költöztetés

Pataki Trans Költöztetés


70 621 5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com
KÖLTÖZTETÉS FUVAROZÁS BÚTORSZÁLLÍTÁS
Költözni szeretne az országon belül és szüksége van egy megbízható költöztető cégre? Költöztetés, fuvarozás, szállítás szolgáltatási körökben több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk. A költöztető iparág legmagasabb szintű tanúsítványaival ragaszkodunk a legmagasabb színvonalhoz azzal, hogy elszállítunk bármit, bárhova, megfizethető áron. Helyi költöztető szolgáltatásunk Budapest és környékére terjed ki. Attól függően, hogy Göd, Dunakeszi vagy Szentendre a költözés célja vagy kiinduló pontja, aszerint szolgáltatásainkat testreszabhatja az Ön igényeinek megfelelően. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat. Egy Budapesten található, költöztető társaságként széles körű költöztetési szolgáltatásokat kínálunk, biztosítva a stresszmentes költözést, egyedi csomagolással a tárgytól függően, rövid- vagy hosszú távú tárolással, sőt különleges kezelést biztosítunk értékes és törékeny tárgyak esetén.


fuvarozás
bútorszállítás
RÓLUNK ÍRTÁK
A Pataki Trans költöztető vállalkozás célja kivételes ügyfélszolgálat és kiváló minőségű költöztetés biztosítása minden ügyfélnek. És mivel 10 év alatt több mint 3000 lakossági és kereskedelmi költözést végzünk, nyugodtan mondhatjuk, hogy megvan a múltbeli tapasztalatunk, amelyet az ügyfelek keresnek egy költöztető társaságban. De még tovább akarunk lépni abban, hogy megfeleljünk és meghaladjuk az Ön költöztető cégre vonatkozó elvárásait és még magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Jelmondatunk: "Csak az 5 csillag a megfelelő értékelés !" és ez egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a már kifogástalan szolgáltatási szint felvétele és új szintre emelése. Ez a szabvány ötcsillagos élményt nyújt minden ügyfélnek, függetlenül attól, hogy mely szolgáltatási területünket kívánja igénybe venni.

Kalmár Ágoston - Korrekt hozzáállás, gyors munka. Köszönöm.

Bimbó Krisztina - Kiválló gyors munkát végeztek!csak ajánlani tudom őket!

Berkes Miklós - Értékeim rendben megerkeztek, villámgyors szakszerű költöztető munkát végeztek!

Fujer Krisztina - Jó hangulatú, profi költöztetés.

Kenéz Tivadar - Ügyes csapat. Csak ajánlani tudom őket !


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Budapest és környékén érvényesek. Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra és minden megkezdett óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra.
Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentesek vagyunk.


Árajánlat kéréseköltöztetés
áruszállítás

költöztetés Budapest
Budapest


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 órányi díj minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Ft + 1 órányi alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Cím: 2131 Göd, Kraszna u.
Telefon: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
Nyitva tartás: H-V 0-24
fuvarozás notebook szerviz
Címkék

KÖLTÖZTETÉS DUNAKESZI BÚTORSZÁLLÍTÁS GÖD KÖLTÖZTETÉS GÖD FUVAROZÁS GÖD KÖLTÖZTETÉS DUNAKESZI KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST VAGYONVÉDELEM