Main
Product
Information
Contact
Készitmények
-Li:nk:
  Oltások, férgek, bolhák
    Kullancs
Bolha- és kullancsirtók

Spot on-ok(csepegtettők)

bolha nyakörvek
elektromos vagy műanyagok

elektromospl: Skudo

1 év  vegyszer mentes védettség!
Frontline Combo Spot-On

Frontline Combo – védelem a környezetben lévő fejlődési alakok ellen is
Kiszerelési egységei:

Frontline Combo Kutya S (2-10 kg), M (10-20 kg), L (20-40 kg),


FRONTLINE SPRAY
KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA

ÖSSZETÉTELE:0,25 g fipronil/100 ml FELHASZNÁLÁSA: Kutyák és macskák bolha- és kullancsinvázió elleni kezelésére. KEZELÉS MÓDJA: Külsőleg, permetezéssel. Permetezzük a készítményt a teljes testfelületre, a flakont az állattól kb. 10-20 cm távolságra tartva. A természetes szőrnövekedés ellenében permetezzük, ügyelve arra, hogy a teljes testfelület fedve legyen, vagyis a szőrzetet a készítmény teljesen átjárja. Ezáltal a termék a bőrfelületen áthatol. Az állatot letörlés nélkül hagyjuk megszáradni. A kezelés előtt és után 2 napig kerüljük a samponos fürdetést. Ezt az időszakot leszámítva különböző időjárási behatások (eső, napsugárzás), valamint a mosdatás a hatás időtartamát nem befolyásolják lényegesen. ADAGOLÁS:

 • Rövidszőrű állatoknak: 3 ml/kg testtömeg
 • Hosszúszőrű állatoknak: 6 ml/kg testtömeg
  A 100 ml-es flakonból 1 fújás 0,5 ml mennyiségnek felel meg, azaz 1 kg testtömegre rövidszőrű állat esetén 6, hosszúszőrű esetén 12 fújást kell számítani. A 100 ml-es flakon tartalma elegendő egy 8 kg-os, rövidszőrű eb 4 alkalommal történő kezelésére, illetve egy 4 kg-os, rövidszőrű macska 8 alkalommal való kezelésére. A 250 ml-es flakonból 1 fújás 1,5 ml mennyiségnek felel meg, azaz 1 kg testtömegre rövidszőrű állat esetén 2, hosszúszőrű esetén 4 fújást kell száímítani. A 250 ml-es flakon tartalma elegendő egy 20 kg-os, rövidszőrű eb 4 alkalommal történő kezelésére. Egy kezelés kutyánál 2-3 hónapig tartó bolha elleni védettséget és mintegy 1 hónapos kullancs elleni védelmet biztosít. Macskánál egy kezelés kb. 30 napig tartó bolha elleni védettséget eredményez. Biztonságosan alkalmazható 2 napos kutyakölyköknél, vemhes és szoptató anyakutyáknál. Biztonságosan alkalmazható 2 napos macskakölyköknél, vemhes és szoptató anyamacskáknál. FIGYELMEZTETÉS:-
 •  Kerüljük a permet szembe kerülését.
 • Kezelés közben kesztyű viselése szükséges.
 • Használat után kézmosás ajánlatos.
 • A kezelést jól szellőző helységben folytassuk.
 • A dohányzást, étel- és italfogyasztást mellőzzük a kezelés folyamán.
 • Gyermekektől elzárva tároljuk.
 • Nyílt lángra vagy izzó anyagra ne permetezzük.
 • A készítményt 50°C-nál magasabb hőmérsékleti behatás nem érheti.

KÉRJE KOZMETIKUSA VÉLEMÉNYÉT!

FRONTLINE SPOT ON

KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA

VÉRSZÍVÁS ELŐTT ELPUSZTÍTJA A KULLANCSOKAT ÉS BOLHÁKAT. ALKALMAZÁSA GYORS, EGYSZERŰ, KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS. A fipronil hatóanyag specifikus parazita elleni idegméreg, a kutyák és a macskák, valamint az ember számára azonban ártalmatlan.A fipronil hatóanyag a bőr felszíne alatt, a faggyúmirigyekben tárolódik, és folyamatosan a szőrszálakra és a bőr felületére kerül.

Kutyák kezelésére

 • 40-60 kg között az XL (4,02 ml)
 • 20-40 kg között az L (2,68 ml)
 • 10-20 kg között az M (1,34 ml)
 • 2-10 kg között az S (0,67 ml) pipettát használjuk.

A pipetták 3 darabos kiszerelésben kaphatóak. 8 hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazzuk. Egyetlen kezelés 2 hónapig tartó bolhák elleni védettséget és 1 hónapos kullancs elleni védelmet nyújt.

Macskák kezelésére0,5 ml-es pipettát használjunk, ezek 3 adagos kiszerelésben érhetők el. 8 hetesnél fiatalabb macskáknál ne alkalmazzuk. Egyetlen kezelés 4-5 hétig tartó bolhák elleni védettséget és 1 hónapos kullancs elleni védelmet nyújt. A pipetta tartalmát cseppentsük a szőrt széthúzva közvetlenül a bőrre a két lapocka közé. A kezelés után 24 órával a készítmény a teljes bőrfelületen és a szőrzeten szétterjed. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük meg az állatokat. A továbbiakban eső, napsugárzás, samponos fürdetés nem befolyásolják lényegesen a védettség időtartamát.


Bob Martin Spot on

30/napi adag

15ttm/kg-ként 1ml

???? Ft(1ml/db) adagonként

 Bejelentkezés:. 06 30/9 048 903
ISZONYÚ HA NEM VAGYUNK ÁPOLTAK!!!