FIGYELEM: A fenti menüben vegyesen szerepelnek a gyepmesteri telepek, ill. az onnan állatokat mentő állatvédők honlapjai, elérhetőségei - kérjük figyeljenek mindenhol a különbségekre!

az Illatos út honlapja - a legfrissebb képekkel, adatokkal

Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telep

Címe: 1097 Budapest, Illatos út 23/A.

Látogatható: hétfőtől-szombatig: 10-14,
vasár- és ünnepnapon, 10-13 óráig

Az Illatos úton az új vezetés 2001 nyara óta - az országos gyakorlattól eltérően - már tett néhány üdvözlendő kezdőlépést afelé, hogy egyszer majd állatvédelmi szempontból is elfogadható legyen a telep működése... Kívánjuk, hogy ez itt is és máshol is minél előbb bekövetkezzen!

Gazdikereső segélyvonal, tanácsadás: 30-429-2923

Sajnos kevesen tudják, hogy ma Magyarországon az önkormányzatok az - önerejükből és jóindulatú állatbarátok adományaiból vegetáló - állatmenhelyek helyett hivatalosan az állategészségügyi telepnek, gyepmesteri telepnek nevezett sintértelepeket támogatják, ahol (néhány kivételtől eltekintve) - sok egyéb borzalom mellett - a bekerült állatokat egy-két hét után ELALTATHATJÁK vagy kísérletekre adják, de sokszor még ezt az időt sem várják ki!!!

Kérjük, SENKI NE VIGYEN EZEKRE A HELYEKRE EGYETLEN ÁLLATOT SEM, mert könnyen lehet, hogy a halálba viszi őket!

AKI ELVESZITETTE ÁLLATÁT, ANNAK AJÁNLATOS A LEHETŐ LEGSÜRGŐSEBBEN - ÉS HA NEM TALÁLTA MEG, KÉSŐBB IS LEGALÁBB HETENKÉNT - SZEMÉLYESEN KIMENNI A KÖRNYÉKBELI TELEP(EK)RE!!! Vigyázat, telefonon nem adnak pontos felvilágosítást!!!

Kérjük, AKI ÁLLATOT SZERETNE, MENJEN EL EGY ILYEN TELEPRE ÉS PRÓBÁLJON AZ OTTANI ÁRTATLAN ÁLLATOK KÖZÜL VÁLASZTANI, HISZEN VÁLASZTÁSÁVAL NEMCSAK EGY HÁLÁS, SZERETŐ TÁRSAT NYERHET, DE ÚJ KIS TÁRSÁNAK EZZEL AZ ÉLETÉT IS MEGMENTI!

 

KEDVES ÁLLATBARÁTOK, KÉRJÜK SEGITSENEK, HOGY SEGITHESSÜNK!

Kérjük segítsenek, hogy az Illatos úton elsőként a - jelenleg még sok kívánnivalót maga után hagyó - nyilvántartás tökéletesítésével, egy korszerű, hatékony, fényképes állatnyilvántartási rendszer kialakításával, ill. ezután minden lehetséges módon hozzájárulhassunk a telepre bekerült állatok kimentéséhez, eredeti vagy új gazdához kerüléséhez!

Mi ennek érdekében felajánljuk tudásunkat, időnket, munkánkat, vállaljuk a lelki terheket, de - saját tőkénk és önkormányzati anyagi támogatás híjján - a munkavégzés közben felmerülő költségeink finanszírozásához a jóérzésű állatbarátokhoz kell támogatásért folyamodnunk!

Köszönjük megértésüket és segítségüket!
Pásztor Zsuzsa, 30-429-2923

 

„Tacskós” plakátunk a 2003. évi @RC óriásplakát pályázat kiállított művei közé került és elnyerte a KÖZÖNSÉGDIJAT (egy pénzre nem váltható tárgynyereményt) - KÖSZÖNET ÉRTE minden jószándékú támogatónknak!