Magyarországi Forrástúrák

Főoldal

Képtár

Rendezvények

Beszámolók

Linkek

    Üdvözölünk!

Kedves Sporttársak!

A 2009-es évtől egy új teljesítménytúra mozgalmat indítunk útjára, melynek célja a nem vagy csak ritkán érintett, elfeledett, de foglalt források bemutatása.

A mozgalom keretében hazánk legjelentősebb tájegységeit keressük fel évente két alkalommal, különböző távú és erősségű túrák rendezésével.

A részvételt oklevéllel, ill. a túra nehézségi fokától függően kitűzővel vagy jelvénnyel ismerjük el.

Az egyes túrák teljesítéséért járó díjazáson felül három tájegységben való részvétel után a teljesítők megkapják a mozgalom egyedi tervezésű jelvényének bronz, hat tájegység után ezüst, kilenc tájegység után arany fokozatát.

Aki a 9-10 évre tervezett összes rendezvényünket megtiszteli jelenlétével, külön díjazásban részesül kupa, vagy emlékplakett formájában.

A mozgalomban való részvétel díjmentes.

 Mivel a teljesítménytúrák keretében nem tudjuk bemutatni az összes szívünknek kedves forrást, kiegészítésül egy a teljesítménytúra mozgalomtól független túramozgalmat is indítunk.

A kijelölt tájegység forrásai meghatározott ideig kereshetők fel. Az időtartam az adott év második túrájának másnapjától indul és a következő év második túráját megelőző napig tart.

Az igazoló füzet a kezdő időponttól tölthető le a mozgalom honlapjáról

 ill. korlátozott számban az aktuális teljesítménytúra céljában is beszerezhető lesz.

Díjazás: tájegységi kitűző

A mozgalomban való részvétel nevezési díja a posta és kitűző előállítási költségek függvényében évenként kerül megállapításra

További információ:    Dr Tamics Gábor /  70/3692590;  gyalogkakukk@invitel.hu

                        Cserháti László   /   30/3430780;  csavargonr1@gmail.com

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!