| Szerző |
Üzenet |
| < Szórakozónegyed ~ Elizium Disco |
|
|
|
Elküldve:
2005-8-20, 20:59:38
|
|
|
I Alfahím
|
|
| A városka egyetlen komolyabb, színvonalasabb szórakozóhelye, kedvelt mindenki körében. Az ajtóban hatalmas ajtónállók állnak, kik fegyvert nem nagyon engednek bevinni. Bent üvölt a zene, villognak a fények, és többnyire nagy a tömeg. A stílus változó, csapongó. Az emberek odabent tülekednek, így nehezen lehet haladni. Középen található a tánctér, melyek mellett asztalok állnak, azoknak, kik csak inni szeretnének. Két pult és négy pultos hölgyemény teljesíti a rendeléseket.... |
_________________ A remény hal meg utoljára... gazdáját udvariasan előre engedi. Reménykedj még élsz, mert reményed elvenni csak a halál meri. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 22:20:27
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-hihi,az én mozdulataim mindenkit levesznek majd a lábáról,főleg azért,merthogy szanaszét dobálom őket,annyira nem megy ez nekem.Ne aggódj a hangulat kihozza belőlünk a vadállatot!-
*betoppannak a diszkó ajatján és átvergődve e tömegen a pult fele igyekszik Buster*
-meglátod,egy feles után jobb lesz a hangulat,csak mértékkel igyunk,mert ez 1 kicsit erős,vagy valami lazábbat kérnél mondjuk,akkor én is csatlekozok.-
*ezzel lesegíti a lányról a kabátot,leveti sajátját is és gondosan beadja a megörzőbe.
-Te Xan.úgy érzem nincs harcveszély,ezek csak halandók,nem érzem,hogy valaki kükönös lény járkálna erre,te hogy vagy ezzel?
Na,húzzunk pörögni,csörögni,törjünk össze mindent,mig ki nem rakank minket-
*hirtelen mosolyt varázsol arcára és kacsint a lánynak* |
_________________ My past is my future,so what's my destiny? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 22:29:34
|
|
|
|
|
-Huhhh, mennyien vannak!
*Kapkodja a fejét Xandria miközben követi Bustert a pult felé*
-Hehhh... inni?! Én nem birom az alkoholt!
*Szól kicsit halkan, szégyenlően, nem tudni, hogy Buster értette-e a hangos zenétől... Majd odahjaol hozzá és folytatja*
-Mind kettőnek megvannak az előnyei... A töményet gyorsan le lehet tudni igy talán kevésbé hat, a könnyebb meg lágyabb, igy nem hat annyira...
*Próbál magyarázni, kicsit zavarban van a helytől, sok fiatal, alig ruhában tombol, izzagdtak, ragadnak, és élvezik egymás testét...*
-Ez nekem nem fog menni! Nem tudok lazítani!
*Majd megfogja buster kezét, mert kicsit fél a szokatlan helyzettől*
-Nem, nem érzek én sem veszélyt, de jobb ha fél szemünkkel mindig figyelünk...
*Szól kissé komolyan, majd aggodalmasan tekintget körbe...*
-Táncolni, még ne, kicsit még ldodnom kell... várjunk!
*Probálja visszahuzni Bustert* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 22:38:01
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-hmmm,egy kicsit írtóztató ez a tömeg valóban.mit kérsz?Ha nem akarsz alkoholt inni,akkor van itt juice mindenféle meg szénsavas üdítő is.Te...nem tudom mit esznek ezek annyira ebben a diszkóban,az egészben az a különös,hogy a zene teszi ezt velük,szinte kiakadnak és ilyenkor megpróbálnak surlódni.
*enyhe kacajra fakad de közben végig a láyn szemébe neéz,mert nem tudja,hogy mit gondol éppen,miért vár és miért olyan óvatos.Bízik benne,hiszen sokal kifejlettebbek az érzékszervei,mind akármelyik más vadásznsk a környéken*
-Figy,szerinted mikor jön el az id,amikor a harcra kerül a sor?csak azéert kérdezem,mert a tegnap nagyon kibuktattam A vámpír urat akaratlan is és sokat nem fog várni,következő alkalommal biztosan nem úszom meg egy kis apai nélkül-
*felhúzza szemöldökét és kortyol egyet a koktéljából,amit most az imént rendelt.figyelmesen nézi,hogy mit választ a lány.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 22:49:16
|
|
|
|
|
-Megszokható, ha az ember már rutinoabb azt hiszem... Bár a stroboszkop (vagy mi a szösz) eléggé zavarja a szemem még, a villogásával, de lehet kezdem elkapni a feelinget...
*Kicsit mosolyra huzza a száját, mert épp egy olyan szám fut, aminek a refrénje az ismerős "What a feeling...". Majd rendel magának egy feles sárgadinnyevodkát.*
-Bocs de ennek nem tudok ellenállni! Emlékek fűződnek ehhez az italhoz...
*A régi időkre gondol, mikor a középsikolában a régi barátaival bulizott... régi szép idők, gyermekévek...*
-Hogy mikor jön el az az idő? Remélem minél később...
*Átérzi a zene lüktetését, majd kezébe veszi az italát, és megemeli Buster előtt*
-Egészégedre!
*Majd lehuzza az sárgadinnyevodkát, eztán Busterhez hajol, ujból megogja a fiu kezét*
-Ne foglakozzunk most ezzel, lazitani jöttünk!
*Kcsit furcsán hangzik szájából, isz az előbb még egy megszeppent kisbárány volt, de 180fokos fordulatot véve a táncparkett felé húzná Bustert, hogy táncoljanak* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 22:58:29
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
*Enged a lánynak,egy kicsit furcsának találja ezt a hirtelen hangulatváltozást,viszonozza az"egészségedre"-t egy "nőj nagyra"-val és elmosolyodik,azután besomfordál Xan után a buli közepébe és elkezd tánsolni,még ha egy kicsit az elején esetlenül is,de biztos benne,hogy hamarosan belejön.Ezzel ellentétben a láyn egy kicsit sem botlábú,sőt ellenkezőleg,nagyon is jó a mozgása*
-nem lenne okod magadat bírálni-*ordítja*-ez megy neked,minha minden nap ezt csinálnád-
*aztán elkapja a kezét és megpörgeti aztán újra szabadon engedi,hadd lássa a csodás mozdulatokat.Egyre inkább úgy érzi,hogy már ő sem olyan mackósan ropja,elengedi magát és átvált.
-ez nem rossz,már rég buliztam-
~belevaló csaj ez a Xan~*aztán vág egy 180 fokos fordulatot* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:09:55
|
|
|
|
|
*Boldogan veszi észre, hogy buster is benne van a táncban, majd mikor táncolni kezdenek, partnere néhány mozdulatát magában ugyan megmosolyogja, de látja hogy egéz gyorsan belejön barátja, így nem aggódik az este hangulata miatt... Ugyan önmaga még enyhén zavarban van mérhetetlen gátlásossága miatt, de igyekszik keveset mutatni belöle, probál "divatos" mozdulatokat ellesni a többi táncolótól, és igyekszik átadni magát ő is a zenének, hiszen annál jobb természetes lazitószer nincs is talán... Majd mikor már eléggé ráéreztek a dologra mindeketten, odasimul a férfihoz és beszélgetni probál vele a tánc közben, amit a zene hangereje kicsit nehézkessé tesz, ezért inkább nem is erölteti, cak megdicséri a férfit*
-Nagyon jól belejöttél, tetszik a mozgásod!
*Majd átkulcsolja kezeit Buster nyakánál, étőlelve öt, s így probáltovább táncolni*
-Vannak egész érdekes elemek, néhányat átvehetünk az edzéstervünk be is...
*Nevetgél* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:22:28
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
*Elles egy pár mozdulatot,ugyanúgy mind Xan,táncolni nem bűn*
-úgy látom,hogy ez is remek edzésnek menne,hiszen ez is mozgás,és mindenhol megmozgat-
*aztán átfogja Xandria csípőjét és vált a stílusán,alkalmazkodik a lányhoz ám szokás szerint vezet,mert ennyit tud azért a táncról,hogy a férfi vezet,még ha rangban alacsonyabb is( )
-tudod régebb kodsaraztam sokat és a tesóm meg mazsorettezett és bizony lehetett ötvözni a kettőt,mert sokszor bámulatba ejtett a mozgásával a pályán,igaz egy kicsit balerinás volt,de cselt cselre halmozott és sokan csak bámultak utánna,nem hinném,hogy árt ez nekünk-
*azzal megdölti a lányt egy kicsit és tovább folytatják a táncot* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:27:03
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-mit szolnál,hogyha egy kicsit lazítanánk,míg még erő akad bennünk?leguríthatnánk valamit,aztán kérünk valami harapnivalót is.
Hmm?
*kérdően mered a lányra* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:30:03
|
|
|
|
|
*Meglehetősen álvezi a táncot, jo hangulata kerekedett, s kellemes perceket töltenek együtt a táncparketten*
-Nagyon kedvés, az a mozgás ami ennyire jol megmozgat...
*Nevet miközben gonalatai miatt kis rózsaszin pír jelenik meg az arcán, amit lassan fáradásra is vagy a melegre is lehetre fogni...*
-Nem is tudtam hogy van testvéred!
*Majd leereszti kezeit Baster nyakából*
-Nincs kedved leülni kicsit? Kezdek kicsit kifulladni, nagyon meleg van itt... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:31:56
|
|
|
|
|
| *nagyot mosolyog mikor meghallja hogy egyre gondoltak, igy mindeketten megindulnak kifelé a nyüzsgő tömegből, egy nyugodtabb helyet keresve* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:36:04
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Egyetértek,akkor megeggyeztünk,harapunk valamit és leöblítjük-*azzal kézen fogja a lányt és elvezeti egy elegánsan megetített asztalhoz*
-ki hitte volna,hogy egy diszkóban ilyen is van...mindenesetre jó ötlet,egyszerre kajálda és diszkó.-
*komolyabbra fordítja a szót*
-a testvéremet a családommal együtt kinyírták a vámpírok és ezért lettem vadász,hogy megbosszulhassam,de hagyjuk ezt a lapos témát...,mit kérsz?-
*mélyen a szemébe néz a lánynak és szájár huncut mosolyra görbíti*
-én valami könnyüt rendelek,hogy még mozogni is tudjak,miután felkecmergek a székről-
*hívja a pincéert és kéret két étlapot* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:45:49
|
|
|
|
|
*Résztévvel a szemében, fogja meg Buster kezét, mikor leülnek*
-Sajnálom...
*Majd megkapják az étlapot*
-Köszönöm én cak egy pohár áványvizet kérek... Te mit eszel?
*Mosolyog... Mikorm indketten rendeltek folytatja*
-Az én családom ösi vadász-vérvonallal rendelkezik, édesapám, nagyapám, és ameddig vissza lehet vezetni a családfánkat az összes atyai ágon levő férfi a családban vadász volt... Én volt az egyetlen gyermeke szüleimnek, s az ég nem fiuval ajándékozta meg öket, de ennek ellenére is vadász lett belőlem, s mikor apámat egy vérfarkas meggyilkolta, én léptem nyomdokaiba...
*Sóhajtott egy nagyot...*
-Nem tudtam a hivatásunk lényegéről, míg ő meg nem halt... Egyetemi tanárnak készültem, s most is probálom ezt a kettőt összeegyeztetni, ahogy ezt te is látod... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:53:51
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-egy görög salátát kérnék szépen sok olivaolajjal...kérem!-
*aztán visszapillant a lányra és érdeklődev végig hallgatja amit a lány mesél családjáról*
*kis idő elteltével megérkezik az étel és az ásványvíz,buster nem sokat mond,inkább gyorsan lapátolja be a finom görög salátát,közben meg figyelmesen hallgatja Xandriát.Végtére is megeszi az ételt és szalvétával megtörli száját.Vegig hallgatja a lányt majd malmozik egyet az újjaivel és illedelmesen megkérdi:*
-van még kedved táncolni,vagy lassan elballagunk innen?Nagyon meleg kezd lenni itt-
*megvárja míg Xan felhörpöli a vizet*
-tudod, lerí rólad,hogy nem egy átlagos családban születtél,van benned valami vadászias,úgy igazán-
*és egy mosollyal toldja meg szónoklatát* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-2, 23:58:21
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
| *Látja a lányon,hogy nem igazán szeretne visszamenni a parkettre ezért int a pincérnek és kéri a számlát.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-3, 0:01:46
|
|
|
|
|
*Mosolyogva nézi, ahogy Buster falja a salátátját, közben kortyolgat az ásványvizéből is...*
-Jóétvágyat! Kicsit késön, de...
*Majd mikor befejezte barátja folytatja...*
-Szerintem is kezd túlforrni a hangulat, a villogától meg már fáj a szemem és kicsit a fejem is... Haza megyünk, haza kisérsz?
*Majd ártatlan nöi pillantásokat intéz Buster felé*
-Én csak egy törékeny fiatal lány vagyok, az éjszaka pedig olyan félelmetes...
*mosolyog, majd partytársa megjegyzésére komoran reagál*
-A vér néha áldás, néha átok... Büszke vagyook a származásomra, és hogy idáig jutottam, de súlyos átkot cipelek... A családom végtelenül büszke, és szigorú...
*Sohajt egyet...* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-3, 0:07:23
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
*kacsint egyet a lány kérésére*
-természetesen hazakisérlek,nehogy elraboljanak a gaz vérfarkasok.-
*nagyot nevet a fáradt pénján,hogy még ilyenkor is tud nagyobbnál nagyobb marhaságokat összehordani*
-komolyra fordítva...mehetünk is
*ezzel a pincér kezébe nyomja a pénzt*-a többi maradhat-
feláll az asztaltól és óvatosan kihzza a felállni készülő Xan alól a széket.
Kikéri a kabátokat a ruhamegörzőből,feladja tulajdonosára az egyiket,a másikat meg magára ölti,ezzel kilépnek az utcára*
.jó kis este volt,megérte kiruccanni- |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-24, 12:19:56
|
|
|
|
|
*belép a diszkóba.Körbetekintve a füstös helységben meglepetten nézte a táncoló embereket.*
~mennyi ember. Fele sem tiszta...~
*gondolta a wiskey és más italra tekintve. majd beljebb haladva leült egy asztalhoz. A zene hangos és nem éppen nekivaló.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-9-24, 12:33:28
|
|
|
II Ősi Lycon
|
|
*A fiu a lány után jött. Belépett a discoba a tömeg a zaj nem szokott hozzá ehhez.Összeráncolt homlokkal keresgélt a tömegben. És megtalálta egy asztalnál a lányt akit a kocsmából látott távozni.Elindult felé.*
~Illene megköszönni a segítséget , meg amúgyis magávalragadó szépség~
*Kitartóan menetelt a lány felé.* |
_________________ Legyen színed az ártatlan fehér,
A tüzes vörös, vagy a hideg kék,
De a feketét ne válaszd!
az az enyém. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-6, 21:47:44
|
|
|
|
|
*Halovány fogalma sincs miért jött ide...
Zaj, tömeg...brr..*
~Nyilván kezdek kivetkőzni magamból...~*állapitja meg némi öngúnnyal.*
~Igy jár az aki változtatni akar...hibát, hibára halmoz...~*végighordozza tekintetét a táncoló, vagy inkább vonagló tömegen, majd ledobja magát egy asztalhoz. Rágyújt és a cigaretta füstje mögül gúnyos mosollyal szemlélődik..* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-6, 22:23:11
|
|
|
|
|
*Unott arccal rendel egy sört, de szinte mintha ott se lenne...Túllát a tömegen, valahova messzire...Bár ehhez a helyhez is fűzik emlékek, de lassan már az emlék is szertefoszlik...
Azon meg már eleve felesleges gondolkodni, ki, mit és hol rontott el.
Mert a válasz: Courtney rontott el mindent...*
-Kösz! -*veti oda, mikor megkapja a sört. Ritkán ivott és akkor is keveset.
De most úgy érzi az ital maga a megváltás. Mohón kortyolja...*
~Züllök...~*gondolja* ~De ki foglalkozik vele? ~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-6, 23:10:32
|
|
|
|
|
*A fejében a hang egy újabb sör bevállalására ösztönzi.
De nem enged a nyavalyásnak, kifizeti azt az egyet, majd vet egy utolsó lenéző pillantást a vibráló fényben és lármában vonagló tömegre...*
-Hernyók...Férgek...-*szűri a fogai közt a szavakat, majd kisiet.
Úgy látszik az "új élet kezdete" nem a diszkóban várja...
De akkor vajon hol?* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-30, 0:14:52
|
|
|
|
|
Ekkor egy új egyén lép be a bejáraton..
~Egy kicsit megpróbálok kikapcsolódni ,bulizni... gondolja magában.
*Látván a tömeget és a hangos techno zenét azt gondolja ez talán jó alkalom lessz megimerni egy-két embert mivel nemrég érkezett a környékre...
*Odasétál a pulthoz.. -Egy abszintot! mondja a csaposnak..
~Sosem a gyengébb alkoholokat fogyasztottam.. gondolta *Ekkor egy halvány mosoly jelent meg az arcán..
*Leült az egyik sarokban és nekiált elfogyasztani a kifizetett italt, várva a hatást..
*Ekkor lenézett a tomboló tömegre és eszébe jutottak a régi emlékek egy hasonló buliról ahol megismerte élete párját..
*Majd elfogta az a tipikus szorongó érzés, amikor eszébe jut hogy miként vesztette el szerelmét...
-Miért én? hangzott el a sokat ismételt kérdés..
*Majd egy nagyobbat kortyolt az italába..
~Hátha idejön valaki! gondolta magában..
~Valaki akivel eltudok társalogni ,akivel megértetem magam.
-Ne áltasd magad! suttogta, és nézte tovább a tömeget... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-30, 17:15:47
|
|
|
|
|
Ahogy elmerülten nézte a tömeget, megakadt a szeme egy a tömegtől elvonult rendkívül csinos nőn...
~Odamenjek? *gondolkodott magában... Sosem volt egy könnyen ismerkedő tipus ,de viszont nagyon ragaszodó..
~Talán ő is olyan mint én!?
~De lehet hogy nincs egyedül.
*Miközben magában gondolkodott egyre inkább érdekelni kezdte a titokzatos nő.
*Hirtelen egymásra pillantotak, de szégyenllősen elfordította a fejét..
*Viszanézett de a nő már nem volt ott..
~Ez én formám! *gonmdolta*
*Készülődőtt elmenni, de nemudta még hogy hová.
*Hirtelen a vér is megfagyott bene amikor meglátta magával szemben a nőt*
*Nyelt egy nagyot és köszöt neki.
-Szia!
*mondta kicsit dadogó hangon a meglepetségtől.
-Hogy hívnak? fojtatta.. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-30, 21:19:00
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Ahogy belépett a terembe, gyors pillantást vetett a tömegre és egyből a pulthoz indult. A pultostól kért egy abszintot és egy doboz cigit. Aztán felpattant egy bárszékre, rágyújtott és elkezdte felmérni a telepet.*
~Érdekes egy emberek vannak itt, valahogy olyan sejtelmesen visszafogottak, mégis még sehol nem éreztem ilyen otthon magam.~
*Elmélázása közben ismét a koldus szavai jutottak eszébe, akivel múlthéten találkozott. Igazából még mindig nem értette miért is hallgatott rá. Valószínűleg, mert még senki nem tudott róla ennyi mindent, ráadásul úgy hogy nem is ismerte.*
*Hiszen csak kajával kínálta meg. Nem tudta elképzelni milyen vezérről is beszélt az öreg és hogy miért is változna itt meg gyökeresen az élete. *
~ Egyátalán milyen vezérről van itt szó? Valami hülye bandába akarnak bevágni?~
~ Remélem legalább érdekes emberekkel találkozom itt.~
~ Vajon kitől kérdezősködjek a vezérről? Hiszen még a nevét sem tudom, csak hogy valami kastélyban találom. Mégsem állíthatok csak úgy oda egy kastélyba.~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-31, 10:27:05
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Már reggel van és üresedik a terem. A lány meggyötört arcal a pultosra néz, kér egy kávét és egy csipszet. Ilyen helyeken csak ennyi a kaja. Amíg eszik újra gondolataiba merül. *
~Hát erről ennyit, zúg a fejem és másnapos vagyok. Ráadásul nem találtam egy értelmes embert. Csak egy rakás idióta akart felszedni, akiket el is zavartam a fenébe. Ha tudnák.~
~Azt hiszem szedem a cuccom és szétnézek még máshol is. Bár remélem nem fagyok meg.~
*Ezzel felált és elindult kifelé, előbb azonban egy röpke pillantást vetett magára.*
*Fekete csizma, necc harisnya fekete rövid bőr nadrág, egy zöld pulcsi és egy fekete bődzseki. Nem éppen a leg kényelmesebb cuccok, de ő imádta. Persze csak a zöld haja után. Imádott különbözni na és a képzőművészetire készült még valamikor. Ha már nem lett belőle semmi, legalább a haján látszon művészi ötlete.*
* És kilépet az utcára* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-31, 12:55:41
|
|
|
|
|
*Jason fájó fejel ébred a fotelban amiben ült és azonnal a hölgyet kezdte keresni akivel tegnap este találkozott.*Nemtudta csak álmodott vagy ténleg egész estét átbeszélték
~Nem mondta a nevét, csak nézett a hatalmas zöld szemével.
~Ha a nevét kérdeztem, vagy hogy honnan jött rögtön témát váltott. *Próbáld visszaemlékezni miközben kért valami frissítő italt hogy ne érezze olyan erősen a tegnap fogyasztott alkoholt...
*Látot elmenni egy rendkivűl csinos zöld hajú nőt, kicsit furcsálta öltözködését de jól ált neki, volt egyénisége.
*Köszöni akart de a nő elsietett, és még elég kába volt ahoz hogy normálisan társalogjon..
*Kifizette az italát és a megmaradt embereket figyelte...
~Énis ilyen lennék?..kérdezte magától..
*Halkan nevettt egy jót, majd rágyújtott egy cigarettára.. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-31, 13:04:05
|
|
|
|
|
Miútán elszívta cigit öszepakolt és a kijárat felé indult...
Viszakérte kardját és elindult sétálni, hátha a friss levegő kicsit feldobja majd.. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-31, 22:02:11
|
|
|
|
|
egy fiatal férfi lépett be a zenétől dübörgő discoba.
Középhosszú szőke haja, barna szemei vannak, elég jóképű.
elegáns szövetnadrágot és selyeminget visel.Odamegy a bárpulthoz, rendel egy whiskey-cola-t és körbetekint valami 'áldozat' után. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-10-31, 22:15:36
|
|
|
|
|
| *A táncoló/tomboló lüktető tömegből néha-néha kivillan egy feltünően szemrevaló teremtés. Hosszú, barna haj, magas, vékony, mégi nőies alkat, amelyet helyenként fed csak fehér szövet, egy apró csillogó strasszos miniruha formájában. Teljesen átadja magát a tömeg lüktetésének és a zene ritmusának. Mozgása több mint kihívó, ki rápillant hosszú percekig rabjábá válik. Tekintetét felemeli, s a bárpult felé pillant. Megigazitja egyenesszálú haját, hiszen a mozgás következtében eléggé összekuszálódik. Ekkor pillanja meg a szőke férfit, majd csábos mosollyal rákacsint, de ugyan abban a pillanatban el is fordul, és tovább táncol...* |
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|