|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hatlabu_Farkas

Csatlakozott: 2006. Júl. 02 Vas., 17:21 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest, MOM park mögött lakom
|
Elküldve: 2006. Júl. 03 Hétf., 21:41 Hozzászólás témája: Játékok sokszinüsége a D-LAN -on |
|
|
Ez a dolog csak egy Javaslat, és várom az ÉPITÖ jellegü tanácsokat, és tapasztalatokat azoktol az emberkéktöl, akik sok FUN-Lan -on voltak eddig,és még sokra szeretnének menni. Probálok egy két ojan játékot ideirni nektek, amik csak a polcokon poropsodnak nektek, és nem is emlékeztek rájuk már ....
half-Life 1 MOD-ok:
CS 1.5 , és 1.6
NS 2, és 3
DoD (ebből nem t'om mejik van)
PoW (ez érdekes is)
GTA sorozat :
GTA 1
(Gtawin.exe - tcp)
GTA 2
(sajna csak Win98)
GTA 3 Multi theft auto
(sajna MINDENKINÉL eredeti CD kell legyen ! a többi GTA játék a MTA -val nem jáccható)
Starcraft , és a :arrow:Warcraft III
(magátol értetödik +Saját pájáim)
Dirt Track Racing
(roncsderbi, szép, de 4 embernél többet nem sikerült eddig rávenni, 16 ig megy ?)
Interstate '76 , és a :arrow:Interstate '82
(autós + lövöldözös + HIGH SKILL requied)
Unreal Tournament 1 (v430 HUN)
(no comment, magyar)
Doom II , és a :arrow:Duke Nukem 3D
(78 as születésüek még emlékeznek rá)
Imperium Galaktika II
(neten is toltam, de nem tul rendesek a srácok ott)
C&C generals .....
(ej ej erre se emkléxik enki ?)
Quake III
(ebből nem sokat (-: hamar megunom)
Black & White 1
(ez LOL? ehhez kell legyen lényed, felkészülten gyere)
(B&W 2 Multi motor szar, nem fut gyári DVD sem)
Alien vs Predator II
(szép a dolog, és nagy fun)
carmageddon 1, és a 2
(be kell mutatnom ?)
KKnD 1, Xtreme, és a 2
(stratégiai játékok, idősebbek emlékeznek a VETERÁN-okra)
Breakneck
(autós, lövöldözös , Kispolák vs lamborghini)
Dungeon Keeper II
(nagyon Jo, multi motor megy, és 54 tonna uj pája is van)
Hidden & Dangerous 1
(nagyon Komoly multiban a single pájákat járod át, és nehezebb)
Nascar 4
(na ide VGA , és Skill kell)
Insane
(autós ügyességi terepjárós)
Zed 2 (steel soliders)
(sok a fun map, és szép a játék is)
NFS: underground II
(tuningolós autoverseny, bemutatni nem kell, Profilt hozok, nem kell végigtolni a játékot, mielött jössz))
Commanche 3 Gold
(helikopteres játék, HIGH skill requied !)
Age of Empires 1, és a 2
(birodalomépitős játék, sokan , nagy páján felülmúlhatatlan)
a lista a teljesség igényét a legteljesebb mértékben mellözi, és semmi esetre sem tartalmazza az összes játékot, amivel a LAN party-kon toltam, és nagyon jo moka a kicsit régebbi játékkal jáccani azért, hogy a lassabb géppel érkezö srác is MULTI ban jácchasson. sajna sok UJ ojan játék jelent meg,m amiben NAGYON nagyon kellett csalodnom valamijen téren.
legerősebb példák között van a NFS : MW , és a B&W 2 is, és még egy pár uj játék ... sokan voltak haverok, akikkel annak idején például a Carmageddon II volt a nagy játék, de 3 ember után a negyediket mindig kiejtette a szerver, pedig a leirás alapján 8 emberig kell birnia a IPX hálon keresztül. TCP hálozaton a játék nem fut. hassollo gondokkal küzködik sok másik SOKKAL ujjabb játék is...
zárószó:
a lényeg a jácchatoság, és a FUN PLAY.
Szerk. by: CSanal: Légyszi használd az előnézet gombot, és csak utána küldd el a commentedet. nyilak javítva, de a helyesírási hibákat már nem volt erőm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

Csatlakozott: 2006. Júl. 02 Vas., 17:21 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest, MOM park mögött lakom
|
Elküldve: 2006. Júl. 04 Kedd., 17:59 Hozzászólás témája: Re: Játékok sokszinüsége a D-LAN -on |
|
|
| CSanal írta: | | Légyszi használd az előnézet gombot, és csak utána küldd el a commentedet. nyilak javítva, de a helyesírási hibákat már nem volt erőm. |
HAHAHAHA
a hejjesirássom ijjen, még általános ota. ÉN IGY irok.
amugy a nyilakat köszi, de sajna nem volt MÓDOM kijavitani a hibát, pedig én is láttam, de a hozzászólásomat nem tudtam szerkeszteni abban az esetben. SORRY ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 04 Kedd., 23:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Az, hogy a helyesírásod ilyen, és általános óta, nem a vicces, hanem a szánalmas kategória, már bocs. Az, hogy nem tudod szerkeszteni utólag a hozzászólásodat, nem véletlen, hanem moderátori döntés. Ezért ISMÉT kérlek arra, hogy használd az előnézet gombot, hasznos...
Valamint javaslom a honlap tanulmányozását, nem csak pontos címet, de térképet is találsz, amivel eljutsz a lanra.
Örülök, hogy lelkes vagy, ne érts félre. csak nem szeretem, amikor a mennyiség a minőség rovására megy. Thx, és
UFF! _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a véleményed, bettettem a többi mellé.
ddd-:
Hogy lehecc fenn az MSN -en Mobilról?
Énnekem nem enged magyarországi várost.
nem t'om miért nem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 21:55 Hozzászólás témája: nagy a játék választék |
|
|
AZ elsö hozzászolás ota eltelt egy kis idő.
Látom sokan vannak aktiv emberkék a Forumon
és igy szerintem a DÉLAN is elsilányul CS LAN -ná ?
ugye nem, mert a CS -LAN okra már el se megyek,
mert CS ből elég van a neten is, de EGYÉB ojan
ami nagyon vicces, és FUN PLAY esetleg a szokásostol
eltérő Jó játék .....
autós-motoros-repülös-épitős-kalandozós...
...
egyik se ?
...
semmi ?
Senki se reagál. senki.
csak CS lesz ? ugye nem ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem csak CS lesz erről magam gondoskodok, persze ha lesz ellenfelem WarCraft III-ra... illetve akár még StarCraft-BroodWar-ra! Egyszer egyszer talán előfordulok majd persze FPS-ben is, hogy legyen kit lelőni ! Ami még szóba jöhet majd nálam: Rainbow Six(minden mennyiségben akár TEAM-ben is), MOHAA, COD, Re-Volt(vagy bármi mini autós RC verseny), Airfix dogfighter, CMR2, legutoljára CS(aminél még előbb fogok passziánszozni).
u.i.
igen bion eltelt egy kis idő a hozzászólásod óta, nem mindenki ül otthon és lesi a topicot, de mentségemre én a magam részéről nyaraltam
Nomeg azt se felejtsük el, hogy még javában VB-láz van... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|FuRioN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 7:51 Hozzászólások: 221 Tartózkodási hely: BARACS 4éva
|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 22:54 Hozzászólás témája: |
|
|
CS is lesz de nem fő játék számomra főleg SC,Q3 forever ^^ _________________ "You are not ready for immortality." By Kosh, Worlon Empire.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 23:22 Hozzászólás témája: válogatás |
|
|
ez a hozzáállás kéne mindenkitől, aki eljön.
van, aki tisztában van vele, hogy mennyien leszünk ?
MSN renceren keresztül már beszéltem 2 darab DÉLANOS
sráccal, akik pestiek, én szivesen leviszem öket kocsival,
de akkor megyek csakl, ha elegen leszünk.
ha annyian leszünk, ahányan itt Forumozunk,
akkor elég sovány a keret .... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 23:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Tod mi a gond?
Az hogy mindenki elkezd így gondolkodni, s nem azt nézi, hogy maga is részt vehet egy jó LAN-on akármennyien is lesznek... ugyanis ha mindenki elkezdi ezt a pánikot, akkor szerinted mennyien leszünk? he?
"Egyébként meg midnenki annyira érzi jól magát amennyire már előre eldöntötte" - hogy ez mennyire igaz - gondolkodj el rajta! Nekem már jópárszor igazolódott! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|FuRioN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 7:51 Hozzászólások: 221 Tartózkodási hely: BARACS 4éva
|
Elküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 12:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja egyet kell értenem az előttem szólóval! Amúgy ez a 30 már nem is rosz. De csak, hogy példálózzak felejthetetlen baracslannal amikor voltunk 16an és azok voltak a legjobb hangulatban eltelt lanok pedig csak 16-an voltunk! A hangulat nem attól függ hányan vagyunk hanem, hogy milyen a banda....
Farkas ha pestről jösz akkor lenne egy ember akit le tudnál hozni? Ő tudja azt is hova kell menni! _________________ "You are not ready for immortality." By Kosh, Worlon Empire.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 17:06 Hozzászólás témája: 1 |
|
|
| D-LAN|FuRioN írta: | | Farkas ha pestről jösz akkor lenne egy ember akit le tudnál hozni? Ő tudja azt is hova kell menni! |
Jólvan cimbi, vihetek 1-2-3 embert, csak attol függ KI mennyire hajlamos a "csapatjátékra", tehát mennyire szervezhetö az ember ... énralytam ne múllyon.
| D-LAN|FuRioN írta: | | 6-an voltunk! A hangulat nem attól függ hányan vagyunk hanem, hogy milyen a banda |
eddig másképp gondoltam, de Sajnos teljes mértékben egyet kell ércsek veled koma. )-:
| D-LAN|Nagyati írta: | | Tod mi a gond? Az hogy mindenki elkezd így gondolkodni, s nem azt nézi, hogy maga is részt vehet egy jó LAN-on akármennyien is lesznek... ugyanis ha mindenki elkezdi ezt a pánikot, akkor szerinted mennyien leszünk? |
Én nem igy gondolom, mert ha sokan szolnak , akkor sok név lesz a "kalapban" . ha pedig sok név van, akkor SOKAN vagyunk. én abban bizom, hogy mindenki TArtja magát ahhoz, amit igért, és eljön.
ennyi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|FuRioN

|
Elküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 18:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Dobtam PM et majd olvasd el!  _________________ "You are not ready for immortality." By Kosh, Worlon Empire.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 06 Csüt., 19:38 Hozzászólás témája: 1 |
|
|
| D-LAN|FuRioN írta: | Dobtam PM et majd olvasd el!  |
Oké, rendben, a srácnak megvan a mobilja, és a cooperációt elkezdtük (-:
remélem eccere érkezünk majd meg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 11 Kedd., 18:00 Hozzászólás témája: Érkezés |
|
|
Épseggel megérkeztetek???? _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hatlabu_Farkas

|
Elküldve: 2006. Júl. 11 Kedd., 18:07 Hozzászólás témája: Re: Érkezés |
|
|
| Wintike írta: | Épseggel megérkeztetek?  |
meg meg, csak a srác nem akart hazajönni, igy ottfelejtettük ....
ő D-LAN -ozott tovább ..... (-: de amugy persze szerintem
Mindenki szivesen LAN -ozott volna évekig ugy, hogy nem mozdul
onnan , ennek oka csak a jo társaságban keresendő, sőt, sok volt a
kellemes meglepetés is, Nagyon kellemesen csalóttam a rurnyafejü
CSANAL -ban, (én se vagyok TUL szép (((-: )és a tanári végzettségü
NAGY ATI -ban, mindketten rendes, és segitőkész emberkék.
A LOT OF THX MEN ! és még 3 ellenséget is begyüjtöttem
(((-: mi kell még ???
Felül múlhatat- LAN ???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|