Robi70 írta:Tehát ha képet akarok berakni:

Moderátor: MadBob
Robi70 írta:Tehát ha képet akarok berakni:
csokabi írta:MadBob írta:csokabi írta:MadBob megvan az avatárod nagy méretben is? Már elég régóta keresem ezt a rajzot.
csak ebben a méretben találtam meg.
Kár, hogy a gugli keresője képekkel nem működik
csokabi írta:Kár, hogy a gugli keresője képekkel nem működik
A guglinak van képkeresője, itt megtalálod:
http://www.google.hu/webhp?hl=hu&tbm=isch&tab=wi
Robi70 írta:Ami még nagyon furcsa és szokni kell, hogy mennyit ismétlődnek ismétlődnek ismétlődnek ismétlődnek a hsz.-ek. Jár a szemem, mint egy vadász kutyáé, keresi az új infókat. Mi a már olvasott és melyik a válasz rá. De majd rááll a szemem és csak a lényeget fogom nézni.
MadBob írta:csokabi írta:Kár, hogy a gugli keresője képekkel nem működik
A guglit képkeresésre állítva a keresőmezőbe képet is behúzhatsz.
MadBob írta:csokabi írta:Kár, hogy a gugli keresője képekkel nem működik
A guglit képkeresésre állítva a keresőmezőbe képet is behúzhatsz.
hgemini írta:Jóreggelt!
Ébresztő FEL!
Kawa írta:Különben asszem látszik, hogy vagyunk elegen ahhoz hogy egy havi vacak rágó árát beáldozva legyen egy saját, fizetős oldalunk, ahol nem lesznek reklámok, ahol nem kell az ingyenesen biztosított fórum korlátai között mozognunk hanem kedvünkre alakíthatjuk a dolgokat, pont olyanra amit a közösség akar.
Itt van pl ez az idézetes dolog. Túl sok, zavaró a hozzászólások 10x-i megismétlése.
A motorozzé túl kevés, macerás egy nappal előbbi dologra válaszolva visszakeresni hogy az most kire is volt a válasz.
Az arany középút szerintem a sportmotoré ahol ha válaszolsz valakinek, akkor csak egy "előzmény" gomb jelenik meg, arra rábökve viszont azonnal megjelenik hogy mire válaszoltál.
Na, ha nincsenek korlátok, akkor lehet egy olyanunk, de a sportmotoros köcsögök nélkül.
lendvai írta:Hétfőn megtekintettük a legendás Üvegtigris büfét. Volt ott egy Transalpos csóka, félig leeresztett hátsóval, éppen vadul telefonálva igyekezett pumpát szerezni. Nekem is sürgősen kell egy defektjavító készlet a nyereg alá, mert az első adandó alkalommal én is az út szélén ragadnék. Azt hiszem a dupla patronos, ragacsos bedugós-kihúzós változatot szerzem be.
Robi70 írta:Tibi, fellelhető bármilyen rokoni szál közted és Csanesz között? Az avatar képetek kísértetiesen hasonlít.
Robi70 írta:lendvai írta:Hétfőn megtekintettük a legendás Üvegtigris büfét. Volt ott egy Transalpos csóka, félig leeresztett hátsóval, éppen vadul telefonálva igyekezett pumpát szerezni. Nekem is sürgősen kell egy defektjavító készlet a nyereg alá, mert az első adandó alkalommal én is az út szélén ragadnék. Azt hiszem a dupla patronos, ragacsos bedugós-kihúzós változatot szerzem be.
Jenő is Tibi is járt az Üvegtigrisnél és mégsem találkoztunk. Pedig én is jártam arra. Milyen jó spontán tali lehetett volna.
Robi70 írta:Tibi, fellelhető bármilyen rokoni szál közted és Csanesz között? Az avatar képetek kísértetiesen hasonlít.
Kawa írta:El ne szomorítsalak tesó, de olyan sisakot amit egyszer már földhözcsapott az ember a fejével a belsejében, azt gondolkodás nélkül illik cserélni, nem tisztogatni. Ezért nem veszek én soha 100.000-es sisakokat, nem véd annyival többet mint amnnyivel többe kerül, és míg a lidlit szívfájdalom nélkül kibacom ha muszáj, addig egy 100.000-es kiadást 10x is meggondol az ember. Aztán soxor arra jut hogy jó ez még, alig látszik pár karc. Hát nem az. A belsejében a hungrocellszerű csíllapítóréteg tette a dolgát, összelapult ahol kellett, de még1x nem teszi meg, akkor már a fejed csillapít.
pacsa írta:Kawa,neked nincs szerencséd a gyümölcsfákkal az idén
csokabi írta:Lenne egy kérdésem. Kilos biztos keni-vágja rá a választ, de hátha más is. Gondolom be kell jelentenem, ha megváltoztatom a motor színét. De pontosan hogy is van ez? Csinált már valaki ilyet?
csokabi írta:A fej-, oldalidom és tank kapna más színt. Az már szerintem inkább a 70%-ot súrolja...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég