Diabetesz lap
Virslis zöldbab saláta
Saláták
Kezdőlap Szakácskönyv Mozogjunk Cikkek Táblázatok Címem Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
20 dkg zöldbab 62 14
1 kefir 110 8
virsli 614 1
0 0
bors 0 0
Összesen: 786 23
Egy adag: 197 6
Elkészítése:
Sós vízben megfőzzük a zöldbabot. A virslit is megfőzöm, és karikára vágom, majd a lecsöpögtetett zöldbabbal összekeverem. A tetejére öntök egy kefirt, sózom, borsozom. Hidegen és melegen is fogyasztható.
Eredeti:
Saját magam receptje.

Táblázatok:
A recept szénhidrát és kalórtiaértékét a következő netes táblázatok alapján számoltam ki:
Saját táblázat
Kalóriaguru