|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Robika_1978 írta: |
Most hogy néztem itten a látogatókat...cscsonti, DM Logaan..amolyan LD-s feelingem volt...csak nem csconti Mester is gyön csatlakozni a gonoszokhoz?  |
Nem valószínű. Sőt kicsit bánom, hogy elárultátok a fórum címét. No nem azért, hogy modult csináltok erről már lassan az egész LD szerver tud
Hanem mert egy szomorú kötelességem van, ez van ilyen az élet.
Tényleg sok sikert a modulhoz, remélem elkészül és jó lesz. Majd néhány ötletet még ide fogok írkálni amit vagy megfogadtok vagy nem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robika_1978 Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
huuuha...milzen syomoru dolgot????,  _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Robika_1978 írta: |
huuuha...milzen syomoru dolgot????,  |
Azt hiszem nem fontos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szomorú dolog nekem főképp annyi, hogy lustasági és közönyösségi tényezők miatt abbamaradt a másik szerver fejlesztése. A többit nem kívánom kommentálni, mert nincs rajta mit. Örvendtem, egy élmény volt.
És igen, valóban nem fontos... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
A szomorú dolog nekem főképp annyi, hogy lustasági és közönyösségi tényezők miatt abbamaradt a másik szerver fejlesztése. A többit nem kívánom kommentálni, mert nincs rajta mit. Örvendtem, egy élmény volt.
És igen, valóban nem fontos... |
Nem hinném, hogy lustasági. Egyszerűen minek fejleszünk egy olyan dolgot amivel az életben nem fogunk játszani? Csak ezt senki nem merte leírni, én leírtam 1 dolog van amiért még vissza mennék Nwn motor alá játszani, de ahhoz kevés a tudásom. De sok sikert neked itt, tényleg remélem, hogy ez elkészül. Az pedig nem azért van mert itt vagy, végig olvastam a topikokat és olyan dolgokat találtam amiknek nem lenni itt a helyük. Nem kommentálom, ez történt, az árát megfizetted. Részemről lezárva.
Örvendtem, egy élmény volt.
Sok sikert. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönjük Cscsonti a jókívánságokat, akkor ezt a részt kérlek benneteket PM-be tovább...de javaslom a telefont , mert gyorsabb és emberségesebb.
Másik: ez egy olyan forum ahová nyugodtan leírhatod problémáidat, amíg azok a nyomdafestéket (karaktereket) nem tűrő szintet el nem érik. Mi így gondoljuk, de személy szerint én is inkább a nyílt kommunikációt részesíteném előnyben, bármennyire is 'fáj' a dolog, mert így tudjuk megérteni egymást...sőt megváltoztatni esetleges elképzeléseinket a dolgokról.  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 5:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
Köszönjük Cscsonti a jókívánságokat, akkor ezt a részt kérlek benneteket PM-be tovább...de javaslom a telefont , mert gyorsabb és emberségesebb.
Másik: ez egy olyan forum ahová nyugodtan leírhatod problémáidat, amíg azok a nyomdafestéket (karaktereket) nem tűrő szintet el nem érik. Mi így gondoljuk, de személy szerint én is inkább a nyílt kommunikációt részesíteném előnyben, bármennyire is 'fáj' a dolog, mert így tudjuk megérteni egymást...sőt megváltoztatni esetleges elképzeléseinket a dolgokról.  |
Az első két mondat nagyon ellentmond éppen egymásnak
Ez speciel nálunk is így van. Kár, hogy az utóbbi időben egyre "bunkóbb" stílusú üzenetek mennek a fórumunkra remélem ez azért megszűnik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Robika_1978 Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 18:37 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: a Bárban, mint minden normális ember..
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na skacok, ki érzi magát jól informatikában?...operations és technical dolgokat kellene megoldani....JÓ angolnyelvtudás kellen és nagyjából nekem fog dolgozni..a pénz sem utolsó tudom..de aki jónak érzi magát tolja a CV-jét ill hívjon fel....PMbe jöhet az info.. _________________ Iseal sírjánál megáll, s magára ölti lelke feketeségét, s elindul a távolba...
Riendu Mark 'Wandal - Anti-paladin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| cscsonti írta: |
Másik: ez egy olyan forum ahová nyugodtan leírhatod problémáidat, amíg azok a nyomdafestéket (karaktereket) nem tűrő szintet el nem érik. Mi így gondoljuk, de személy szerint én is inkább a nyílt kommunikációt részesíteném előnyben, bármennyire is 'fáj' a dolog, mert így tudjuk megérteni egymást...sőt megváltoztatni esetleges elképzeléseinket a dolgokról.  |
Az első két mondat nagyon ellentmond éppen egymásnak
Ez speciel nálunk is így van. Kár, hogy az utóbbi időben egyre "bunkóbb" stílusú üzenetek mennek a fórumunkra remélem ez azért megszűnik. |
háát...azrét PMben, mert ehhez nekünk aztán végképp semmi közünk és ezért. De ha gondolod, hogy szerinted ezt fair itt megbeszélni úgy, hogy a részleteket ti tudjátok csak akkor rendben...de szerintem ebben egyetérthetünk....nemde?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cscsonti Lvl 2 - Vándor
|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
háát...azrét PMben, mert ehhez nekünk aztán végképp semmi közünk és ezért. De ha gondolod, hogy szerinted ezt fair itt megbeszélni úgy, hogy a részleteket ti tudjátok csak akkor rendben...de szerintem ebben egyetérthetünk....nemde?  |
Nem is kívántam itt semmit megbeszélni csak kijavítottam egy szerintem nem pontos mondtatot. De részemről az ügy lezárva. Most sajnos át kell mennem egy másik szerver fórumára ott is osztok ki észt a zúgolódó játékosoknak. Hátha lesz még egy modul  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Aug. 13, 2007 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mindent bele!  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na en most eltavozok 3napra, Magiekhoz Balatonfuredre..a tavolletemben is viselkedjetek jol..mert ha hazajovok...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Na en most eltavozok 3napra, Magiekhoz Balatonfuredre..a tavolletemben is viselkedjetek jol..mert ha hazajovok...  |
addigra bannolva leszel  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 10:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
| DM Ganxtave írta: |
Na en most eltavozok 3napra, Magiekhoz Balatonfuredre..a tavolletemben is viselkedjetek jol..mert ha hazajovok...  |
addigra bannolva leszel  |
Meg lehet probalni  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Kedd. Aug. 14, 2007 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én is húztam Balcsira...pápá  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|