www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Játékok sokszinüsége a D-LAN -on

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 03 Hétf., 21:41    Hozzászólás témája: Játékok sokszinüsége a D-LAN -on Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a dolog csak egy Javaslat, és várom az ÉPITÖ jellegü tanácsokat, és tapasztalatokat azoktol az emberkéktöl, akik sok FUN-Lan -on voltak eddig,és még sokra szeretnének menni. Probálok egy két ojan játékot ideirni nektek, amik csak a polcokon poropsodnak nektek, és nem is emlékeztek rájuk már ....

half-Life 1 MOD-ok:
Arrow CS 1.5 , és 1.6
Arrow NS 2, és 3
Arrow DoD (ebből nem t'om mejik van)
Arrow PoW (ez érdekes is)

Arrow GTA sorozat :
Arrow GTA 1
(Gtawin.exe - tcp)
Arrow GTA 2
(sajna csak Win98)
Arrow GTA 3 Multi theft auto
(sajna MINDENKINÉL eredeti CD kell legyen ! a többi GTA játék a MTA -val nem jáccható)

Arrow Starcraft , és a :arrow:Warcraft III
(magátol értetödik +Saját pájáim)

Arrow Dirt Track Racing
(roncsderbi, szép, de 4 embernél többet nem sikerült eddig rávenni, 16 ig megy ?)

Arrow Interstate '76 , és a :arrow:Interstate '82
(autós + lövöldözös + HIGH SKILL requied)

Arrow Unreal Tournament 1 (v430 HUN)
(no comment, magyar)

Arrow Doom II , és a :arrow:Duke Nukem 3D
(78 as születésüek még emlékeznek rá)

Arrow Imperium Galaktika II
(neten is toltam, de nem tul rendesek a srácok ott)

Arrow C&C generals .....
(ej ej erre se emkléxik enki ?)

Arrow Quake III
(ebből nem sokat (-: hamar megunom)

Arrow Black & White 1
(ez LOL? ehhez kell legyen lényed, felkészülten gyere)
(B&W 2 Multi motor szar, nem fut gyári DVD sem)

Arrow Alien vs Predator II
(szép a dolog, és nagy fun)

Arrow carmageddon 1, és a 2
(be kell mutatnom ?)

Arrow KKnD 1, Xtreme, és a 2
(stratégiai játékok, idősebbek emlékeznek a VETERÁN-okra)

Arrow Breakneck
(autós, lövöldözös , Kispolák vs lamborghini)

Arrow Dungeon Keeper II
(nagyon Jo, multi motor megy, és 54 tonna uj pája is van)

Arrow Hidden & Dangerous 1
(nagyon Komoly multiban a single pájákat járod át, és nehezebb)

Arrow Nascar 4
(na ide VGA , és Skill kell)

Arrow Insane
(autós ügyességi terepjárós)

Arrow Zed 2 (steel soliders)
(sok a fun map, és szép a játék is)

Arrow NFS: underground II
(tuningolós autoverseny, bemutatni nem kell, Profilt hozok, nem kell végigtolni a játékot, mielött jössz))

Arrow Commanche 3 Gold
(helikopteres játék, HIGH skill requied !)

Arrow Age of Empires 1, és a 2
(birodalomépitős játék, sokan , nagy páján felülmúlhatatlan)

Arrow a lista a teljesség igényét a legteljesebb mértékben mellözi, és semmi esetre sem tartalmazza az összes játékot, amivel a LAN party-kon toltam, és nagyon jo moka a kicsit régebbi játékkal jáccani azért, hogy a lassabb géppel érkezö srác is MULTI ban jácchasson. sajna sok UJ ojan játék jelent meg,m amiben NAGYON nagyon kellett csalodnom valamijen téren.
legerősebb példák között van a NFS : MW , és a B&W 2 is, és még egy pár uj játék ... sokan voltak haverok, akikkel annak idején például a Carmageddon II volt a nagy játék, de 3 ember után a negyediket mindig kiejtette a szerver, pedig a leirás alapján 8 emberig kell birnia a IPX hálon keresztül. TCP hálozaton a játék nem fut. hassollo gondokkal küzködik sok másik SOKKAL ujjabb játék is...

Idea zárószó:
a lényeg a jácchatoság, és a FUN PLAY.

Szerk. by: CSanal: Légyszi használd az előnézet gombot, és csak utána küldd el a commentedet. nyilak javítva, de a helyesírási hibákat már nem volt erőm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 04 Kedd., 17:59    Hozzászólás témája: Re: Játékok sokszinüsége a D-LAN -on Hozzászólás az előzmény idézésével

CSanal írta:
Légyszi használd az előnézet gombot, és csak utána küldd el a commentedet. nyilak javítva, de a helyesírási hibákat már nem volt erőm.

HAHAHAHA Laughing Surprised Smile Very Happy Laughing Razz

a hejjesirássom ijjen, még általános ota. ÉN IGY irok.

amugy a nyilakat köszi, de sajna nem volt MÓDOM kijavitani a hibát, pedig én is láttam, de a hozzászólásomat nem tudtam szerkeszteni abban az esetben. SORRY !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 04 Kedd., 23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az, hogy a helyesírásod ilyen, és általános óta, nem a vicces, hanem a szánalmas kategória, már bocs. Az, hogy nem tudod szerkeszteni utólag a hozzászólásodat, nem véletlen, hanem moderátori döntés. Ezért ISMÉT kérlek arra, hogy használd az előnézet gombot, hasznos...
Valamint javaslom a honlap tanulmányozását, nem csak pontos címet, de térképet is találsz, amivel eljutsz a lanra.
Örülök, hogy lelkes vagy, ne érts félre. csak nem szeretem, amikor a mennyiség a minőség rovására megy. Thx, és

UFF!
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a véleményed, bettettem a többi mellé.
Razz
ddd-:

Hogy lehecc fenn az MSN -en Mobilról?

Énnekem nem enged magyarországi várost.

nem t'om miért nem.
Vissza az elejére
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 21:55    Hozzászólás témája: nagy a játék választék Hozzászólás az előzmény idézésével

AZ elsö hozzászolás ota eltelt egy kis idő.
Látom sokan vannak aktiv emberkék a Forumon
és igy szerintem a DÉLAN is elsilányul CS LAN -ná ?

ugye nem, mert a CS -LAN okra már el se megyek,
mert CS ből elég van a neten is, de EGYÉB ojan
ami nagyon vicces, és FUN PLAY esetleg a szokásostol
eltérő Jó játék .....

autós-motoros-repülös-épitős-kalandozós...

...
egyik se ?
...

semmi ?

Senki se reagál. senki.

csak CS lesz ? ugye nem ?
Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem csak CS lesz erről magam gondoskodok, persze ha lesz ellenfelem WarCraft III-ra... Smile illetve akár még StarCraft-BroodWar-ra! Egyszer egyszer talán előfordulok majd persze FPS-ben is, hogy legyen kit lelőni Laughing ! Ami még szóba jöhet majd nálam: Rainbow Six(minden mennyiségben akár TEAM-ben is), MOHAA, COD, Re-Volt(vagy bármi mini autós RC verseny), Airfix dogfighter, CMR2, legutoljára CS(aminél még előbb fogok passziánszozni).

u.i.
igen bion eltelt egy kis idő a hozzászólásod óta, nem mindenki ül otthon és lesi a topicot, de mentségemre én a magam részéről nyaraltam Very Happy
Nomeg azt se felejtsük el, hogy még javában VB-láz van...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CS is lesz de nem fő játék számomra főleg Smile SC,Q3 forever ^^

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 23:22    Hozzászólás témája: válogatás Hozzászólás az előzmény idézésével

ez a hozzáállás kéne mindenkitől, aki eljön.

van, aki tisztában van vele, hogy mennyien leszünk ?

MSN renceren keresztül már beszéltem 2 darab DÉLANOS
sráccal, akik pestiek, én szivesen leviszem öket kocsival,
de akkor megyek csakl, ha elegen leszünk.

ha annyian leszünk, ahányan itt Forumozunk,
akkor elég sovány a keret ....
Vissza az elejére
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 23:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tod mi a gond?
Az hogy mindenki elkezd így gondolkodni, s nem azt nézi, hogy maga is részt vehet egy jó LAN-on akármennyien is lesznek... ugyanis ha mindenki elkezdi ezt a pánikot, akkor szerinted mennyien leszünk? he? Laughing
"Egyébként meg midnenki annyira érzi jól magát amennyire már előre eldöntötte" - hogy ez mennyire igaz - gondolkodj el rajta! Nekem már jópárszor igazolódott!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 12:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaja egyet kell értenem az előttem szólóval! Amúgy ez a 30 már nem is rosz. De csak, hogy példálózzak felejthetetlen baracslannal amikor voltunk 16an és azok voltak a legjobb hangulatban eltelt lanok pedig csak 16-an voltunk! A hangulat nem attól függ hányan vagyunk hanem, hogy milyen a banda....

Farkas ha pestről jösz akkor lenne egy ember akit le tudnál hozni? Ő tudja azt is hova kell menni!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 17:06    Hozzászólás témája: 1 Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|FuRioN írta:
Farkas ha pestről jösz akkor lenne egy ember akit le tudnál hozni? Ő tudja azt is hova kell menni!

Jólvan cimbi, vihetek 1-2-3 embert, csak attol függ KI mennyire hajlamos a "csapatjátékra", tehát mennyire szervezhetö az ember ... énralytam ne múllyon.

D-LAN|FuRioN írta:
6-an voltunk! A hangulat nem attól függ hányan vagyunk hanem, hogy milyen a banda

eddig másképp gondoltam, de Sajnos teljes mértékben egyet kell ércsek veled koma. Sad )-:

D-LAN|Nagyati írta:
Tod mi a gond? Az hogy mindenki elkezd így gondolkodni, s nem azt nézi, hogy maga is részt vehet egy jó LAN-on akármennyien is lesznek... ugyanis ha mindenki elkezdi ezt a pánikot, akkor szerinted mennyien leszünk?

Én nem igy gondolom, mert ha sokan szolnak , akkor sok név lesz a "kalapban" . ha pedig sok név van, akkor SOKAN vagyunk. én abban bizom, hogy mindenki TArtja magát ahhoz, amit igért, és eljön.

ennyi.
Vissza az elejére
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dobtam PM et majd olvasd el! Smile

Vissza az elejére
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 19:38    Hozzászólás témája: 1 Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|FuRioN írta:
Dobtam PM et majd olvasd el! Smile

Oké, rendben, a srácnak megvan a mobilja, és a cooperációt elkezdtük (-:

remélem eccere érkezünk majd meg.
Vissza az elejére
Winters

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 11 Kedd., 18:00    Hozzászólás témája: Érkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Épseggel megérkeztetek????Smile

Vissza az elejére
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 11 Kedd., 18:07    Hozzászólás témája: Re: Érkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Wintike írta:
Épseggel megérkeztetek? Smile

meg meg, csak a srác nem akart hazajönni, igy ottfelejtettük ....
ő D-LAN -ozott tovább ..... (-: Very Happy de amugy persze szerintem
Mindenki szivesen LAN -ozott volna évekig ugy, hogy nem mozdul
onnan , ennek oka csak a jo társaságban keresendő, sőt, sok volt a
kellemes meglepetés is, Nagyon kellemesen csalóttam a rurnyafejü
CSANAL -ban, (én se vagyok TUL szép (((-: Very Happy )és a tanári végzettségü
NAGY ATI -ban, mindketten rendes, és segitőkész emberkék.
A LOT OF THX MEN ! és még 3 ellenséget is begyüjtöttem
(((-: Very Happy mi kell még ???

Felül múlhatat- LAN ????
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu