LanCool PC-K62R1 - a vörös torony

Tömör gyönyör. Talán így lehetne jellemezni röviden a LanCool DragonLoad sorozatának legújabb tagját. A minőségi acélból és műanyagból összerakott szépség a gyártó adatok szerint 9.55kg-ot nyom.

Az egyszerű szerelhetőség jegyében:

A mai felsőkategóriás házak esetében a csavarozás nélküli szerelhetőség már alapkövetelménynek számít, szinte teljes mértékben így van ez a mi esetünkben is. Az alaplapunkat és a házventillátorokat leszámítva, minden egyéb hardver csavarozás nélkül rögzíthető. Az alaplapnál a hosszabbított, akár kézzel is betekerhető csavarok, a ventik esetében pedig az anti-vibrációs gumibakok, a tartozékok részét képezik.

LanCool PC-K62R1 - apropó, ventillátorok:

Házunk szellőzéséről számos venti gondoskodik. A légáramlást felülről 2 db, elölről (lentről) 1db 14 cm-es, hátulról pedig 1 db 12 cm-es hangkeltő biztosítja. Természetesen ezek is járnak a házhoz.

LanCool PC-K62R1 - Mit, hogyan, hová..

Tápegységünket a ház aljában tudjuk rögzíteni ventivel lefelé, így a meleg levegő ez esetben kikerül a házon kívülre, nem melegítve a belső légteret.
90°-ban elfordított merevlemez helyekből 4 db áll rendelkezésünkre, felettük a szokásos 5 db 5.25ös meghajtó hely, a hozzá tartozó beépítő kerettel a kisméretű SSD-ink számára, melyekhez hangelnyelő szivacsot is kapunk.
Mindennek a tetejében helyezkednek el a szokásos kapcsológombok, USB és hangkimenetek.

LanCool PC-K62R1 - kívül is szép, de belül még inkább:

Ahogy a fenti képen látható, a külső egyszerű és letisztult formát mutat, nem vesződött a gyártó mindenféle extra „csicsa” kiépítésével. Véleményem szerint a maga egyszerűségével válik a ház kívülről mutatós darabbá.
Ám annál érdekesebb a történet belülről! Nagyon el lett találva a bent domináló vörös szín, remek hangulatot kölcsönözhet egy vörös neoncsövekkel teletűzdelt, vörösen izzó hűtőventillátorokkal összeszerelt gépbelsőnek; már valóban csak az hiányzik, hogy tüzet okádjon a sárkányunk!
Főoldal | Rólunk | Áraink | Szolgáltatásaink | Galéria | Elérhetőségek
Készített: Garzó László @ 2010 © Minden jog fentartva.