igenvagynem


Go to content

Köszöntelek oldalunkon !

Család vagy karrier? Feleség vagy szingli? Sokan küzdünk ezzel a problémával. Menjek férjhez, szüljek gyereket, áldozzam fel a munkámat, az eddigi életvitelemet? De akkor mi lesz az álmaimmal? Vagy maradjak szingli, karrierista Nő, aki csak a munkájának él, és nem tud hosszútávon megmaradni egy férfi mellett sem? És ha az utóbbit választom, vajon 60 éves koromra teljesen egyedül maradok?
Oldalunk segítségével rátalálhatsz a megfelelő útra, és lehetsz szuper feleség, gyönyörű gyerekkel, miközben igazi, vonzó Nő maradsz, akinek nem kell feladnia az álmait

By:P.Lilla
Website AuthorNapjaink társadalma, egyre több nehézség elé állítja a nőket. Család vagy karrier? Feleség vagy szingli? Sokunkban felmerülnek ezek a kérdések. Korunk ideálja a dolgozó nő, aki a maximumot hozza ki magából a munkája során, tökéletes a megjelenése, hibátlan a külseje és mindig fitt, mert figyel a helyes táplálkozásra és a testmozgásra. Mindeközben legyen tökéletes feleség, és nagyszerű anya. És, hogy a kettő egyszerre lehetséges-e? Igen. Oldalunk segítségével mindenki megtalálhatja azt a bizonyos „ arany középutat.”

Horváth Bíborka

Támogatónk:

funnyfashion
Back to content | Back to main menu