VENDÉGHÁZAK, APARTMANOK OLCSÓ ÁRON HAJDÚSZOBOSZLÓN!

 

 Hajdúszoboszlón olcsó apartmant, vendégházat magas színvonalon nagyon nehéz találni. Mi viszont csak olcsó apartmant, vendégházat kínálunk vendégeinknek. Mivel nem csak 1-2 szobát értékesítünk, megtehetjük, hogy alacsonyabb áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Szálláshelyeink igényesen berendezett, szállóvendégek igényei szerint kialakított kertes családi házak és újépítésű társasházi lakások a Hajdúszoboszlói strand- és gyógyfürdő, valamint az Aquapark és az Aqua-Palace élményfürdő közvetlen közelében (100-1000 méter). Két szállástípus közül választhatnak vendégeink:

Apartman: az apartmanok saját fürdőszoba- és konyhahasználattal vehetők igénybe, tehát más vendégek egyáltalán nem kell közösködni. Apartmanjaink a fürdőkomplexum közvetlen közelében, az üdülőközpontban találhatók. Zárt parkolót biztosítunk.

Vendégház: a vendégházak esetében az épület közös más vendégekkel. Minden 2 szobára jut egy fürdőszoba és egy konyha, tehát ha minimum 4 fő részére foglalnak szobát, akkor természetesen saját fürdőszoba- és konyhahasználattal vehetik ki a szálláshelyet. A zárt parkoló mellett vendégeink igénybe vehetik a kerti bútorokat és a grillezési, bográcsozási lehetőséget.

Szolgáltatásaink: franciaágyas szobák, TV, WiFi, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, hűtőszekrény, parkoló, grillező, kerti bútorok, kirándulások.

Ha Hajdúszoboszlón szeretne családjával vagy kedvesével üdülni, tőlünk jobb, kedvezőbb árú szálláshelyet nem talál! Részletes leírást és képeket az apartmanokról, vendégházakról a "SZÁLLÁSOK" menüpontban talál!