Ülő- ill. statikus munkát végzőknek!

Céges ajánlatunk

Az irodai székmasszázs egy egészségmegőrző, közérzetjavító szolgáltatás, melyet elsősorban irodai-mozgásszegény munkát végzők számára fejlesztettek ki. A keleti energetikai és nyugati anatómiai masszázstechnikák ötvözésével speciálisan az irodai munkavégzés során megterhelt testrészek revitalizációját veszi célba. Ilyen az ülésben elfáradt hát, a sajgó derék, vagy a fokozott stressz miatt kialakult csomók és merevség a vállövön. A masszázs segítségével a kezelt személyek felfrissülnek, fizikai panaszaik enyhülnek, teljesítőképességük fokozódik és a munkavégzés során átélt stressz mértéke csökken.


A folyamat egy olyan speciális ülőpozícióban történő rövid, 15 perces alternatív masszázs, melyet helyben, a munkahelyeken egy hordozható masszázsszékben végeznek képzett masszőreink. A páciens egy erre a célra, az emberi testhez ergonómiailag kialakított speciális masszőrszékre ül, mellkasát a támlának támasztja és így a háta, a válla és a nyaka szabadon marad. A masszőr ruhán keresztül - olaj és krém használata nélkül - masszírozza át a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát, és a medence egy részét. Majd a stressz oldásához a nyakat, a tarkót, és a halántékot, s végül a kézfejeket és az ujjakat.


A háti szakaszon a hát mélyizmai, a vállöv izmai, a gerincet támasztó egyenes hátizmok és az ágyéki izomzatot regeneráljuk, erősítjük. A deréki szakaszon a masszázs nyomó-gyúró mozdulataival a letapadt izmokat lazítjuk fel, a lumbális csigolyák mentén és a keresztcsonti árkokban egyaránt. A vállöv és a nyak masszírozásakor a megfeszült nyakizmok merevségét oldjuk. A karok és kézfejek masszírozásának hatására a karok izomzatának merevsége csökken, a kézfej és az ujjak felfrissülnek. Végül a fellazult izmokat felrázzuk, vérbőségüket fokozzuk, ezáltal a test visszakerül a masszázs alatt kialakult relaxációs állapotból.


A rendszeres ülőmunkából eredő kényszertartás következtében megfeszülnek, letapadnak az érintett területek - hát, nyak, váll - izmai mely hátfájást, fejfájást okozhatnak ezáltal csökkentve a koncentráció-képességet. Ennek kiküszöbölésére a leghatásosabb módszer egy szakszerű frissítő masszázs, mely egyszerűen beilleszthető a munkaidőbe.


Az irodai masszírozás olyan, rövid ideig tartó felüdülést eredményező módszer mely képes a túlzottan igénybevett testrészeknek felfrissülést, az inaktív rossz keringésű testrészeknek pedig vérbőséget okozni. Ezzel hozzájárul az ehhez kapcsolódó szervi bajok megelőzéséhez is. A masszázs célja az irodai munka során igénybevett izomcsoportok ellazítása speciális fogásokkal egy ülőmasszázsra kialakított masszázsszékben.


  • lazítja az izmokat,

  • javítja az általános közérzetet,

  • felgyorsítja a vérkeringést így növelve a koncentrációképességet és a dolgozók teljesítőképességét,

  • oldja a stresszt,

  • csökkenti a helytelen testtartás, illetve az ülőhelyzet hátrányos következményeit.