Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Robika_1978 írta:
Most hogy néztem itten a látogatókat...cscsonti, DM Logaan..amolyan LD-s feelingem volt...csak nem csconti Mester is gyön csatlakozni a gonoszokhoz? Very Happy

Nem valószínű. Sőt kicsit bánom, hogy elárultátok a fórum címét. No nem azért, hogy modult csináltok Smile erről már lassan az egész LD szerver tud Very Happy
Hanem mert egy szomorú kötelességem van, ez van ilyen az élet.

Tényleg sok sikert a modulhoz, remélem elkészül és jó lesz. Majd néhány ötletet még ide fogok írkálni amit vagy megfogadtok vagy nem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Robika_1978
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

huuuha...milzen syomoru dolgot????, Sad

Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Robika_1978 írta:
huuuha...milzen syomoru dolgot????, Sad

Azt hiszem nem fontos
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A szomorú dolog nekem főképp annyi, hogy lustasági és közönyösségi tényezők miatt abbamaradt a másik szerver fejlesztése. A többit nem kívánom kommentálni, mert nincs rajta mit. Örvendtem, egy élmény volt.
És igen, valóban nem fontos...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Logaan írta:
A szomorú dolog nekem főképp annyi, hogy lustasági és közönyösségi tényezők miatt abbamaradt a másik szerver fejlesztése. A többit nem kívánom kommentálni, mert nincs rajta mit. Örvendtem, egy élmény volt.
És igen, valóban nem fontos...

Nem hinném, hogy lustasági. Egyszerűen minek fejleszünk egy olyan dolgot amivel az életben nem fogunk játszani? Csak ezt senki nem merte leírni, én leírtam 1 dolog van amiért még vissza mennék Nwn motor alá játszani, de ahhoz kevés a tudásom. De sok sikert neked itt, tényleg remélem, hogy ez elkészül. Az pedig nem azért van mert itt vagy, végig olvastam a topikokat és olyan dolgokat találtam amiknek nem lenni itt a helyük. Nem kommentálom, ez történt, az árát megfizetted. Részemről lezárva.

Örvendtem, egy élmény volt.

Sok sikert.
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönjük Cscsonti a jókívánságokat, akkor ezt a részt kérlek benneteket PM-be tovább...de javaslom a telefont Wink , mert gyorsabb és emberségesebb.
Másik: ez egy olyan forum ahová nyugodtan leírhatod problémáidat, amíg azok a nyomdafestéket (karaktereket) nem tűrő szintet el nem érik. Mi így gondoljuk, de személy szerint én is inkább a nyílt kommunikációt részesíteném előnyben, bármennyire is 'fáj' a dolog, mert így tudjuk megérteni egymást...sőt megváltoztatni esetleges elképzeléseinket a dolgokról. Wink
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább."
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 5:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
Köszönjük Cscsonti a jókívánságokat, akkor ezt a részt kérlek benneteket PM-be tovább...de javaslom a telefont Wink , mert gyorsabb és emberségesebb.
Másik: ez egy olyan forum ahová nyugodtan leírhatod problémáidat, amíg azok a nyomdafestéket (karaktereket) nem tűrő szintet el nem érik. Mi így gondoljuk, de személy szerint én is inkább a nyílt kommunikációt részesíteném előnyben, bármennyire is 'fáj' a dolog, mert így tudjuk megérteni egymást...sőt megváltoztatni esetleges elképzeléseinket a dolgokról. Wink

Az első két mondat nagyon ellentmond éppen egymásnak Very Happy
Ez speciel nálunk is így van. Kár, hogy az utóbbi időben egyre "bunkóbb" stílusú üzenetek mennek a fórumunkra remélem ez azért megszűnik.
Vissza az elejére
Robika_1978
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na skacok, ki érzi magát jól informatikában?...operations és technical dolgokat kellene megoldani....JÓ angolnyelvtudás kellen és nagyjából nekem fog dolgozni..a pénz sem utolsó tudom..de aki jónak érzi magát tolja a CV-jét ill hívjon fel....PMbe jöhet az info..

Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

cscsonti írta:
DM Archangel írta:

Az első két mondat nagyon ellentmond éppen egymásnak Very Happy
Ez speciel nálunk is így van. Kár, hogy az utóbbi időben egyre "bunkóbb" stílusú üzenetek mennek a fórumunkra remélem ez azért megszűnik.

háát...azrét PMben, mert ehhez nekünk aztán végképp semmi közünk és ezért. De ha gondolod, hogy szerinted ezt fair itt megbeszélni úgy, hogy a részleteket ti tudjátok csak akkor rendben...de szerintem ebben egyetérthetünk....nemde? Wink
Vissza az elejére
cscsonti
Lvl 2 - Vándor

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:

háát...azrét PMben, mert ehhez nekünk aztán végképp semmi közünk és ezért. De ha gondolod, hogy szerinted ezt fair itt megbeszélni úgy, hogy a részleteket ti tudjátok csak akkor rendben...de szerintem ebben egyetérthetünk....nemde? Wink

Nem is kívántam itt semmit megbeszélni Smile csak kijavítottam egy szerintem nem pontos mondtatot. De részemről az ügy lezárva. Most sajnos át kell mennem egy másik szerver fórumára ott is osztok ki észt a zúgolódó játékosoknak. Hátha lesz még egy modul Wink
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mindent bele! Very Happy Arrow Wink
Vissza az elejére
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na en most eltavozok 3napra, Magiekhoz Balatonfuredre..a tavolletemben is viselkedjetek jol..mert ha hazajovok... Twisted Evil Cool
„Okos enged, ha már szenved."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Ganxtave írta:
Na en most eltavozok 3napra, Magiekhoz Balatonfuredre..a tavolletemben is viselkedjetek jol..mert ha hazajovok... Twisted Evil Cool

addigra bannolva leszel Razz
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
DM Ganxtave írta:

addigra bannolva leszel Razz

Meg lehet probalni Wink
„Okos enged, ha már szenved."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 11:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is húztam Balcsira...pápá Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 163, 164, 165  Következő
27 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website