ÓRA
Navigáció
Főoldal
Esemény
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 5
Legújabb tag: toneypan
Esemény
Események
Bag Polgárőrség 2010.Áprilisi esemény jelentése!


2010.április.04-én polgárőrök észlelték a temető fölött tűz van ,értesítették a tűzoltókat és polgárőr társaikat . A tűzoltásban Horváth Gábor,Szénási István,Mezőfi Ferenc,Leszák Lászlóné és Hackerschmidt Pál segítkeztek . A tűzoltó autó nem bírta a tűzfészket meg közelíteni ezért lapáttal oltottuk a tüzet. A gyors összefogás eredménye pillanatok alatt sikerült a tüzet eloltani.


2010. április 24.-én hajnali 1 óra 30 perckor az Árpád utcában inviteles kábellopás történt. Az elkövetők meglettek zavarva és a polgárőröknek köszönhetően az elkövetőkről pontos leírás lett a rendőrség felé leadva és ezért a nyomozást el tudták ellenük indítani.


2010. április 26.-án bejelentés érkezett, hogy a MÁV állomás padlásán zörgés hallatszott. A polgárőrök azonnal a helyszínre mentek közben a rendőrséget is értesítették. Egy nagykorú és egy kiskorú kisebbségi egyén elfogása sikeres volt.


2010. április 26.-án az Árpád utcában inviteles kábel szerelése közben a szerelő iratait és tárcáját az autójából 3 személy eltulajdonította. A polgárőr és egy állampolgár pontos leírása szerint, a rendőrségnek nagy segítséget adtak a nyomozásban.


Sajnos sok bűnözés van, de a polgárőrök jelenléte végett sok bűncselekményt meg tudnak akadályozni és a rendőrségnek segítséget nyújtani.


Bag Polgárőrség 2010.Májusi esemény jelentése!


Május 01.: Nyugdíjasok Majálisát biztosítottuk


Május 08.: Polgárőrök szemétszedést tartottak a temető fölött


Május 13. : Bonifác Alapítvány kerékpáros vetélkedőt tartott a templomtéren és biztosítottuk a rendezvényt


Május 16. : Hévízgyörkön árvízvédelemben polgárőrök segítettek: Mezőfi Ferenc, Katona Ervin, Spitczer Károly, Berla Viktor, Tószegi Tamás, Szabó Sándor, Leszák László, Szabó János, Tolnai Dávid


Május 16. : 24 óra körül az Árpád utcában Inviteles kábellopás történt, de tetten érték az elkövetőket és így a kábelt nem tudták elvinni.


Május 19. : Reggelre az egy hete nyílt zöldségest törték fel.


Május 20. : Reggelre a Fanatix italdiszkontba törtek be


Május 20. : Inviteles kábellopás a Szőlő utcában készülődött a kábelt csak elvágták nem sikerült elvinni, mert a polgárőrök arra járőröztek és meg lettek zavarva az elkövetők.


Május 22. : Inviteles kábellopás készülődött a Szőlő utcában, de egy szolgálaton kívüli polgárőr észlelte és értesítette a rendőrséget


Május 23. : Reggelre a Petőfi téren parkoló autóbuszt feltörték és üzemanyagát tulajdonították el ismeretlenek


Május 29. : Hagyományőrző konferenciát tartott a Muharay Elemér népi együttese, a vendégek járműveire biztosítottuk a védelmet.


Bagon működő sertéstelep elektromos trafójából olajatt loptak és ezzel elég nagy kárt okoztak az elkövetők. A polgárőrök fokozott ellenőrzés végeznek a telep területén, hogyha lehet, ne forduljon még egyszer elő.


"Sajnos nagyon elszaporodott a bűnözés!!!"


Rendőrségi elérhetőség: 06-20/516-5940


Polgárőr elérhetőség: 06-30/515-6945Hozzászólások
#1 | toneypan - November 24 2012 04:51:54
Another advantage which is the outcome of cost-effective factor is that one can purchase and decorate her wardrobe with many replica Handbags at the same time. Because of the low price, you can buy many replica handbags you like to match your clothes. You need not to wait long for purchasing another one because you can afford many replica Handbags. Whether how many replica Gucci handbags you want, you can get them.These are some of the main reasons which have made designer handbags as most sought-after bags in the industry. Moreover, when people are getting same quality and designs in much lesser prices, then they prefer purchasing replica handbags in place of authentic ones.A buyer basically wants high quality products at affordable rates and replica stands strong on such parameters, therefore popularity of Replica Handbags is surging with changing needs and fashion.


Several people ask why the Replica watches are so cheap if they are as good as the original brands, and why the original timepieces have such big price tags. The answer to this question is extremely simple. One of the main reasons why the original watches are expensive is due to the cost incurred on the promotion and advertising of the brands. These brands pay a huge sum to endorse their brand merchandise.Although the Replica watches are cheap, they can give their original counterparts a run for their money in term of visual characteristics, aesthetic looks, and functionality.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Főnix Rádió
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

03/03/2011 16:55
dolgozunk rajta kedves csoport vezető úr! Pfft !!!!!!!!!!!!

28/06/2010 20:32
Regisztráltam és nem mutatja!!!!!!!!!!!
!!!

28/06/2010 18:28
mano fogj hozzá a melónak!!!!!!!!!