Batta Éva Lélekrestaurátor és számmisztikus


Gyógyulni? Hogyan?
Lélekmerítő tréning


Kártyakészítő tanfolyam


1998-2002
2007-2012

 

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM MEGÚJULT HONLAPOMON KEDVES LÁTOGATÓ!

A nyomógombok témakörei egy-egy kisebb egységet alkotnak, amik alatt Ön rendszerezve találja meg az írásokat, gondolatokat, információkat, stb. A honlaptérképen ezek a témakörök áttekinthetően, teljes egészében és részleteiben is segítségére vannak a választásban.

tanfolyam, LÉLEKMERÍTŐ TRÉNING címmel - részletek >>>
Szeretettel várjuk a SPIRIT MŰHELYBEN, spirituális rendezvényeinken, tanfolyamainkon és tanácsadáson - részletek >>>

Megjelent 4 kötetes, 10 részes könyvsorozatom, ÉGBŐL KAPOTT BÖLCSESSÉGEK címmel. Kereskedelmi forgalomban nem kapható. Érdeklődni: +36-20/384-8888-as telefonszámon lehet.

A szolgáltatásokról

Nem csak magánszemélyeknél, családoknál, hanem kisebb cégeknél is vállalok konfliktusfeltárást és a tudatosult konfliktusok feloldását.

Szintén vállalkozásokat érint: céges számmisztikai elemzést is készítek. Tekintse meg referenciaoldalamat!

Nem csak személyesen vállalok egyedi önismereti tréningeket, harmonizáló beszélgetéseket, hanem költségkímélő megoldással Skype-on is (előzetes telefonos egyeztetéssel).Szép, békés és áldott napokat kívánok:
Batta Éva Lélekrestaurátor és számmisztikus


Párkapcsolati elemzés
EzoTaro számmisztika® tanfolyam


havonta megjelenő online magazin
(2010-2013)


Fantáziatörténetek
Szatírák
Gondolkodom ...
Ébredés Napló
Szikrák


VÁLTOZÁS 2013

Az EzoTaro honlapon sok és sokféle gondolat, írás és információ, várja a Kedves Látogatókat, melyek nem éppen az eddig megszokott szemszögből látják és láttatják önmagunkat és világunkat. Ezek az oldalak a szükséges változást sugallják, melyeknek először önmagunkon belül kell megtörténniük. Ez az a bizonyos csendes forradalom, amely eleinte nem látszik, csak akkor, amikor belül már készen van a változás. Sokan vagyunk, akik nehezen viseltük/viseljük, hogy a mindennapjaink kívül mit sem változnak/változtak. Ám mégis tovább kell haladnunk belső munkálatainkkal, mely a szűk látókörű egó nézőpont felváltása a magasabb, jóval szélesebb rálátással bíró Lélek nézőpontjával. Az önzésből az elfogadás, együttműködés irányába kell haladnunk.
Az, hogy mi zajlik bennünk, nem látszik, csak azok ismerik fel egy-egy elejtett szóból, akik szintén a belső átalakulás útját járják. Az Emberségünk tétetik próbára nap, mint nap. Fel kell ismernünk és le kell tennünk azokat a megoldási szokásainkat, amelyekkel

áthárítottuk saját életünkért a felelősséget a külvilágra. Nem, kedves Lélektársak, a saját elfuserált dolgainkért többé nem vonhatunk felelősségre másokat, mert amíg ezt tesszük, magunk alatt kaparjuk a gödröt, amibe így egyre mélyebbre kerülünk.
Meg kell találnunk valódi önMAGunkat, valódi belső hangunkat, hogy gondolatainkkal és cselekvéseinkkel többé ne romboljunk, hanem építsünk. Elég erőnk kell legyen ahhoz, hogy kiálljunk magunkért, a változásért, az emberibb jövőért. Mert ha erről beszélünk, sokan még mindig azt mondják ránk, hogy idealisták vagyunk. Így hát nem beszélünk, hanem tesszük a dolgunkat. Csendben és eltökélten.
A Lélekrestaurátor és számmisztikus konfliktus- és feladatmegoldások is erre épülnek: az önjobbítás szándékára, és e cél érdekében való cselekvésre. Arra, hogy a régi negatív, romboló gondolatokat, viselkedésmintákat és szokásokat újakra cseréljük, melyekkel hozzájárulunk közös megvalósítandó jövőnkhöz: egy élhetőbb, Emberibb, szebb Élethez.
(EzoTaro)

+ 36-20/384-8888

ezotaro
info@ezotaro.com (ezotaro22@gmail.com)
Web#1: http://ezotaro.com (tartalom ua: ezotaro.atw)
Web#2: http://lelekrestaurator.info (tart. ua: lelekrestaural.atw)
Web#3: http://ezotaro.odafigyelo.com (tart. ua: ezotarofigyelo.atw)
Web#4: http://ezotaro.com/szammisztika (tart. ua: ezoszammisztika.atw)

Léleksimogató Módszer, tanfolyam, Batta Éva, Lélekrestaurátor, számmisztikus, EzoTaro számmisztika, párkapcsolati elemzés, kártyakészíto tanfolyam, EzoTaro számmisztika tanfolyam, Léleksimogató Módszer, tanfolyam, Batta Éva, Lélekrestaurátor, számmisztikus, EzoTaro számmisztika, párkapcsolati elemzés, kártyakészíto tanfolyam, EzoTaro számmisztika tanfolyam,