![]() |
Fokhagymás sűlt csirkecomb Főétel/Szárnyasból készült ételek |
Kezdőlap | Szakácskönyv | Mozogjunk | Cikkek | Táblázatok | Címem | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
4 db csirkecomb | 960 | 0 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 36 | 8 |
1 hagyma | 44 | 10 |
kakukkfű | 0 | 0 |
majoranna | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Összesen: | 1040 | 18 |
Egy adag: | 260 | 5 |
Elkészítése: |
A kanál olajjal kikenünk egy tepsit. Beletesszük a csirkecombokat, a félbevágott hagymát, és a héjjában hagyott gerezd fokhagymákat. (Majd, mikor megsülnek, ki lehet őket nyomni, isteni finomak lesznek). Öntünk alá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, meghintjül majorannával, kakukkfűvel. Előmelegített sütőben piros, ropogósra sütjük. |
Eredeti: |
Saját magam receptje. |
Táblázatok: |
A recept szénhidrát és kalórtiaértékét a következő netes táblázatok alapján számoltam ki: |
Saját táblázat |
Kalóriaguru |