Illatos út...
   
ILLATOS ÚT... MA MÉG SEGITHETSZ!
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi
„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...” Antoine de Saint-Exupéry

@RC 2003

2002 végén - 2003 elején Pásztor Zsuzsa és Galló Gusztáv munkájával, állatbarátok segítségével elindult az úttörő munkát végző Illatos úti állatvédő projekt, mely a sintértelepek ártatlanul szenvedő, áldozatul eső állatainak körülményeit szerette volna, szeretné állatvédelmi szempontból minél inkább elfogadhatóvá tenni.

2003 nyarán G.G. és P.Zs. sintértelepek állataiért készült plakát sorozatának „tacskós” plakátját kiállították az @RC óriásplakát kiállításon, ahol végül a közönségdíjat (egy pénzre nem váltható tárgynyereményt) is megnyerte... Köszönet érte minden jószándékú támogatónknak!

 

Fotó & grafika: Galló Gusztáv, design: Pásztor Zsuzsa - www.illatosut.atw.hu
Minden jog fenntartva!

 

 

Jeligénk: Bonzó

A szépséges két éves pireneusi hegyikutyát lelketlen gazdája törzskönyvvel együtt leadta az Illatos úton... Több mint két hónap után hoztuk el onnan, mivel előző rossz tapasztalatai alapján annyira tartott az emberektől, hogy senki nem tudta elvinni, még a pórázt sem tűrte!

Ideiglenes menhelyünkre kikerülve hosszú időbe tellett, amíg szeretettel megnyerhettük a bizalmát, de egyre barátságosabb lett, még a hasát is engedte simogatni!


Már szabadon...