Moderátor: MadBob
VVLaci írta:Karex írta:lendvai írta:
Szerintem a pszichiátria még inkább tükrözné kik mocorognak itt.
Ok, akkor átvésem "Yamaha TDM, pszichiátriai menekültek"re!
Akkor annyival egészítsd ki: Yamaha TDM pszichiátriai menekültek baráti köre! Belépés csak saját felelősségre!
endruz írta:Ez jó!!!Meg egy picit borzolom a kedves TDM tulajok idegeit
MadBob írta:endruz írta:Ez jó!!!Meg egy picit borzolom a kedves TDM tulajok idegeit
Ebben mi a borzoló? Ez a golyó utolsó olyan szerkezet amit a BMW hiba nélkül tudott legyártani?
Annonymus írta:Ráébredtem,hogy Nős vagyok...szürke hétköznapok és hétvégék...1 fillérel sincs több a zsebemben(amit sporolok -a pián-az asszony úgyis elveszi valami Fontosabb dolgokra.Nemlettem jobban csak kibasztam 1rahedli pénzt orvosságra.Öndiagnozis:Ha nemvagyok otthon(aposéknál lakom)Kutya bajom sincs...minden negatív tünetem huss eltünik...!!!!!
MadBob írta:Lendvai! Mi van a parkolási ügyeddel?
Karex írta:Annonymus írta:Ráébredtem,hogy Nős vagyok...szürke hétköznapok és hétvégék...1 fillérel sincs több a zsebemben(amit sporolok -a pián-az asszony úgyis elveszi valami Fontosabb dolgokra.Nemlettem jobban csak kibasztam 1rahedli pénzt orvosságra.Öndiagnozis:Ha nemvagyok otthon(aposéknál lakom)Kutya bajom sincs...minden negatív tünetem huss eltünik...!!!!!
Szóval, akit életed társának választottál, az inkább életed horgonya, egy lépést sem jutsz előrébb az élet útjain mióta vele vagy, ezért fojtod alkoholba életed bánatát!
Megértelek.
Sajnos én nem iszom, józan fejjel lehet még nehezebb viselni egy hasonló sorsot. De bírom! A hajam kihullott, a maradék ősz, hosszú évek munkájának gyümölcsét naponta látom pusztulni a család által.
Mikor elmegyek egy motoros túrára, leesik ez a kő, és meglátom a világ szépségeit is, mikor hazaérek gyorsan elfelejtem a látottakat.................
De fő az optimizmus! Előre!![]()
Tud valaki egy jó munkahelyet osztrák/német területen?Nem baj ha marha messze van............. vagy még messzebb.
De ez csak kiesett belőlem, bocsi!
lendvai írta:MadBob írta:Lendvai! Mi van a parkolási ügyeddel?
A hatóság malmai lassan őrölnek, még nem jött levél. Amíg nem tudom mi van benne, addig nem töröm a fejem.
Fidó írta:Ne má, fidzsúk!
Mindenkinek ilyen szar?
A melóhelyen is ketten vagyunk, akik még nem váltak el legalább egyszer /bár a kolléga igen sokat panaszkodik/.
Én rohadt jól érzem magam a bőrömben.
A gyerekeim és Betti imádni való, szeretünk együtt lenni.
A munkámat elvégzem /bár, már nem olyan szívesen, mint 20 éve/, kollégák jó fejek, sokat jövünk össze családostól egy-egy bográcsozásra, sütögetésre.
Lóvéilag el lehetnénk jobban is eresztve, de ezt csak magunknak köszönhetjük, nem okolhatunk senkit.
Tanulni kellett volna annak idején, de akkor úgy tűnt, hogy a gimi is elég lesz...![]()
De akkor meg lehet, hogy időnk nem lenne egymásra sosem.
Jó ez így, ahogy van!
Annonymus írta:Fidó írta:Ne má, fidzsúk!
Mindenkinek ilyen szar?
A melóhelyen is ketten vagyunk, akik még nem váltak el legalább egyszer /bár a kolléga igen sokat panaszkodik/.
Én rohadt jól érzem magam a bőrömben.
A gyerekeim és Betti imádni való, szeretünk együtt lenni.
A munkámat elvégzem /bár, már nem olyan szívesen, mint 20 éve/, kollégák jó fejek, sokat jövünk össze családostól egy-egy bográcsozásra, sütögetésre.
Lóvéilag el lehetnénk jobban is eresztve, de ezt csak magunknak köszönhetjük, nem okolhatunk senkit.
Tanulni kellett volna annak idején, de akkor úgy tűnt, hogy a gimi is elég lesz...![]()
De akkor meg lehet, hogy időnk nem lenne egymásra sosem.
Jó ez így, ahogy van!)))Cimbora....Az utolsó mondat nagyon Orditja...a Beletörödtem-et...Mennyi oldalt kellene teleirni a -Másképpen-csinálnámokkal...
godisme71 írta:kedves pszichiátriai bentlakók!! nem tudjátok véletlenül,h miért van a vízhőfokmérőm szinte folyamatosan a piros mező közelében??? venti működik,vizet távozni nem látok sehol,mégis utána kell tölteni.. érdekes,h elég,ha 2-3 percre leállítom,utána normál hőfokra visszaesik.. időközönként pedig teljesen normálisan üzemel...
Annonymus írta:Fidó írta:Jó ez így, ahogy van!)))Cimbora....Az utolsó mondat nagyon Orditja...a Beletörödtem-et...Mennyi oldalt kellene teleirni a -Másképpen-csinálnámokkal...
Fidó írta:
Éppen azért írtam, mert semmit nem csinálnék másképpen.
endruz írta:Megérdemlitek Gyula, ilyen feszített év utánki jár a pihenés még neked is
Kawa írta:endruz írta:Megérdemlitek Gyula, ilyen feszített év utánki jár a pihenés még neked is
"még neked is" Hát ez egy igazi béjemvés!
VVLaci írta:Kawa írta:endruz írta:Megérdemlitek Gyula, ilyen feszített év utánki jár a pihenés még neked is
"még neked is" Hát ez egy igazi béjemvés!
Azt azért ne kívánd, hogy megsirassuk sanyarú sorsodat!
Kawa írta:Csöndes kis horvát halászfalu közel a határhoz hogy ne kelljen sokat utazni meg ne kelljen a tömeget kerülgetni mert az utálom.3 éve már voltunk itt, alig pár házzal arrébb. És mivel eddig az tetszett a legjobban, meg van a közelben Senjben rendes tescó szerűség(asszem talán konzum) ahol nagyjából a soproni áraknak megfelelő árak vannak, így az ott tartózkodás gyakorlatilag egy fillérrel sem kerül többe mintha itthon kaja-pia-fagyi-strand lennénk így nem variáltunk, megint oda megyünk.
Csakúgy tájékozódási pontnak ha valakit érdekel itt (Sveti Juraj) 300 eur egy tengerközeli ház 4 főre egy hétre konyhával stb. Szóval olcsóbb mint azok akik a balatonon luxusoznak.
scopy írta:Jól hergelt!
Okos kis társaság ez! Ahányan, annyiféle módon oldjátok(juk) meg, de ésszerűen és családra szabva.
Mivel Andi anyukáját - aki nélkül szinte már el sem tudnám én sem képzelni a nyaralásunkat, de tényleg!!! - is visszük, sajnos négy embernek kicsit szűk az autó. Kénytelen vagyok motorral menni velük. Valahogy majd kibírom megint! Ott pedig Andival egyszer-egyszer tekergünk kettecskén (egy éjszakára ott maradva valahol), Beni a mamával pedig meghitten tölthet egy kis időt "idegenben", ami minden alkalommal nagyon jól esik nekik.
A lentiek szellemében mindenkinek jó nyaralást! Vigye el mindenki a jó hírünket!
horhaus írta:Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Kicsit fog az első fékem. Megpróbáltam megjáratni a dugatyut, de a négyből egy nehezen mozog. fújtam wd 40-el és ki-be nyomkodtam, de nem lett jobb. Tud valaki hatásosabb módszert, vagy féknyereg csere?
csokabi írta:horhaus írta:Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Kicsit fog az első fékem. Megpróbáltam megjáratni a dugatyut, de a négyből egy nehezen mozog. fújtam wd 40-el és ki-be nyomkodtam, de nem lett jobb. Tud valaki hatásosabb módszert, vagy féknyereg csere?
A WD-40 annyi, mint döglött madárnak a kalitka. Takarítsd le rendesen és jó lesz! Gyula a másik fórumon (motorozz.hu) mostanában leírta, hogy ő hogyan szokta csinálni. Egy tárcsamelegedésből indult a sztori és volt mellett pár kép is, elég könnyű lesz megtalálni.
kopi írta:Üdv!
A motorom furcsán melegszik.
A bal oldali henger melegebb mint a másik.-ez normális?
Egyébként szép a hangja, jól megy , teljesen rendben levőnek tünik, a fogyasztása is ok.(5 alatt, max 120al.)olaj víz nem fogy, menne mint a vesztés.Igaz azzal még nem mentem.
Az első 600 km alapján.
lendvai írta:kopi írta:Üdv!
A motorom furcsán melegszik.
A bal oldali henger melegebb mint a másik.-ez normális?
Egyébként szép a hangja, jól megy , teljesen rendben levőnek tünik, a fogyasztása is ok.(5 alatt, max 120al.)olaj víz nem fogy, menne mint a vesztés.Igaz azzal még nem mentem.
Az első 600 km alapján.
Talán egy karbiszinkron ellenőrzést megér, lehet, hogy kicsit el van mászva.
Fidó írta:Scopy!
Az a tekergős napotok mikor is lesz saccperkábé?
Hátha...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég