Asszem innen lesz, http://www.oponeo.at/van paypal, meg kostenloser versand őszterejkbe.
Moderátor: MadBob
lendvai írta:Muju írta:Tudósok 1 kèrdès! Akinek van vízhőfok visszajelzés, annak hol a szenzor ès az akinek nincs mint nekem annak csak bimetál van helyette?
Ha jól látom a szervizkönyvben a termosztát házban van a jeladó és a ventillátor kapcsoló is. A bimetál nem teljesen világos, két külön gomba van a két funkcióhoz. Gondolom akinek nincs a műszerfalon vízhőfok visszajelző annak nincs jeladó a termosztát házban. Neked nincs meg a pdf szervizkönyv? Neten fenn van, érdemes letölteni, még ha az angolod nem is a legjobb, azért sok minden érthető belőle (rajzok, méretek, nyomatékok, kapcsolási rajz).
Muju írta:A ventilátort a termosztátnál lèvő kapcsoló kapcsolja, ami szerintem kapcsoló, ès nem változó ellenállás. De ha nem így van javítsatok ki. A bimetál amire gondolok az mag a hűtő tetején van ami a túlhevülèskor a piros lámpát kapcsolja. Szintén kapcsoló" bimetál". A hőfokmèrő órát meg egy hőgomba vezèrli.
Muju írta:Nincs fűtött garázsban . De az akksinak jobb ha bent van.
Robi70 írta:Szasztok!
Kössz az értesítést Csanesz!
lendvai írta:Muju írta:A ventilátort a termosztátnál lèvő kapcsoló kapcsolja, ami szerintem kapcsoló, ès nem változó ellenállás. De ha nem így van javítsatok ki. A bimetál amire gondolok az mag a hűtő tetején van ami a túlhevülèskor a piros lámpát kapcsolja. Szintén kapcsoló" bimetál". A hőfokmèrő órát meg egy hőgomba vezèrli.
Ez így van. A ventillátor kapcsolója egy kontaktus, ami lehet bimetál is, nem szedtem még szét. Nekem a piros lámpa kapcsolójának csak a helye volt meg a hűtőben az 1997-es 4TX-en. De a hozzászólásod alapján teljesen képben vagy.
Muju írta:Jóóóreggeeelt!
Kawakarika írta:Muju írta:Jóóóreggeeelt!
Jóó reggelt!
Azért én ha nem dolgoznék nem kelnék ám hajnali 9kor!
Na hol van az a fakés???![]()
Muju írta:Ha tudnád hogy má a pogácsát is kisütottemKawakarika írta:Muju írta:Jóóóreggeeelt!
Jóó reggelt!
Azért én ha nem dolgoznék nem kelnék ám hajnali 9kor!
Na hol van az a fakés???![]()
Lomha 8V írta:Boldog Új Évet mindenkinek!![]()
Lecseréltem a motorolajat, egy kicsit jobb lett a kuplung, de nem az igazi. Remélem a kuplung folyadék csere meghozza majd az eredményt.
Karex írta:Nézz rá a karnál, visszaengedi-e a dugattyút alaphelyzetbe. Vagyis jó -e a mérete a kritikus helyen.
Kawa írta:Buékolás mindenkinek, karácsonyra talán a motorozz is müxik majd.Seggünk befagyott.
![]()
Karex írta:Kawa írta:Buékolás mindenkinek, karácsonyra talán a motorozz is müxik majd.Seggünk befagyott.
![]()
De most tényleg. Ez, ez most milyen avatár kép?
Nincs rendes TDM-es, mondjuk szép MZ-s matricával?
Kevés a pezsgős üveg a kézben.....
lendvai írta:
Ez azért van, mert Zsuzsika vezetett, Séf bácsi szolidaritásból csak otthon ivott, mi meg már megittuk a forró puncsot Ritával amikor a kép készült.A képen amúgy 1db TDM-es található (rendes vagy sem mindenki eldöntheti)
, plusz két Kawás meg egy benzintyúk.
Karex írta:Kawa írta:Buékolás mindenkinek, karácsonyra talán a motorozz is müxik majd.Seggünk befagyott.
![]()
De most tényleg. Ez, ez most milyen avatár kép?
Karex írta:De most tényleg. Ez, ez most milyen avatár kép?
skobi írta:Én is ideértem (vége a szabinak).
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Sokkal jobban tetszik ez a felület.
Jobban követhetőek a párbeszédek.
Karex írta:Jóvan, ha ezt hótehénke meghallja, szerintem rögtön összerozsdásodik.
Hogy ne is tudjál ráülni, ha a zőccség lerohad, vagy gyökeret ereszt.
Kawa írta:Hát, rá éppen most is ráülhetek, igaz, nem jutnék messzire beállt első kerékcsapággyal, meg kipuffogó nélkül, főleg hogy ki se mehetek a kertből, mert ki vagyik vonva az forgalombúl a kicsike....
Karex írta:Amúgy a csevegő hsz száma 991.
Megírjam egyedül az első ezrest?
Kawakarika írta:Karex írta:Amúgy a csevegő hsz száma 991.
Tegnap a bukócsövet raktam fel,mert a szelepszárszimering cseréhez,hézagállításhoz leszedtem.
A karbiszinkron állítás van még vissza.De csak az a saját gyártású "csöves"szinkronizálóm van.
Szombaton kiugrok a Lajosba veszek egy szinkrontesztert,oszt várom a szezonkezdetet....
Muju írta:A szelepszár szimering csere má nekem is megvolt.De a bukócsövet mèg nem teszem vissza, mert angyalok mèg egy kis tudományon.Kawakarika írta:Karex írta:Amúgy a csevegő hsz száma 991.
Tegnap a bukócsövet raktam fel,mert a szelepszárszimering cseréhez,hézagállításhoz leszedtem.
A karbiszinkron állítás van még vissza.De csak az a saját gyártású "csöves"szinkronizálóm van.
Szombaton kiugrok a Lajosba veszek egy szinkrontesztert,oszt várom a szezonkezdetet....
Muju írta:Nem nem az olajgomba tèma csak a visszajelzőre vár aztán be is kötöm. Egèsz más a csapásirány. De majd ha kipróbálom ès műxik is akkor teszem közzè
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég