Bemutatkozás

 

 

asdDr. Bata Barnabás szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 1995-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd anaesthesiológusként kezdtem el dolgozni Székesfehérváron. 1995 decembertől 8 évig a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján tevékenykedtem. 2003-ban családommal visszaköltöztünk Siófokra, de helyhiány miatt csak Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban találtam munkát. 2010-től vállalkozó orvos lettem és a Siófoki Kórház Szülészeti osztályán önkéntes segítőként dolgozom. Magánrendeléseimen Siófokon és Székesfehérváron találhatnak meg a pácienseim. A siófoki kórház biztosítja a műtéti és szülési hátteret. A kórház Szülészete 2009-ben kapta meg a "Bababarát Osztály" kitüntetést.


Érdeklődési területeim az ultrahang diagnosztika, a meddőség, az endoscopos műtétek, a szülési fájdalomcsillapítás és a nőgyógyászati endokrinológia (PCO). A Klinikán egyetemi orvostanhallgatókat oktattam, Székesfehérváron szülésznő és csecsemőápolókat tanítottam szülészet tantárgyból. A Székesfehérváron a Meddőségi és a Nőgyógyászati Endokrin szakrendelést vezettem. Adjunktusnak 2005-ben neveztek ki. 4D ultrahangozok 2007 óta és 2010-től saját rendelőmben Siófokon is.

Több, mint 28 előadást tartottam kongresszusokon és továbbképzéseken és kb. 17 poszter készítettem. Tagja vagyok a Magyar Nőgyógyász Társaságnak, az MNT Endoscopos Társaságnak, Magyar Nőgyógyászati Prevenciós Tudmányos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.