csokabi írta:Schindler írta:Sziasztok!
Csokabi:az komoly, hogy te vagy az Admin?))
No para! MadBob nem ad a kezembe elektromos korbácsot...![]()
Pedig lenne nektek ne mulass! Szemtelen banda
Szerintem Csabi lehetne az egyik admin.
Moderátor: MadBob
csokabi írta:Schindler írta:Sziasztok!
gabor82 írta:csokabi írta:Schindler írta:Sziasztok!
Szerintem Csabi lehetne az egyik admin.
hgemini írta:Gábor, tegnap a közeletekben motoroztunk, gondoltam rád csörrentek, de aztán nem volt szívem megzavarni a vasárnap délutáni sziesztát!
csokabi írta:Ismered milyen, mindent maga eszkábál
gabor82 írta:hgemini írta:Gábor, tegnap a közeletekben motoroztunk, gondoltam rád csörrentek, de aztán nem volt szívem megzavarni a vasárnap délutáni sziesztát!
Nem voltam itthon, de máskor nehogy megìrd, hogy erre jártál csak nem akartál zavarni mert olyat írok, hogy azonnal kib@ttnak a moderátorok innen.
csanesz írta:Szerintetek szakmai kérdéssel indítsak új topikot 850 4TX alatt, vagy tegyem fel a kérdésemet itt?
csokabi írta:csanesz írta:Szerintetek szakmai kérdéssel indítsak új topikot 850 4TX alatt, vagy tegyem fel a kérdésemet itt?
Van műszaki szakkör és azon belül is 4TX.
Bimmer1 írta:Sziasztok!
Én is itt!
Valaki elmondhatná röviden a költözés okát.
Mert ez igy nekem nagyon gyors volt. Kis panaszkodás arra, hogy nem jelennek meg a kommentek + hogy csak 1 képet lehet feltenni.
Lehet vlem van a baj, de nehezen váltok a megszokott bevált dolgokról újra...
csanesz írta:csokabi írta:csanesz írta:Szerintetek szakmai kérdéssel indítsak új topikot 850 4TX alatt, vagy tegyem fel a kérdésemet itt?
Van műszaki szakkör és azon belül is 4TX.
Oksa!
csokabi írta:Arra gondoltam. A topik a "műszaki témák" alatt található...
Egyelőre felesleges minden kérdésre külön topikot nyitni.
csokabi írta:Bimmer1 írta:Sziasztok!
Én is itt!
Mert ez igy nekem nagyon gyors volt. Kis panaszkodás arra, hogy nem jelennek meg a kommentek + hogy csak 1 képet lehet feltenni.
Mi sem váltottunk szívesen, de szükséges volt lépni. Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a műszaki problémák és ezeket egy egyszerű rendszer visszaállítással orvosolták. Ezért tűntek el a hozzászólások. Az oldal jól láthatóan megállt a fejlődésben és ez hosszútávon nem tartható fent.
Ennek a bandának szüksége van egy olyan felületre amit mindig elér. Legyen szó olvasgatásról, kis csipkelődésről vagy segítség kérésről. Többen gondoljuk úgy, hogy van annyira erős ez a közösség, hogy létrehozzon és üzemeltessen saját fórumot és később weboldalt is. Meglátjuk mi sül ki belőle.
csanesz írta:Egyre jobban tetszikez a fórum, mert témakörökkel jól lehet rendszerezni.
Majd még a keresőjére leszek kíváncsi...
A HWSW fórum volt (ill van) hasonló csak ott folyton marták egymást. Volt ott egy Gumiszoba topik...
Bimmer1 írta:Hát jó, haigy döntött a Tisztelt társaság én itt is szivesen nyomon követem (és néha gyarapitom) a hozzászolásokat.
Bár egyelőre EZ nekem szokatlan.
Az miért van ha frissitem az oldalt kidobb a forumbol a kezdőoldalra és újra bekell lépnem a Csevegőbe?csokabi írta:Bimmer1 írta:Sziasztok!
Én is itt!
Mi sem váltottunk szívesen, de szükséges volt lépni. Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a műszaki problémák és ezeket egy egyszerű rendszer visszaállítással orvosolták. Ezért tűntek el a hozzászólások. Az oldal jól láthatóan megállt a fejlődésben és ez hosszútávon nem tartható fent.
Ennek a bandának szüksége van egy olyan felületre amit mindig elér. Legyen szó olvasgatásról, kis csipkelődésről vagy segítség kérésről. Többen gondoljuk úgy, hogy van annyira erős ez a közösség, hogy létrehozzon és üzemeltessen saját fórumot és később weboldalt is. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Bimmer1 írta:ok köszi, pont rájöttem magamtol is
Lehet még a végén megszokom ezt az új helyet
Az miért van ha frissitem az oldalt kidobb a forumbol a kezdőoldalra és újra bekell lépnem a Csevegőbe?
csokabi írta:MadBob megvan az avatárod nagy méretben is? Már elég régóta keresem ezt a rajzot.
MadBob írta:csokabi írta:MadBob megvan az avatárod nagy méretben is? Már elég régóta keresem ezt a rajzot.
csak ebben a méretben találtam meg.
csokabi írta:Ha megnézed a böngésződ keresőjében, csak annyi van ott, hogy "yamahatdm.atw.hu". Ezért oda frissít vissza mindig. Többet én sem értek hozzá.
Bimmer1 írta:ok köszi, pont rájöttem magamtol is
Lehet még a végén megszokom ezt az új helyet
Az miért van ha frissitem az oldalt kidobb a forumbol a kezdőoldalra és újra bekell lépnem a Csevegőbe?
Pacal írta:Sziasztok!
Erről a mociról mi a véleményetek?
Köszi előre a segítséget!
Lehet, hogy érdemes megnézni. A kmh legjobb tudásom szerint nem spirálos. Vagy rosszul tudom Urak?
http://www.jofogas.hu/pest/Yamaha_TDM_TDM_15162966.htm
Fidó írta:Sziasztok.
Ez az új "otthon"?
gabor82 írta:Pacal írta:Sziasztok!
Lehet, hogy érdemes megnézni. A kmh legjobb tudásom szerint nem spirálos. Vagy rosszul tudom Urak?
gabor82 írta:Pacal írta:Sziasztok!
csokabi írta:Fidó írta:Sziasztok.
Ez az új "otthon"?
Aha és az utolsó fizet
Fidó írta:csokabi írta:Fidó írta:Sziasztok.
Ez az új "otthon"?
Aha és az utolsó fizet
Én örülnék neki legjobban, ha jövő május végén ihatnánk egy "jópofa" sört kettesben.
Fidó írta:csokabi írta:Fidó írta:Sziasztok.
Ez az új "otthon"?
Aha és az utolsó fizet
Én örülnék neki legjobban, ha jövő május végén ihatnánk egy "jópofa" sört kettesben.
Fidó írta:Olvasok vissza és látom, hogy nem a szent kézigránát Antigóniai /én mindig Antiópiai-t értettem/!
Köszi Mester, 30 évig tévhitben éltem...
Robi70 írta:Elkezdted újjáépíteni Csabi? Hol tart a dolog?
Fidó írta:http://www.idokep.hu/
Próbálkozom csak...
Elég szarul sikerül...
Így kell! MadBobA szerkeszt gombbal meg tudod nézni
Robi70 írta:Na jó, legyen hármasban, de nincs hiszti!
Ezt hogy csináltad Csabi? Az idézet gombbal válaszoltál és kitörölted amit feleslegesnek gondoltál?
Robi70 írta:Képet még mindig nem tudom hogy lehet berakni. Fidó megjött és két perc múlva kép, link.....
Robi70 írta:Képet még mindig nem tudom hogy lehet berakni. Fidó megjött és két perc múlva kép, link.....
csokabi írta:Tomi, Apád bölcsen beszélt
Robi70 írta:Tehát ha képet akarok berakni:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég