igenvagynem


Go to content

Feleség horoszkóp

Nő tipusok

KOS (III. 21–IV. 21) Tüzes, érdekes szerető
Az egyik leghatározottabb típus. Bátor, vakmerő, céltudatos. Már-már azt mondhatnánk, férfias. Pontosan tudja, mit akar. Nemigen befolyásolható, ha valamit elhatároz, nehezen téríthető el szándékától. Konokul megy előre a maga által választotta úton. Általában sikeres, hiszen van esze, van bátorsága, mersze, hogy utat vágjon magának. Rendkívül jó feleség, aki nemcsak gyermekeinek gondos anyja, de társa férjének is jóban-rosszban. Hűségesen kitart szerettei mellett a legnehezebb körülmények között is, ha kell, keményen dolgozik, küzd értük. Hűséges és becsületes, de csak addig, amíg ezt hasonló érzelmekkel viszonozzák. Kitűnő szerető. Otthonát szereti, de számára nem a konyha a legfontosabb, az egyhangú, szürke háztartási teendőket szívesen engedi át másnak.

BIKA (IV. 21–V. 20.) Házias és hűséges
Igazi feleség és anya. Számára ez a hivatás minden másnál előbbre való. Legtöbbször nőies, mutatós. Fontos számára a szexualitás, de akit igazán megszeret, akinek odaadja magát, azt férjéül óhajtja. Nehéz neki ellenállni, ezért az oltár elé is vezetik még elég fiatalon. Aki elveszi, nem jár rosszul. A Bika nő általában remek otthont teremt. Férjének hűséges és odaadó támasza, gyermekeinek nagyszerű anyja. Amíg szeretik, kényeztetik, álom vele élni. Ha azonban férjét hűtlenségen kapja, új partner után néz. A Bika jegy szülöttei között vannak olyanok, persze csak elvétve, akikben a jegy rossz tulajdonságai érvényesülnek túlnyomóan. Őket az autó márkája, a pénztárca vastagsága érdekli, s döntéseikben az észnek nagyobb szerep jut, mint a szívnek. Akiknél túlzó az anyagiasság, az erotika, a luxus hajszolása.

IKREK (V. 21–VI. 21.)Kíváncsi természetű
Az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb típus e csillagkép lányaiból kerül elő. Általában nőies, vonzó és légies. Meglehetősen nagyra törő, de ezt elegánsan csinálja. Elképzeléseit tehetségével, eszével könnyen megvalósíthatja, ha van hozzá kellő kitartása, akaratereje. Mert ezeknek sokszor híján van, így lemond céljairól, vagy könnyebben elérhető álmok után néz. Hangulatai gyakran változnak. Lehet rendkívül vidám és jókedvű, de zuhanhat mély depresszióba is, ami környezete számára meglepő, hiszen látszólag nem történt vele semmi különös. Intenzív lelki életet él, ezért önmagában találhat olyan kételyeket, amely e lelki válságot előidézheti. Szexuálisan meglehetősen kíváncsi, szereti a kalandokat, s élhet jó és kellemes házasságban, a flörtöt akkor sem tagadja meg magától.

RÁK (VI. 22–VII. 22.)Romantikus és formálható
Egész lénye vonzó, bájos és nagyon nőies. Ha van típus, amelyik számára a legfontosabb a feleség-, az anyaszerep, nos, az minden bizonnyal a Rák nő. Sokáig gyermek marad. Fontos számára a család, amely mintaként szolgál későbbi életében. Amikor eladó lánnyá serdül, szinte öntudatlanul az új otthon megteremtésén kezd munkálkodni. Fészekrakó típus, szerető férj, gyermek nélkül tartalmatlannak, üresnek érzi az életét. Az udvarlás módja meghatározó a Rák nő számára. Aki aző szívét kívánja megnyerni, legyen nagyon figyelmes, és ezer apró jellel, ajándékkal vegye körül. Nem vágyik drága, értékes dolgokra, örülni tud minden apróságnak, amely együttlétük boldog perceire emlékezteti.

OROSZLÁN (VII. 23–VIII. 23.)Szenvedélyes és követelődző
Az Oroszlán nőt sokan csodálják, legalább ennyien irigylik. Királynői a megjelenése, s emellett okos, erős, méltóságteljes, nagyvonalú. Átlagon felüli férfi partner után vágyódik. Igényei túlságosan is nagyok, így hamar rá kell jönnie, hogy manapság kevés a királyfi. Könnyen lelkesedik. Nagy hévvel veti bele magát új kapcsolatba, és büszkesége sokáig nem engedi, hogy észrevegye, már megint rangon alul választott. Szenvedélyes szerető, odaadó és hűséges is, mindaddig, amíg úgy érzi, legalább annyit kap, mint amennyit ad. Ha kell, erős és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becéző, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. A gond, hogy úr akar lenni a saját házában. Ha nem így történik, könnyen válhat belőle házisárkány.

SZŰZ (VIII. 24–IX. 23.)Eszes, alapos, de zárkózott
Meglehetősen tartózkodó típus. Érzelmeit ritkán mutatja ki, és akkor sem hevesen. Szívét elsősorban az esze irányítja, bár ez nem jelenti azt, hogy szigorúan üzleti megfontolásból, érdekből szeret. Csak éppen tisztában akar lenni a másik érzelmeivel. Felméri: érdemes-e a másik a szerelmére, szeretetére. Fél az érzelmi bonyodalmaktól, pláne ha egyszer-kétszer már megégette magát. Ha viszont jól érzi magát a kapcsolatban, mindent megtesz a másikért. Remek háziasszony, jó feleség és kiváló anya, aki minden területen rendkívül rátermetten teszi a dolgát. Nagyon szereti a rendet, remekül főz. A szex, bár fontos számára, nem a legfontosabb. Gyakran elváltan, egyedül éli le az életét. Ez nem okoz számára problémát, képes éveken át férfi nélkül élni. Olyan férfi illik hozzá, aki megbecsüli, és képes arra, hogy felpezsdítse a vérét.

MÉRLEG (IX. 24–X. 23.)Elegáns és nőies
Legtöbbször igen vonzó, sőt szép. Árad belőle a nőiesség, a báj. De vigyázat – tisztelet a kivételnek –, meglehetősen csapodár, kalandvágyó. Nem tud ellenállni a kínálkozó lehetőségeknek. Szeret társaságban csillogni, színesen, érdekesen élni. Jó az ízlése, elegáns. Környezetében is divatot diktál. Szeret elegáns helyekre járni, színházba, a lehető legjobb, legmutatósabb helyekre. Igényli a romantikát, a kedves kis ajándékokat. Jó színészi képességekkel rendelkezik. Könnyed, csevegő, levegős, akár a jegy, amelyben született. A Mérleg nőt mindig meg kell hódítani. Nem vágyódik a vezető szerepre, nem akar erős lenni, nem is határozott. Vállalja, ami: egy gyenge nő, aki nem tud és nem is akar egyedül élni. Éppen ezért hamar igent mond a kérőjének, aki legtöbbször jó feleséget kap.

SKORPIÓ (X. 24–XI. 22.)Erotikus és féltékeny
Különös, kissé titokzatos teremtés. A végzet asszonya. Kezdetben csak játssza – tanulja –, később tudatosan tekeri ujja köré a férfiakat. Modora kedves, olykor elbűvölő, szemével megigézi „áldozatát”. A Skorpió nő, ha kiveti hálóját, szőröstül-bőröstül akarja megszerezni társát, és birtokolni kívánja. Mélyen szeret és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Nem könnyű mellette a férfiúi szolgálat. Ha megcsalják, nem sír, nem zokog, hanem keményen bosszút áll. Munkájában, hivatásában is sokra akarja vinni. Fontos a család, de legalább annyira fontos, hogy eszét, tehetségét is kamatoztassa. Bár szereti gyermekeit, nem neveli őket majomszeretettel; okosan, ügyesen irányítja, és hagyja, hogy a saját útjukat járják. A házimunkát nemigen kedveli, erre már nem futja az energiájából, de nem is tartja szükségesnek.

NYILAS (XI. 23–XII. 21.)Optimista, lobbanékony
Szertelen, kíváncsi. Fáradhatatlan, bátor és kezdeményező. Rendkívül sportos, szereti a természetet, és rajong az állatokért. Igen barátságos, könnyen köt életre szólónak tűnő kapcsolatokat, de hamar meg is szakítja. Őszinte és kitárulkozó. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, amelynek győztese csakő lehet. Rendkívül optimista, ritkán kerül lelki válságba, igen nagy az önbizalma. Könnyen szerelmesedik, s ugyanolyan könnyen ki is ábrándul. Nem egykönnyen megy férjhez. Nem siet a gyerekszüléssel sem, előbb alaposan kiélvezi az életet. Szexuális élete is meglehetősen kalandos. Bár szereti otthonát, nem tartja igazán fontosnak a családi tűzhely melegét. Ugyanakkor érző, meleg szíve van. Remek barát és kitűnő társ lesz, ha nem akarják túlságosan korlátozni szabadságát. Az a férfi, aki meleg családi életre vágyik sok-sok gyerekkel, ne a Nyilas hölgyet válassza.

BAK (XII 22–I. 19.)Erős, kitartó, fegyelmezett
Csendes, halk modorú, finom, nyugodt. Látszólag. Igazán csak a közeli környezete tudja, hogy ezt a harmóniát milyen iszonyú erőfeszítésekkel tartja fenn. Lelke mélyén gyakran bizonytalan és gyanakvó: eléri-e azt, amire a legjobban vágyik… A Bak nő igazi társat szeretne, de csak ritkán találja meg. Olyan kíméletlenül harcol céljaiért, hogy gyakran feláldozza barátait, szeretteit. Azután éppenő szenved legjobban akaratos döntéseitől. Ha a szeretetért nem nyújt semmit, egy idő után egyedül marad. Meg kell tanulnia őszintén kimutatni az érzéseit és megbecsülni a szerelmet. A Bak nő igényli, hogy szexuális élete rendben legyen. Ha azonban partnere nem elég erős, férfias, idővel elszürkül, unalmassá válik a szerelmi kapcsolat.

VÍZÖNTŐ (I. 20–II. 20.)Független, szertelen
Emancipált és szabad. Szüksége van rá, hogy munkájában kiélje magát, hogy hivatásában elérjen valamit. Érdekes, izgalmas nő: önálló, eszes, bátor teremtés. Szívesen választ olyan partnert, aki őt karrierjében segítheti. Szereti a kalandokat, a változatosságot, vonzza a férfiakat, és rendkívül élvezi hódításait, sikereit. Az engedékeny, simulékony asszony nem aző szerepköre, ezt nem is vállalja. Tele van ötlettel, ezért mellette az élet soha nem unalmas, egyhangú. Olyan partner illik hozzá, aki tiszteli eszét, talpraesettségét, függetlenségét. Rendkívül jó szerelmi partner, mert tele van fantáziával, s nem szégyelli kimutatni, hogy szereti és igényli a szerelmet. Gyermekeit szeretettel, de nagy szabadsággal neveli olyanná, amilyenő maga is.

HALAK (II. 21– III. 20.)Bájos és álmodozó
Kiismerhetetlen, akár a tenger. Alaptermészete nyugodt, csendes, de iszonyú viharok dúlnak a lelke mélyén, akár a nagy haragos vizeken. Rendkívül nőies, vonzó, az egyik legbájosabb asszonytípus. Tudja, mikor hallgasson, mikor beszéljen. Aki nem ismeri, azt gondolná, hogy védtelen, gyámolításra szoruló, de ez csupán a látszat. Nagyon is határozottan halad a maga által kijelölt úton. Fantáziája színes, igen kreatív. Sok művész kerül ki közülük. Remek házastárs, jó anya és szexuálisan is kiváló partner. Ha megfelelő társat talál, békességben, harmóniában tud élni. Bár a flörtre szüksége van: akkor érzi jól magát, ha valami kis titok lengi körül. Ha megcsalják, többnyire nem csinál jelenetet, utálja a drámát. Keres magánakő is valakit, és ha révben érzi magát, átúszik az új házasságba.


Back to content | Back to main menu