20 July 2018 20:41:42
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?Szavazáshoz be kell jelentkezni
Egy kis elmélkedés az oldalról...
Oldallal Kapcsolatos HírekSziasztok! Az elmúlt néhány napban eléggé megnőtt az oldal forgalma. Mint szerkesztő levontam 1-2 tanulságot, javaslatot amitől még jobb lehet az oldal! Ezt szeretném most megosztani veletek! A negatívumokat semmiképpen sem l**szásnak szántam, hanem az odafigyelés felkeltése, a hibák javítása a célom! Hiába hosszú, de olvassátok el légyszi....

Önállóság: Amiben lehet legyetek egy kicsit önállóbbak és figyelmesebbek!
Értem ezalatt hogy ne minden apró cseprő kelljen odafigyelnie az oldal közönségének, amit könnyedén megoldhatnál magad is.
Ilyen pl. a fórumba a Cyaniddal való levelezés lefordítas: vannak fordítóprogramok az interneten, amikből a lényeget meg lehetne érteni! A másik amit megemlítenék az a tegnapi PCM 09 magyarosítás: kiraktam az oldalra főhírbe, teljes leírással erre valaki megkérdezte hogy mikor lesz kész és hogyan lehet letölteni...

Ilyenkor a hajamat tépem mint szerkesztő hogy ilyenek vannak, ahelyett hogy karrierleírásokról és tagok által készített kiegészítőkről beszélnénk a fórumba.

Warez: A warezolást se vigyük már túlzásba, amint mondtam privátba intézzétek ha lehet, ne ezzel legyen tele az oldal! Értem én hogy el kell azt indítani hogy használni tudd a magyarosítást, kommunikálj vele kapcsolatban, de 1. meg lehet venni legálisan 2. kultúrált formában is lehet kérdezni, kérni. Ahogy láttam egy páran ezt a kérést teljesítették is, tessék követni a példájukat!

Fórum: ha új témát dobsz fel nyiss neki új topicot, ne minden összevissza legyen! (Ilyen pl. a Tippeldében a Tour eseményeinek megbeszélése...) Így is elég nehéz a dolgunk a fórummal, ugyanis külön hsz-eket nem lehet kivenni hogy aztán én csináljam meg neki a témát. Kicsit legyetek figyelmesebbek!

Szavazás: Kérlek szavazzatok, mert jelenleg csak egy statisztikát tudok az a látogatottság. Nem tudom hogy ki milyen szinten van a PCM-el. Értelemszerűen ha több a kezdő akkor arra kell a hangsúlyt fektetni tartalmilag, ha pedig több a "profi" akkkor lehet szervezni az online játékot, lehet csinálni a kiegészítőket.

Emelett meg kell említenem a pozitívumokat is: örülök hogy segítitek egymást mint tagok, a hsz-kből kitűnt hogy sok segítőkész tag van itt is! Ezúton is köszönet nekik a hasznos válaszokért!
A Tippeldénk is szépen fut, Genti vezet 6 nap után, de be lehet még szállni 1-2 szakaszgyőzelemért, részsikerért, illetve nagyon jó tippeléssel az összetettért is!

Fel szeretném hívni a figyelmeteket az oldal egyik új funkciójára a kép/hír/cikk/linkküldés funkcióra. Ha van egy-egy jó képetek a PCM 2008/2009-ből küldjétek be nyugodtan. Illetve aki hír/cikkírói ambíciókkal akar élni akár a kerékpársporttal akár a játékkal kapcsolatban annak meg fogom adni a lehetőséget! Linket is lehet küldeni, továbbá.

És végül egy kéréssel zárnám a mondandómat: Írjátok meg ötleteiteket, javaslataitok az oldallal, hogy mit látnátok szívesen tartalmilag! Tegnap nyitottam neki egy topikot a fórumban, egyedül Nota volt hajlandó leírni az ötleteit (ezúton is köszönet Neki). Az oldal még nagyon fejlődőképes, látom hogy sokan játszotok (játszanátok a játékkal), de nem tudom a gondolataitokat hogy mit vártok a segítségnyújtáson, a magyarosításon és a magyar patchen kívül az oldaltól.

Köszönöm hogy végigolvastátok és segítitek a munkánkat!
Pro Cycling Manager 2009 - Magyarosítás
Pro Cycling Manager
Elkészült a teljes, 100%-os magyarosítás a Pro Cycling Manager 2009-hez! Megtaláljátok a Letöltések között itt az oldalon (, regisztrálni kell hogy el tudd érni)!

Telepítés
: A csomagban két nyelvi fáljt talász. A Strings.xml-t a PCM 2009 főkönyvtár Autorun\Data mappába kell másolni. A Local.cdb-t pedig a Dokumentumok\Pro Cycling Manager 2009 mappába. A régi fáljokat írd felül! Ha nem angol a játékod nyelve akkor az Optionsban át kell állítani a nyelvet magyarra!

A Magyarosítás az alapjáték adatbázisához készült. Emelett minden ezzel kompatibilis adatbázissal működik (pl. Valós Név adatbázis).

Ismét köszönetet szeretnék mondani azoknak akik segítettek nekem a 2008-as és ezáltal a 2009-es magyarosítás elkészítésében. Nagy köszönet az alábbi embereknek, tagoknak:
Sypi - fordító
555shoe - fordító
Monof - fordító, tesztelő
Speedy7 - tesztelő
O'Grady - tesztelő

Hibák: A 2008-as magyarosításból 90% nyelvi anyagot át tudtam ültetni, tesztelve csak ez volt, az ottani hibákat, elírásokat javítottam. A 2009-es magyarosítást ezért csupán 1 napig teszteltem, ami hibát találtam kijavítottam. Ettől függetlenül lehetnek benne hibák! Kérlek ezeket jelezzétek a "Magyarosítás" fórumba, javítom őket és kiadom majd a javítást!

Végezetül pedig nem maradt más tisztem mint Jó szórakozást kívánni a teljesen magyar Pro Cycling Manager 2009-hez!
Tour de France 2009 - Előzetes
Tour de FranceSziasztok! Idén is elérkezdtünk az év legnagyobb kerékpáros eseményéhez, a Tour de France-hoz. Úgy gondolom mivel oldalunk fő témája a kerékpár, a kerékpározás így nekünk is illik vele foglalkozni egy kicsit. Heti összefoglalókkal fogunk jelentkezni a Tourról, aki nem követné netán a háromhetest az majd visszaolvashat. Emelett úgy gondolom hogy az interneten vannak olyan oldalak ahol részletesebb információt lehet kapni a csapatokról, szakaszokról, esélyekről, szakaszleírásokról - így ezekkel idén nem szolgálunk. Amit viszont ki szeretnék emelni az a Tippelde és a Fórumunk. A tippeldébe bármikor beszálhattok, remélem jól fogunk majd szórakozni. Emelett arra biztatok mindenkit hogy használjátok a fórumot, ha bármi meglátásod, észrevételed, véleményed, kérdésed van akkor írjatok bátran! És hogy a hírnek legyen információtartalma, íme néhány hasznos dolog a Tourral kapcsolatban.

Hivatalos weboldal - minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet - angol és francia nyelven egyaránt - ráadásul itt megy a hivatalos élő internetes közvetítés.
Rajtlista - gondolom tudjátok miről beszélek
Szakaszok, szakaszleírások - angol nyelven, a legnagyobb kerékpáros oldalról
Sok hasznos információ - angolul nem értőknek, magyar nyelvű

Útvonalismertetés - virtuális pályabejárás

 

Pro Cycling Manager 2008 - Magyarosítás
Pro Cycling Manager
Elkészült a teljes, 100%-os magyarosítás a Pro Cycling Manager 2008-hoz. Sok ember sok munkája van benne, úgyhogy becsüljétek meg!

Telepítés: Töltsd le először is a magyar patchet és a magyarosítást (mindkettő megtalálható az oldal letöltései között - bal oldali menüsor ;)). Telepítsük fel a játékot, rá a magyar patchet (legfrisebb verziót!), majd telepítsük a magyarosítást (a zip fáljban lévő Local.cdb-t másoljuk a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2008 mappába, felülírva a régi fáljt! Akinek csak német nyelvű játéka van, azok számára írtam egy cikket hogy hogyan hozzák elő az angol nyelvet aminek helyébe a magyar fog lépni. Itt megtalálhatjátok!

Gyakori kérdések: Az eddigi mentett játékok fognak működni vagy újat kell kezdeni? Természetesen ha a magyar patch kiegészítővel játszottál akkor a mentett játékokat lehet folytatni, a magyarosítás automatikusan életbe lép!
Melyik nyelv helyén van a magyar? Az angol nyelv helyén.
Más adatbázisokkal működik a magyarosítás? Működni működik valószínüleg, de az adatbázis teljesen megkavarodik és a játék ki fog fagyni.
Magyar nyelven magyar csapatokkal? Igen. A PCM 2005 után ismét sikerült összehoznunk azt hogy magyar nyelven, magyar csapatokkal, versenyzőkkel játszhassatok akár magyar versenyen. Úgy gondolom hogy ez azért nem kis eredmény ;)

Végül pedig köszönetet szeretnék mondani azoknak akik segítettek nekem a magyarosítás elkészítésében. Nagy köszönet az alábbi embereknek, tagoknak:
Sypi - fordító
555shoe - fordító
Monof - fordító, tesztelő
Speedy7 - tesztelő
O'Grady - tesztelő

Hibák: Négyen teszteltük le a magyarosítást, egy héten át, megtalálva azért elég sok hibát, de további hibák mint mindig adódhatnak. Ezért arra kérlek titeket hogyha hibát találtok akkor pontos leírással jelezzétek a Magyarosítás nevű fórumtopicban! Köszönöm

Végezetül pedig nem maradt más tisztem mint Jó szórakozást kívánni a teljesen magyar Pro Cycling Manager 2008-hoz!
Pro Cycling Manager 2009 - OpenBar
Pro Cycling ManagerEgy nyílt nap keretében az érdeklődők szabadon kérdezhettek a tesztelők egy részétől a cycling-manager.com fórumán. Ennek az összefoglalóját hozom el most Nektek. Első körben a Galériára hívnám fel a figyelmeteket, amiben már majd' 50 képet találhattok a Pro Cycling Manager 2009 mappában. A Részletes cikkben olvashattok a Pro Cycling Manager 2009 új csapatszerkesztő funkciójáról, a pályarész újdonságairól és a támogatókban történt változásokról. Jó szórakozást hozzá!
Pro Cycling Manager 2009 - Trailer
Pro Cycling ManagerMegjelent a várva várt bemutató videó a Pro Cycling Manager 2009-ről. Lehet csorgatni a nyálat! De nem csak ezzel hanem új weboldallal is előrukkolt a Cyanide, amit megtekinthettek a www.cycling-manager.com-on! Vadiúj design, néhány új kép, infóból még nem sok van fent, új fórum. Nézzetek szét ha tudtok angolul! Nameg aki a játékot szeretné megrendelni az is megteheti az oldalon keresztül! Na, de lássuk a PCM 2009 videót!
Pro Cycling Manager 2009 - Letöltött verzió
Pro Cycling ManagerMivel a Pro Cycling Manager 2009 is csak úgy szerezhetö meg legálisan Magyarországon ha a letöltött verziót szerezzük meg. Aki még nem ismeri a módszert: befizetjük az árat bankkártyáról, kapunk egy regisztrációs kódot, ezzel letölthetjük a játékot, majd a megjelenés napján megkapjuk az aktivációs kódot amivel elindíthatjuk a játékot.

Hivatalos bejelentés még nincs a cycling-manager.com-on, de a vásárlói oldal már megnyitotta kapuit.

Ahogy az várható volt, a játékkal csak a megjelenés napján tudsz majd elöször játszani. Azonban a Letöltött verzió mégis elöbb jelenik meg mint a DVD. mialatt a boltok Június 18.-i nyitását várod, az e-mailben elküldött regisztrációs kód már éjfélkor ott fog pihenni az e-mailjeid között, 8-10 órával a legtöbb bolt nyitása elött.

Mint mindig, az árak attól függenek hogy hol élsz. Nekünk magyaroknak alapesetben 45 Eurót (12,592 Ft) kell fizetnünk a játékért. Azonban lehet játszani az IP kéréssel amivel olcsóbban meg lehet szerezni a játékot: Amerikai IP-vel járunk a legjobban, 8000 Forintért szerezhetjük meg a PCM 2009-et. Kb. ugyanennyit kóstál a játék az amazon.co.uk játékvásárló oldalon, azonban itt Fontban kell fizetnünk és DVD-s verziót kaphatunk érte, bár a szállítási költségröl nem tudok semmit ( köszönjük 555shoe-nak az infót ).

Az újraaktiváció számáról sincs még hivatalos infó (ha elromlik a játék hányszor lehet újraaktiválni), de a pletykák szerint: Ha kifutsz az aktivációkból akkor újat kérhetsz amit 1-2 napon belül meg fogsz kapni.
Arról sincs infónk hogy milyen nyelveket fog tartalmazni a Letöltött verzió. Valószínüleg viszont minden nyelv elöhívható lesz a játékból, bár nem minden nyelvet fog tartalmazni. Persze mi CMH-sok is készülünk, ha sikerül befejeznünk a 2008-hoz sikeresen a magyarosítást akkor a PCM 2009-hez is elkészítjük: az angol nyelv helyett lehet majd a magyart használni.

Ez elő-rendelési oldalon már rendszerigényt is találhatunk:
OS: Windows XP SP2/VISTA
CPU: PENTIUM4 2.2GHZ/ATHLONXP 2200+
RAM: 1 GB
Videó kártya memória: NVIDIA GEFORCEFX 5900/ATI RADEON 9600
Szabad hely a merevlemezen: 6 GB
DirectX®: 9

Szóval ha le szeretnéd tölteni a játékot akkor menj erre az oldalra, és rendeld elö a játékot. Akik Amerikai árat szeretnének, azoknak a  Hotspot Shield -et ajánlom hogy amerikai IP-hez jussanak. A játékot fizetés után letöltheted, telepítheted azonban játszani majd csak az aktivációs kód megérkezése után tudsz.

Forrás: PCMDaily.com, www.cycling-manager.com

Pro Cycling Manager - Kishírek I.
Pro Cycling ManagerEgy kis visszautalással kezdeném: Crazyness azzal próbálkózik amivel anno mi is. A Pro Cycling Manager 2009 online országúti játékát próbálja életre kelteni egy PCM 2009 online ligával. Akinek lenne kedve ismét egy kis online partyhoz az személyesen elérheti Crazynesst az oldalunkon (fórum,privát üzenet), vagy látogasson el a http://www.cyclingmanager.atw.hu -ra! Jó játékot és sok sikert mindenkinek!

És akkor az új verzióról: Az elmúlt napokban, hetekben többen is érdeklődtetek hogy mi újság a Pro Cycling Manager 2009-el. Erről hoztam most néhány információt és képet! Jó hírek azoknak akik már várják a PCM 2009-et: A játék már célegyenesben van, az utolsó módosításokat/simításokat végzik rajta. 46 Cyanideos tesztelő játszik még a játékkal keresve a hibákat az otthoni tesztelők mellett. Remélhetőleg ismét egy újításokban gazdag, jó játékot tudnak kiadni a Június 18-i megjelenéskor. Továbbá: 7 új megjelent kép található a galériánkban, és egy PCM fejlesztővel készült interjút olvashattok a részletes cikkben!
Giro d'Italia 2.hét - Összefoglaló
Giro d'ItaliaAki lemaradt volna a második hét valamelyik szakaszáról, az a részletekre kattintva elolvashatja az Olasz Körverseny második hetének összefoglalóját!

598,878 egyedi látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.