Moderátor: MadBob
Karex írta:Meg is oldottam a a kérdésem:
http://tdm.url.ph/TDM/html/index.html
A vázszerkezet kialakult, tartalom hiányzik, javaslatok jöhetnek. Új ablakban nyissátok meg..........

MadBob írta:Scopy!
Itt balra fent van egy olyan felirat hogy felhasználói vezérlőpult. Klikkelj rá. Ott a profil fülön lesz egy Avatar szerkesztése menüpont. Ott kiválasztasz egyet a gépedről, vagy megadod egy neten lévőnek az URL-jét.

csokabi írta:Dehogy vagy balfaxnabéta! Pláne ilyen kicsavart szavak kiötlése után![]()
Ha a gépről közvetlenül nem megy, akkor rakd fel a kinézett fotót a google+ oldaladra! Onnan a KÉPBE KATTINTVA jobb egérgombbal eljönnek a lehetőségek. Van egy olyan, hogy "kép címének másolása" és az kell neked. Visszamész a profilbeállításoknál az avatar beállításához és bemásolod az URL-es részhez a kép címét. Alatta a méretezéssel tudsz fogyókúrázni is
Fidó írta:Most nézem, hogy minden harmadik hsz. Csokabié.
Robi70 írta:Egy, csak egy ember merte bevállalni az arcát az avatárjában!

csokabi írta:No, akinek hibát ír ki a fotó beillesztésnél például a google+ segítségével, az nem felejtse el beállítani előtte a profil oldalon a fotó méretét. Mondjuk 150x120.

Kawa írta:Baszki. Az egy dolog hogy fűnyíróilag el vagyok átkozva. Az is hogy a bio csak bohóckodik de a melóval nem halad. De b+! Az hogy veszek egy kézi kaszát, aztán 2nm útszéli fű levágása után, anélkül hogy bármibe belecsaptam volna, letörik a kibacott kasza fejéről az a rögzítőpöcök ami egyenesen tartja a pengét?! Az az acél fül, ami egy darabból van a pengével és csak a fa nyélbe van beakasztva, szóval még csak nem is fém a fémen kapcsolat?! B+!!!

csokabi írta:Na ezt most nem értem
Robi70 írta:Te Főnök, az biztos, hogy egy darab volt valamikor. Gyerek koromban láttam utoljára kaszát, de ott kellene lenni egy hosszú, lapos fém éknek. Ezzel rögzíted a pengét a nyélen. Talán!
Robi70 írta:csokabi írta:Na ezt most nem értem
Mióta törölted az aláírásod, az van ott. Kifakult behajtani tilos!

Robi70 írta:Te Főnök, az biztos, hogy egy darab volt valamikor. Gyerek koromban láttam utoljára kaszát, de ott kellene lenni egy hosszú, lapos fém éknek. Ezzel rögzíted a pengét a nyélen. Talán!
MadBob írta:Fidó! Küld át mail-ben és beállítom neked is!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég