Társalgó

Üdvözöllek kedves Látogató!Hadd vezesselek kicsit körbe, mielőtt bárhová kattintanál!
Számomra az írás, hobbi. De az, az igazán belefeledkezős, őrületig megszállottsággal járó fajta.
Ezzel az oldallal kicsit kilépek a komfortzónámból, és mindenki elé tárom, amit eddig csak a legnagyobb bizalmasaim olvashattak.
Remélem Te is szánsz néhány percet az átböngészésére, és ki tudja? talán megragadja valami az érdeklődésedet.

Akadnak itt versek. Még a régi énem darabkái, aki kereste a helyét a világban és a szerelemben. Amióta megállapodtam, a lelkem megnyugodott, a verselés pedig alkalmi tevékenységgé szelídült. Pár üdítő munkát a sor végén találhatsz. Az elején csak akkor keresgélj, ha néha Te is kicsit sötéten látod a dolgokat, és jól esik, hogy nem vagy egyedül vele.

Aztán akadnak itt regények is. Bizony ám! Két befejezett kötetből is osztottam meg néhány fejezetet, emelett belekezdtem egy újba is, amibe szintén beleolvashattok.

"A szentély rabja" démonos. Sok harc, kicsit túl sok karakter, szinte semmi pihenő. E/3-as írásmódja miatt ott lehetsz minden fontos eseménynél, s van amit előbb tudhatsz a főszereplőknél, de azért nem sokkal. Csak akkor kezdj bele, ha 100%-osan ide tudsz koncentrálni, másként elveszel a történetben, és ha ez egyszer bekövetkezik, biz nem talál rád többé senki a sötét árnyak között!
Egyelőre saját részre került nyomtatásra pártíz darab, amiből megkaparinthat egy-egy példányt, akit megragadott a démonok világa, és szeretné a polcán tudni zavaros történetüket.

A "Káoszvilág" egy másik világban játszódik. Tudom, a miénk is totál káosz, de ez kicsit másképpen az. A főszereplővel, Adammel együtt ismerheted meg a helyet, kutathatod mit rejteget még az ott élők elől is, és ami ennél is fontosabb, az E/1-es írásmódnak hála csak azt látod, amit ő. Ettől olyan titokzatos minden az elején, és fokozatosan nyílik ki a történet, amely egyetlen rojtos szálon fut végig. Ezt ajánlom kikapcsolódásra, de azért légy résen! Akadnak csavarok benne.
Jelenleg pályázaton várja a sorsát! Szurkoljatok! ♡

A "Harlow Bell" egy boszorkányról szól. Története szintén E/1-ben íródik. Lesznek szörnyek, bajtársiasság, árulás ééés szerelem (ez lesz számomra az új kihívás). A kérdés: Ki vadászik a királyon kívül a boszorkányokra? S aminek nem tulajdonít senki jelentőséget, mégis a legfontosabbá nővi ki magát: honnan származik a boszorkányság?
Még magam is csak ismerkedek a regénnyel. Pár fejezet van kész. Akit érdekel, a megfelelő menüben elolvashatja. Meglátjuk, mi sül ki belőle. 🙂

Emellett megtalálod a szokásos menüpontokat is. Újdonságokat, pár infót rólam, bár tudom, sokakat nem az író érdekel, csak a művei. De nem veszem sértésnek! Én is így vagyok olvasó.

Remélem fel tudtam kicsit kelteni az érdeklődésed, és elidőzöl nálam egy darabig! Ha van kedved, írj a társalgóba! Én biztosan válaszolni fogok! 🙂
Jó szórakozást!

Minden saját szellemi tulajdon! ©
Willow ♡