Moderátor: MadBob
csokabi írta:Zöldre gondoltam lila pöttyökkel
csokabi írta:Kezdem magamévá tenni az oszi dizájnt
MadBob írta:A motorrozz.hu folytatása.
csokabi írta:Szia Hr.Geiger!
Örülünk neked is, azonban nem ismerős a nicked. Mondj már magadról meg a mocidról pár szót!
csokabi írta:Na így már mindjárt tisztább a kép![]()
West-Ungarn melyik helységet takarja? Volt osztálytársam még Szhelyen Geiger Gábor néven. Talán rokonod?
csokabi írta:Ezek szerint, ha más színt szeretnék rá, akkor az 2x6000 Ft plusz egy műszaki? Hogy kell elképzelni ezt a műszaki szemlét? Ezt csak hatóság végezheti vagy maszek is?
MadBob írta:A papírforma szerinti szürke kék intruderem eleve fekete volt. 6 éven keresztül senkit sem - se rendőrt se vizsgáztatót - érdekelt az eltérés!
csokabi írta: Azt mondja, hogy az eddig látott teljesítményem alapján nem lesz belőle maradandó sérülés. 1 hónap múlva már cirka 80%-os lesz.
csokabi írta:Ott nem sok mindent csináltak velem, ezért le is léptem onnan. Megúsztam a műtétet. Most egy terapeuta dolgozik a vállammal, hogy újra használni tudjam. Szerinte egy kicsit ki is ugorhatott, azért fáj jobban, mint a törött lapockám. Azt mondja, hogy az eddig látott teljesítményem alapján nem lesz belőle maradandó sérülés. 1 hónap múlva már cirka 80%-os lesz. Gondolom az időjárás változást ezzel is érezni fogom, de ez már nem újdonság számomra
endruz írta:csokabi írta:Ott nem sok mindent csináltak velem, ezért le is léptem onnan. Megúsztam a műtétet. Most egy terapeuta dolgozik a vállammal, hogy újra használni tudjam. Szerinte egy kicsit ki is ugorhatott, azért fáj jobban, mint a törött lapockám. Azt mondja, hogy az eddig látott teljesítményem alapján nem lesz belőle maradandó sérülés. 1 hónap múlva már cirka 80%-os lesz. Gondolom az időjárás változást ezzel is érezni fogom, de ez már nem újdonság számomra
Ott az Alpokban jól is jön..legalább mint időjós kereshetsz vele. Te leszel aki útnak indítod a túrázókat. Nem fáj, mehetnek...sajog van még 4-5 órájuk...baromira fáj, el se induljanak
csokabi írta:Hamarosan felkerül Pestre és ránéznek a vázra. A srácok akik látták, azok szerint nem ment el, de ki kell mérni. Ha az rendben van, akkor meg lesz mentve. Nagyon szeretem ezt a motort és még mindig tartom magam ahhoz, hogy soha nem adom el. Tudom, egy szentimentális hülye vagyok, de hát nekem is lehet egy hibám...![]()
Eredeti állapotba lesz visszahozva csak más színnel.
Kawa írta:Télleg, most csinálhatnál belőle egy fehéret olyan old scool piros yamaha kockás csíkkal az oldalán, persze kicsit modernizálva.
Hr.Geiger írta:Ide nem lehet képet a PC-ről feltölteni?
Ide nem lehet képet a PC-ről feltölteni?
csokabi írta:Tetszik a fehér is, de a bordó jobban...
csokabi írta:Már néztem rá hasonló matrica szettet, csak valahogy nem az igazi.
Hr.Geiger írta:Feltettem a régi fórumra, pillázzad meg!![]()
A gép nem fotoshop, valós, azt hiszem valaki a Fórumról vette meg.
csokabi írta:Nem rossz, de nagyon sápadt nekem az az első sárhányó és a segédváz plasztikját is átfényeztetném feketére. Az oldal idomon sem tetszik a minta, amúgy valami ilyesmi az elképzelésem
Kawa írta:Hr.Geiger írta:Feltettem a régi fórumra, pillázzad meg!![]()
A gép nem fotoshop, valós, azt hiszem valaki a Fórumról vette meg.
Na ez már közel tökéletes, egy enyhe ív kéne bele hogy az idom csúcsától induljon de ugyan itt érjen véget.
És mivel ilyen már van forgalomban Magyarországon, most képzeld el ezt a Kenny Roberts féle US. kivitelben.
Sárga, fekete, fehér kombóban - ütne, mint az ipari áram!![]()
Kawa írta:Lehet hogy a mol azt fontolgatja hogy sisaktartókat tesz a kutakra? Jó ötlet! Meg a külső kártyás fizetés is hogy ne kelljen levenni a sisakot.
https://docs.google.com/forms/d/1SoShfDC1aaxY0OpSRnbZoddSuR23XUtxLuZtZKx4ODY/viewform?edit_requested=true
Kawa írta:Én is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég