23 July 2018 10:05:43
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?Szavazáshoz be kell jelentkezni
Pro Cycling Manager 2011 Információk
Pro Cycling ManagerSziasztok!

Megjelentek az első információk a PCM 2011-ről. Köszönet a PCM Dailynek az infókért, az ő cikküket fordítottam le magyarra.

A legutolsó Pro Cycling Manager 2010 patch óta igen kevés hírt hallottunk a Cyanide háza tájáról. Örömmel jelenthetem be azonban hogy élnek és minden erejükkel az idei 2011-es Pro Cycling Manageren dolgoznak.

Amíg nem sikerül kiszedni belőlük mélyebb információkat, addig álljon itt néhány kisebb érdekesség, újítás:

1. A csapatoknak új főszponzoraik lehetnek, akik megjelennek a csapat nevében és mezén is. Szóval nem lesz többé Team Radioshack 2020-ban, hanem pl. a Radioshack kihátrál és jön majd egy új főszponzor.

2. A versenyzők varázslatos módon átmennek egymáson? Biztosan tapasztaltátok már Ti is korábbi verziókban, de a 2011-ben ez nem így lesz!

3. Még egy kisebb újítás az előzőekhez képest, jelentős különbség lesz a mezőny között egyes tempóknál. "A mezőny szétzilált, megnyúlt lesz ha a tempó nagy, és jobban egymás nyakán mennek majd ha laza a tempó" nyilatkozta Clément Pinget a PCM fejlesztő csapatának tagja.

Megerősítette továbbá hogy dolgoznak a sprintek realizálásán és további kisebb meglepetések is várnak ránk idén.

Akit érdekelnek a részletek, a teljes cikkben részletesebb infókat talál!
Az élet megy tovább
Oldallal Kapcsolatos HírekRégen volt már hír az oldalon, meg az aktivitás is lecsökkent ahogy ez télvíz idején lenni szokott. Eme rövid cikkben szeretnélek tájékoztatni titeket az oldalról és jövőjéről. Akit érdekel a téma, az oldal fejlődése az olvasson tovább!
Cycling-Manager Hungary és a bringafan.hu
Oldallal Kapcsolatos HírekMinden kedves oldal látogató, és szerkesztő kollegák !


Van szerencsém bejelenteni hogy a cyling-manager oldal nemsokára mint bringafan.hu szerepel a továbbiakban.
Továbbra is megtalálható lesz minden a játékkal kapcsolatban az új oldalon is.
Valamint megtalálható lesz amatőr csapatok leírása, kerékpáros adatbázis, verseny leírások, bringateszt, és bringás blogok.
Az idei magyar bajnok időfutamban és mezőnyversenyben Kusztor Péter írásait megtekinthetitek !!!!  Kuszti alkalom adtán pár kérdésre is választ fog adni, amit ti tehettek fel neki.
Fel akarjuk hívni a figyelmet a Magyarországon hanyatló kerékpár sportra és támogatni akarjuk a kerékpársport jövőjét !
A továbbiakban felhívásunkat olvashatjátok:

A bringafan.hu cikk írókat, fórum adminokat keres.
Ezenkívül várunk felajánlásokat, támogatók jelentkezését, cserébe az oldalon hirdethetnek a segítséget nyújtó személyek.
Jelentkezni lehet a tiborfekete84@gmail.com címen
Paris - Roubaix - a PCM tippjei
Pro Cycling ManagerMa rendezik meg a világ egyik legnagyobb egynapos kerékpáros versenyét a Paris-Roubaixt. A verseny külön nehézsége hogy majd 50 km macskaköves szakasz van a 260 km-es távon. Mivel a Pro Cycling Managerben is le lehet játszani ezt a klasszikust, én megtettem. Lássuk hogy a PCM mit hoz ki eredményül, majd a valós verseny végén pedig összevethetjük az eredményeket! A leírásért olvassatok tovább!
Húsvéti meglepetés
Pro Cycling ManagerNéhányan visszajeleztetek hogy érdekelne titeket egy 2010-es magyaros kiegészítő. Sikerült is befejeznem. Bár tesztelni még nem teszteltem, de mivel a 2009-es működő Magyar Kiegészítőből vettem át dolgokat így működnie kell. Az adatbázis alapja a PCM Daily 2010 DB amit letölthettek a PCMDaily.com-ról. Először telepítsétek a játékot és a patchet, majd a PCM Daily 2010 DB-t és vügül a Magyar Kiegészítő 2010-et! Lássuk mi is van benne: két magyar csapat (Tecnofilm - Betonexpressz 2000, Aegon - P-nívó - Notebookstore), Magyar Országúti és Időfutam Bajnokságok, Teljesen magyar nyelv, Magyar válogatott (Világbajnoki részvétellel),  Magyar (és Román) tehetségkutatás, Javított magyar versenyzőértékek, magyar bajnoki trikó Cziráki István számára. A kiegészítő elérhető a letöltések menüpontban. Mostmár nincs kifogás, telepítsétek, játszatok vele - teljesen magyar és 2010-es. Majd a játékélményeket, tapasztalatokat osszátok meg velünk itt, az oldalon!

Ui. Sipetya felvetette hogy a versenyek anyagi díjazása nem éppen megfelelő, azaz kiscsapattal nehéz felzárkózni. Belenéztem ebbe is! Elég összevissza vannak a dolgok a fáljokban, szóval nehéz magadat kiismerni rajta. Azonban ha segítenétek kidolgozni egy díjazási rendszert a versenyekre, akkor benne lennék hogy megcsináljuk. Egyedül nem vállalom. Visszajelzéseket hozzászólásba, fórumba.
PCM Daily 2010 DB Magyarosítás
Pro Cycling ManagerSziasztok!

Hogy egy kicsit próbáljam növelni a játékkedvet, ezért elkészítettem a magyarosítást a PCM Daily 2010 -es adatbázisához. Mostmár tehát 2010-es adatbázishoz is  van magyarosítás, így aki az idei keretekkel szeretne vitézkedni az is megteheti - nyelvi problémái garantáltal nem lesznek! A Magyarosítást megtaláljátok a Letöltések között (regisztráció után). A letöltött fáljt a PCM Daily 2010-es adatbázis telepítése után másoljátok be a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2009 mappába, felülírva a régi fáljt!

Kérdés: a PCM Daily 2010 adatbázisban nem szerepel a magyar válogatott, a magyar tehetségkutatás, a magyarok értékei nem valami reálisak - van rá igény hogy ezeket beépítsem a 2010-es PCM Daily adatbázisba vagy nem érdekel senkit (válaszokat kommentben, privát üzenetben, fórumba)?!

Jó játékot!
Pro Cycling Manager 2010
Pro Cycling ManagerSziasztok!

Úgy látom az oldal ha még lassan is, de kezd aktivizálódni! Ennek mi szerkesztők nagyon örülünk. Visszajelzést a magyar kiegészítőről nem kaptam, így azokat még mindig várom szeretettel. Remélem hogy a megkezdett két karrierleírás is folytatódni fog, illetve jano91-en és Bouyguesfan-on kívül akinek van kedve az ossza meg velünk a csapatának sikertörténetét, ugyanis szívesen olvassuk az ilyesmit, meg játékra ösztönöz.

Bevezetőnek ennyit, mivel a hír címe a Pro Cycling Manager 2010, így témában kell maradjak. Ráhangolódásnak a 2010-es játékra, a 2010-es verzió két kiadott bemutatóvideóját hoztam el Nektek. A játékot majd csak jó szokásukhoz híven a Tour de France-ra fejezik be, de már most láthatunk reménykeltő dolgokat a két videóban! Íme tehát!

 

 

 

 

Közép - Európa DB 2009 végleges verzió
Pro Cycling ManagerMEGLEPETÉS

Szeretném bejelenteni hogy elkészült a végleges Magyar Kiegészítő a Cycling Manager Hungary gondozásában a Pro Cycling Manager 2009-hez. Tele van magyar dolgokkal (pl. magyarosítás), de hogy pontosan mivel azt csak a részletes cikkben árulom el! Ajánlom hogy olvassatok tovább, mert szerintem meghozom a játékkedveteket! ;)
Cikk az oldal megújításáról, változásokról.
Oldallal Kapcsolatos Hírek

Sziasztok.


Ezt a levelet az oldal tulajdonosaival való egyeztetés után írom.
A mai napon elgondolkoztam az oldal jövőjével kapcsolatban.
Kevés a látogató, a régi arcok eltűntek -mit lehetne csinálni-.598,936 egyedi látogató

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.