Nem tudom, miért, de nekem először a Lausbub-féle "
Törpe vagyok, bazmeg?!" jutott eszembe.
Komolyra fordítva a szót: eddig nem avatkoztunk be, mivel korábban már néhányan felvetették, hogy visszaélhetünk a moderátori "hatalommal". Ez egy ilyen dolog, az aoe2.hu nem demokratikus fórum, nem válnak szét a
hatalmi ágak. Akinek nem tetszik a túlzott moderálás, az indíthat saját oldalt, toborozhat közösséget, de ez, amit itt láttok, Priby nélkül nem létezne. Részemről én sem tartom fairnek a megoldást, dehát aki Priby unokatestvérével baszakszik, az Pribyvel baszakszik.

bad luck...
Talán szerencsésebb lett volna, ha a privát üzenetek ösvényére tereljük a vitát. Eleve itt kellett volna elfojtani az egészet, nem hagyni Beszoszt, hogy ide terelje át a mocskolódást.
Viszont Margi is túl messzire ment. A rendőrség bedobása a beszélgetésbe... háát... az én értékítéletemmel szembe megy, hogy ilyen emberrel játsszak. Van itt 1-2 tapló, aki a poénon túl beleköt a másikba, de ez már más dimenzió. A "De igen!" - "De nem!" vita eldöntésének nem ez a módja. (Az lett volna a módja, amit most Priby csinált, csak hamarabb, esetleg más szankciót alkalmazva.)
Btw. a feljelentés blöff, mivel minden olyan adat/információ, ami a felhasználó gépén tárolódik, manipulálható (= szerkeszthető). Egy feljelentés megtételéhez minimum olyan log szükséges, ami pl. egy közösségi oldal szerverén tárolódik, ezt viszont a rendőrségnek ki kell kérnie a szolgáltatótól, szóval elég komplikált a folyamat.
Gondoljatok bele, mekkora erőforrását kötné le a rendőrségnek, ha 1-1 szakítás után a szitkozódó párok feljelentenék egymást!
(Ezzel nem azt írom, hogy nem volt még rá példa, de a hatóságnak nagyobb gondja is van az ilyen eseteknél.)