Részecskeszűrő tisztítás (DPF)

FŐOLDAL KÖLTÖZTETÉS LOMTALANÍTÁS MOTOROLAJ DPF TISZTÍTÁS KUBA

A részecskeszűrő tisztítás a mi specialitásunk. A jármű részecskeszűrője vagy dízel részecskeszűrője (DPF) megtelt, és nem lehet regenerálni? A jármű elektronikáján a „teljes DPF” vagy a „terhelési határ elérve” felirat látható? Akkor tulajdonképpen egy új és meglehetősen drága részecskeszűrőt kellene vásárolni. DE lehetősége van arra, hogy az eltömődött részecskeszűrőt költséghatékonyan tisztítsa meg nálunk. A szűrő tisztítás után rendelkezik egy új szűrő műszaki jellemzőivel. További információért tekintse meg a céges videónkat vagy a DPF tisztítási akciót.

Megnövekedett fogyasztás


Növekszik az üzemanyag-fogyasztás? Megnövekedett a kipufogó ellennyomása és csökken a gépkocsi teljesítménye? Ez mind annak a jele, hogy a részecskeszűrő tisztítás elkerülhetetlenné vált.

Az eldugult részecskeszűrő lehet az oka. Legkésőbb, amikor a figyelmeztető lámpa vagy a DPF kijelző megjelenik a motor elektronikájában, a részecskeszűrőt el kell távolítani és meg kell újítani vagy meg kell tisztítani. A részecskeszűrő tisztításának késleltetése és a nem megfelelő fellépés költséges nyomon követési költségeket eredményezhet. "Mi - a Terra Clean - elsőként kínáltuk a koromszűrő tisztítását, más néven: dízel részecskeszűrő tisztítást vagy DPF tisztítást, amelyet Németországban kínáltak, és ezzel meghatározóan alakították a piacot."

DPF tisztítás

Tisztítjuk DPF részecskeszűrőit! "Gyengéd, puha és biztonságos" Családi vállalkozás keretében a DPF tisztítás a dízel részecskeszűrőket a kapcsolt hő- és villamosenergia-termelő egységekből (CHP) és az autóiparból. Az innovatív és kíméletes tisztítási folyamatot a TÜV-Rheinland tesztelte, és már több mint 80 000 mindenféle szűrőn sikeresen alkalmazták!

A szűrőket kíméletesen, környezetbarátan tisztítják, és a zárt állapotban semmilyen típusú változtatást nem végeznek.


Montanastate Pennsylvania Weboldalak5mp Bamako Seowebsite