, amelyik a vállán pihent, és a nagyujjával simogatni kezdte azt.
- Finom, gyengéd kezeid vannak.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:32:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Szegényke.-mondta és a maszírozás közben elgondolkodott, amíg Cesar alakján nézett végig.
~Még szerencse, hogy ennyire jól bírja és egésséges.~gondolta és amikor megsimogatták a kezét elpirúlt.
-Ápolom a kezeimet valamijen [valamilyen] olajjal, mej [mely] természetes növényekből készűlt [készült]. Sajnos nem bírja a bőröm a különféle kardviaszokat meg ijesmiket [ilyesmiket].
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:40:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Kis válogatós. * Majd kacagott.
- Amikor átváltozik egy farkas, az a bőre, amit most látsz például rajtam, szétszakad, és megjelenik az új. És ugyanez visszafelé. Nem egy leányálom. Megszokja az ember... Sokat jártam régen úszni. Főleg amikor menekülni kellett. Az idővel együtt jár, hogy az ember megtanul dolgokat. És megtanulja, hogy ki mit érdemel, ha ellenséges, vagy ha esetleg kedves velem. Te kedves vagy. Kedves és gyengéd.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:47:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Akik megérdemlik azokkal kedvesvagyok.-mondta és egy kicsit a nyaktól a lapockákat kezdte maszírozni.
-Hallod nagyon görcsös a hátad.-mondta és egy kicsit ráerősített a nyomásra.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:52:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Mondhatni megterhelem őket. Amíg Gabriel szakács volt, én először katona, majd boxoló, majd most maradtam hivatásos vándor.
De nekem ez így jó.
* Kicsit kihúzta magát, és hátra nyomta vállát. Fájt neki, de a masszázs jól esett.
- Még a massage is jobban esik, ha valaki olyan csinálja aki ilyen.... Különleges. * fejezte be a mondatot
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 18:58:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz kicsit elgondolkodott.
-Hát a katona élet kemény.-mondta és egy kis em,lék jutott eszébe.
-De van amikor kilehet idegelni az örmit is.
-Én nemvagyok különleges csak egy egyszerű nő.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 19:01:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Lehet, hogy csak az én felfogásommal van baj, de szerintem egy nő, aki több száz éves, és más élőlények vérét szívja, az nem hétköznapi.
* Majd nevetett egy nagyot.
- Nem is beszélve arról, hogy ilyen gyönyörű
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 19:09:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-De az sem egy normális dolog, ha egy férfi megeszi az embereket és farkassá is tud változni. Főleg egy három méteressé. Úgyhogy ez patthelyzet. Nem gondolod? -kérdezte és kicsit elmosolyodott.
-Szépség... Ugyan, hisz' egy normálisnak mondható vámpír vagyok. Bár egyszer-kétszer voltam szépségversenyen csak tudod a fotózásokon kiderűl [kiderül], hogy nem ember vagyok.
Vissza az elejére
Cesar con Wardez
HozzászólásElküldve: 2005-10-6, 19:14:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Hát ezért akarlak lefesteni... Azon látszol...
- És hidd el nekem. Sok ország sok városában jártam már, és kivételes szépség vagy. * Majd elfordult félig a lány felé, és kinyújtotta kezét. A kezemet is megmasszíroznád?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
1 / 14 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Kertváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban