ÓRA
Navigáció
Főoldal
Esemény
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 5
Legújabb tag: toneypan
Rólunk

Tisztelt Asszonyom, Uram!

Kedves Bagiak, Vállalkozók, ingatlantulajdonosok!

Mint már tapasztalták községünkben 2002. június 10-én megalakult és egyre több fővel, egyre jobb szervezettséggel működik a "BAG POLGÁRŐRSÉG EGYESÜLET". A polgárőr mozgalmunk alapvető célja a bűncselekmények megelőzése. A helyi életfeltételekre kedvezőtlenül ható jelenségek távoltartása, megszüntetése vagy visszaszorítása. Röviden: biztonságunk és biztonságérzetünk javítása. Tevékenységünket politikai semlegességgel és az emberi jogok tiszteletben tartásával kívánjuk folytatni. Ezt a feladatot önkéntesen, ellenszolgáltatás nélkül a Pest Megyei Polgárőr Szövetség, a Gödöllői Rendőrkapitányság, az Aszódi Rendőrőrs szakmai iránymutatásainak figyelembevételével végezzük. Tapasztalataink alapján ott működik jól, tartósan, és hatékonyan a polgárőr mozgalom, ahol a helyi Önkormányzat és a lakosság széleskörű támogatását tudhatja maga mögött, valamint a működéséhez szükséges anyagi feltételek is rendelkezésre állnak. Bízunk abban, hogy az ez évi működési költségeink nagy részét az idén is ki gazdálkodja a Képviselő Testület a költségvetésben, de mi, akik konkrétan dolgozunk és részt veszünk e munkában, megtisztelőnek éreznénk, ha a céljainkkal egyetértő emberek, vállalkozások anyagi segítségét és erkölcsi támogatását is magunk mögött tudhatnánk, amire szükségünk van a hatékony munkavégzésünkhöz. Alapszabályzatunkban rögzítettük, hogy gazdálkodásunk során nyereségre nem törekszünk. Amennyiben Önnek nem áll módjában munkánkat anyagilag segíteni, kérjük, tekintse levelünket tájékoztatásnak szervezetünkről és munkánkról. Ha viszont körülményei megengedik és egyetért törekvéseinkkel, a mellékelt csekken, vagy a Háromkő Takarékszövetkezetben személyesen fizethet be a bankszámlánkra. Vállalkozóktól, ill. vállalkozásoktól átutalás formájában is tudjuk fogadni adományaikat. Számlaszámunk: Háromkő Takarékszövetkezet: 55400194-11024484 Szeretnénk minden veszélyeztetett helyen ott lenni. Ez sok munkát, kilométert és pénzt igényel. A gépkocsink beszerzési költsége, karbantartása és üzemeltetése, telefonok díjai, a formaruháink az egységes megjelenéshez mind, mind pénz kérdése melyet, mint "Társadalmi Szervezetnek" magunknak kell előteremtenünk. Bízunk abban, hogy Önök sem úgy gondolják, hogy a közbiztonság megteremtése kizárólag állami vagy önkormányzati feladat, ezért bátorkodtunk levelünkkel a segítségüket kérni a lehetőségeikhez mérten. Az adakozók adatait bizalmasan kezeljük, gazdálkodásunkat pedig bárki számára hozzáférhetővé tesszük. A legutóbbi statisztikai és bízom, hogy a valós adatok szerint is térségünkben jelentősen csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma, melyre bízunk benne már a mi tevékenységünk is hatással volt. Várjuk pénzbeli adományaikat is, és szívesen vesszük tanácsaikat, és észrevételeiket. Várunk továbbá tagjaink sorába munkánkban tevékenyen részt venni kívánó Hölgyeket és Urakat! A "BIZTONSÁGOS BAG" megvalósításáért! Bag, 2008.október 29.

ÜDVÖZLETTEL:

Mezőfi Ferenc Deme Endre
Elnök Elnök helyetes

Hozzászólások
#1 | toneypan - November 24 2012 04:52:55
Another advantage which is the outcome of cost-effective factor is that one can purchase and decorate her wardrobe with many replica Handbags at the same time. Because of the low price, you can buy many replica handbags you like to match your clothes. You need not to wait long for purchasing another one because you can afford many replica Handbags. Whether how many replica Gucci handbags you want, you can get them.These are some of the main reasons which have made designer handbags as most sought-after bags in the industry. Moreover, when people are getting same quality and designs in much lesser prices, then they prefer purchasing replica handbags in place of authentic ones.A buyer basically wants high quality products at affordable rates and replica stands strong on such parameters, therefore popularity of Replica Handbags is surging with changing needs and fashion.


Several people ask why the Replica watches are so cheap if they are as good as the original brands, and why the original timepieces have such big price tags. The answer to this question is extremely simple. One of the main reasons why the original watches are expensive is due to the cost incurred on the promotion and advertising of the brands. These brands pay a huge sum to endorse their brand merchandise.Although the Replica watches are cheap, they can give their original counterparts a run for their money in term of visual characteristics, aesthetic looks, and functionality.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Főnix Rádió
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

03/03/2011 16:55
dolgozunk rajta kedves csoport vezető úr! Pfft !!!!!!!!!!!!

28/06/2010 20:32
Regisztráltam és nem mutatja!!!!!!!!!!!
!!!

28/06/2010 18:28
mano fogj hozzá a melónak!!!!!!!!!