Fejléc

Pár dologra nincs olyan program ami kimondottan az elvárások szerint müködne. Ezekre próbálok meg megoldást készíteni folyamatosan, ahogy felmerülnek


A PCFórum.hu-n merült fel ez a probléma. A kérdezönek több ezer, tízezer file-t kellet átmásolnia, áthelyeznie esetleg azonos nevüeket is. A program az azonos nevüeket sorszámozza, az induló könyvtárban sorszámozott könyvtárakat hoz létre. Beállítható az egy könyvtárba kerülö file-ok száma. Négyféle file típust tud keresni egyszerre rekurzívan, de akár egyesével is hozzá adhatók a listához. A lista szerkeszthetö. Logfile készítése is kérhetö, itt nyomon követhetö a file-ok 'sorsa'. A beállítások menthetöek, indításkor betöltödik.

  

A Gyakorikérdés.hu-n merült fel ez a probléma. A kérdezönek arra lett volna szüksége, hogy egy-egy program inditásakor és leállításakor egy-egy bizonyos effeket, zene kerüljön lejátszásra, tehát programonként egyedi.A program három paramétert vár " - aposztrófok közé kell tenni öket az esetleges szóközök miatt. Az elsö a nyitáskor lejátszandó wav file neve elérési úttal, a második a futtatandó program neve elérési úttal és a harmadik a bezáráskor lejátszandó wav file neve elérési úttal.
pl: Futtat.exe "c:\valami\elso.wav" "c:\Program Files\Winamp\Winamp.exe" "c:\valami\masodik.wav"
CPU-t nem használ várakozás közben, RAM-ból ~3 Megát.

  

A Prog.hu-n merült fel ez a probléma. A kérdezönek arra lett volna szüksége, hogy a monitor egy bizonyos területén beálló változást figyelje és hanggal is figyelmeztessen változás esetén. A program max 300x300 pixelt tud figyelni szinte 0 CPU fogyasztás mellett. Hangjelzésként saját wav is beállítható, de van 'beégetett is'. A beállításokat egy ini fájlba menti.

  

Copyright © 2013 Simkó Lajos - Minden jog fenntartva. Módosítva: 2015. április