Gaurved mustárok - Zöldség-gyümölcs

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Forgalmazott termékeink

A Ghaurved cukormentes mustárok különlegességét a felhasznált alapanyagok kiválósága adja:

a 99,9%-os tisztaságú sárga mustármag, a cukor helyett felhasznált, speciálisan előkészített természetes édesítőszer, a sztívia, valamint a nagy tisztaságú, K-mentes parajdi bányasó.

Cukorbetegek és diétázók is használhatják!

Natúr ízével kiválóan illeszkedik minden alkalomra és ételhez.



A Ghaurved  magos mustárok nemcsak sárga, de fekete mustármagot is tartalmaznak,  mely még jobban kiemeli karakterességét.

A szájba kerülve előbb édeskés, majd amikor a magok elpukkannak, érződik igazán csípős, pikáns íze.

Kolbászhoz, virslihez a legkiválóbb, de jól lehet vele húsok sütésekor is bánni. A sütőben karamellizálódik, és a húst megvédi a kiszáradástól. Ízletes, látványos,  és hasznos burkot adva a kész ételnek.

A Ghaurved  medvehagymás mustárok kiválóan ötvözik a mustár és a medvehagyma előnyös tulajdonságait.

A medvehagyma zamata  a legkiválóbban sajtos és tejfölös ételekhez adva érződik ki. De rendkívül különleges ízt kölcsönöz minden salátaöntetnek vagy majonézes ételnek is.

A vegetáriánusok kedvence, bár nem vetik meg a húsevők sem, mert enyhén csípős íze egyaránt illik zöldségféléhez és a húsokhoz is. Krémes állaga, kissé hagymás-fokhagymás ízvilága páratlan.


A Ghaurved  tárkonyos mustár legfontosabb összetevője az erdélyi konyha fontos eleme:    a tárkony. E kiváló fűszer harmonikusan belesimul a mustár alapízébe. Ezért oly népszerű egész Európában.

E mustárkülönlegesség egyediségét éppen egyszerűsége adja, és az a kellemesen csípős íz, amely legfőbb jellegzetessége.

Legelőnyösebb a sertés- és marhahúsból készült ételekhez, de a vadas mártás és a grillpác sem képzelhető el nélküle. A különféle ragulevesek elengedhetetlen összetevője.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz