Linkelést nem tudok adni, de leírom, hogy is van ez...
A Thundercat gyári láncszélessége 530as. Ennél lehet kisebbet is tenni 525, stb... de nincs értelme, felesleges. Így ezt ajánlom én mindenképp. Létezik különböző erősítések amik a láncszemek között van, úgynevezett gyűrűk. Tehát létezik normál "gyűrűnélküli", O gyűrűs, és X gyűrűs kivitel. Tartósságot nézve, ebben a sorrendben, tehát az X gyűrűs a legtartósabb, továbbá ennek a kivitelnek van egy extra erős verziója, az X gyűrűs erősített.
Ennek a választása függ a motor teljesítményétől, tehát egy nagyobb nyomatékkal rendelkező motorra értelmetlen "gyenge" láncot tenni, mert meg fog nyúlni rövid időn belül. A catre legalább O gyűrűs láncot ajánlott tenni, de mivel kb 5000 Ft a különbség az X és O között, a logika azt diktálja a logika, hogy X gyűrűs. (az 5000 ft relatíve kevés, egy ilyen lánccserés dolog kb 30-38 ezer ft között jön ki lánckerekekkel, így ha hosszabb távon gondolkodsz ez a plussz kiadás megéri)
Természetesen DID láncot ajánlok én és JT lánckereket hozzá.
Lánckerék: elől - 15 | hátul - 47 fogú a gyári méret
Nos az előbb leírtam erről a véleményem, még 1x nem teszem, a lényeg én mindenkinek csak ajánlani tudom az elől -1 azaz 14 fogú lánckereket! Alul nyomatékosabb és végsebességre sem rosszabb, mert ahol eddíg elfogyott az ereje, ott most leforog rendesen.
![Okos [okos]](./images/smilies/13.gif)