Chat

 

Menü

Főoldal Ádámról Szereposztás Cikkek, interjúkKollégák véleményeLinkek

Galéria

Előadás képek Fellépésekről Egyéb képek

Blog

Fórum

Spooon 1-2-3

online

 

Pirgel Dávid
Ádámot stúdiós évei alatt ismertem meg!Mindíg nyitottan fogadta az újakat és ezért első közös vizsgánk is jó emlékként maradt meg bennem!Nagyon megbízható ember akire bármikor számíthatnék:)!
Jó vele színpadon együtt dolgozni mert figyel a kollégáira,ezért könnyű és jó vele a munka!Ez az Oltári srácok alatt nagyon jól kiderült!Remélem lesz még sok közös munkánk a jövőben!Örülök h nem csak jó kollegális hanem jó baráti viszony is kialakult közöttünk!:9
Kiválóan főz!!!!!!!:)

Muhari Tamás
Ádám kedves barátom, majdnem együtt kezdtünk az Operett stúdióban. Sok szép sikeren van már túl és nagyon sok van még előtte! Szurkolok neki!

Náray Erika
Talán kevesen tudják róla, hogy remek szakács. A próbák és az előadások alatt, gyakran cserélünk recepteket. Közös szenvedélyünk a Culinaris, ahol a világ pénzét el lehet költeni, különböző különleges élelmiszerekre. Sajnos vagy nem, erre egyikünk se sajnálja!!!!!

Füredi Nikolett
Ádám nagyon kedves a szívemnek! Szeretek vele dolgozni. Nagyon jó hangulatban telnek a közös próbáink, mert rendkívül jó a humorérzéke, úgyhogy kölcsönösen szórakoztatjuk egymást. Igazán tehetséges, megbízható, nagy munkabírású és amit még nagyon értékelek benne, hogy szorgalmas! Nem utolsósorban pedig nagyon értékes, jó embernek tartom.

Vágó Zsuzsi
Imádom Ádámot, nagyon szeretek vele együtt dolgozni. Nem csak azért mert a színpadon nagyon jó, hanem mert nagyon jó barátok is vagyunk. Így mindig egyszerűbb együtt dolgozni egy olyan kollégával, egy olyan baráttal akivel a magán életben nagyon jóban vagyunk. Úgyhogy nagyon szeretem.

Peller Anna
Ádám, nagyon jó partner. Nagyon régóta ismerem, mert régen ő nagyon rajongott értem, és eljött megnézni az Apácákat a főiskolára az Ódry színpadra. Mindig néztem, hogy ki ez a szép fiú és kiderült, hogy ő. Nagyon megszeretett ott minket, és jött mindig megnézni az Apácákat. Azóta datálódik az ő irányába érzett szeretetem. Nagyon szeretek Ádámmal dolgozni, nagyon nagyon szorgalmas, nagyon megbízható, a színpadon nagyon jó partner. Egy őrült ripacs, én is az vagyok azért merem ezt kimondani:). A Szentivánéjiben is mindig össze vissza ripacskodunk. Imádom, nagyon szeretem és tisztelem.

Janza Kata
Vele nincs kapcsolatom, nem igazán játszunk együtt. De nagy tisztelettudó és aranyos. Egyszer egy gálán énekeltünk Fáradt gályákat és annyira izgult, olyan aranyos volt. Ez az egy, a büfében remekül elvagyunk.

Szerényi László
Ádám játékosan oldja meg dolgokat, ez tetszik. Szeretek vele együtt dolgozni.

 

 

Template: aeidail \\ © 2008-2011 Bálint Ádám