This is a placeholder of 3D Flash Slider. Feel free to put in any alternative content here.

Üdvözöllek játékostársam!Születésnapomra

2014.08.16.

image

József Attila verse is lehetne, de most...

...az én 40. születésnapomról van szó, ami bár tegnap volt, SG.hu fórumbeli barátaim ma megleptek a bal oldali képről is felismerhető Divinity: Original Sin c. játékkal.
Hálásan köszönöm ezt a meglepő és jóleső nindzsa akciót a következő fórumtársaimnak: Phoenix, ratgab, genndy, Troger911, Botond, Rapid81, DarkSector, arty, Maak és lalakov.
Remélem, a Borderlands 2 honosítással iciri-picirit "törleszthetek" majd :)


//A Youtube-csatornám még mindig a helyén van :)

Crysis 3

2014.07.13.

image

Crysis 3 HUN:

A videó csak prezentáció: Crysis 3 HUN (i2k)...Teaser, még pedig egy fórumbeli beszélgetés apropóján.
Ráadásul, sokkal hosszabb volt [az intro és és hadjárat felvezető videó is szerepelt benne magyarul], de a mérete 2 GB-ra rúgott, és a feltöltése jó pár napig eltartott volna a rendelkezésemre álló internet-hozzáféréssel. Így, a rövidebb, a beszélgetéshez kapcsolódó epizód lett kiemelve.
A projekt nem elsődleges, és nem igazán tervezem, hogy sokat foglalkozom vele. Persze, ez a későbbiekben változhat. Meggyőzhető vagyok. Elérhető vagyok az SG.hu-n és a freemail-es e-mail címemen.


A videó a Youtube-csatornámon található meg.

Csak úgy... egy felhívás

2014.07.08.

image

Thief (2014):

Ne feledkezzünk meg erről a játékról! Ugorjatok át ide és olvassátok el a #40740-es és #40471-es hozzászólásokat! Vagy közvetlenül nézzétek meg a Thief 2014 HUN Teaser videómat [a fordítás a videón az én munkám, de ha elolvassátok a linkelt oldalon a hozzászólásomat, érteni fogtok mindent] és kapjatok kedvet a korábbi projekt felelevenítéséhez!

Aki komolyan gondolja a fordítást, az jelezheti az SG.hu-n Andriska86-nak [ő próbálta korábban is megszervezni a projektet]. Szerintem.


A Youtube-csatornámon is akad még néznivaló :)

Projekt állapotjelentés

2014.07.05.

image

Borderlands 2 + ÖSSZES DLC:

Nyers fordítás állapota 97+ %. Letisztázott állapot, ahogy a kis képen is látható 85%.


Ja, és ne feledjétek el néha-néha megnézni a Youtube-csatornámat sem :)

Projekt állapotjelentések

2014.06.05.

image

Hírek és köszönetnyilvánítás:

Amennyiben erre a linkre kattintasz, akkor bővebben megtudhatod, hogy mit is takar a cím :)


Ja, és ne feledjétek el néha-néha megnézni a Youtube-csatornámat sem :)

"Alice: Madness Returns" HUN letölthető

2013.09.27.

image

Elkészült:

A játék általam készített teljes honosítása immáron letölthető az oldalról! Fontos, hogy alaposan olvasd el a honlapon és a telepítőben leírtakat!
Projekt frissítés (#4)

2013.09.23.

image

Elkészült, s immáron tesztelés alatt:

A játék honosítása elkészült. Mivel a magyarítás mérete elég nagy lesz, és (nem saját) feltöltési sebességem nem teszi lehetővé a folyamatos béta verziók megosztását, kénytelen vagyok az immáron 100%-osnak minősített fordítással egyszer végigjátszani a játékot - a tőlem telhető legnagyobb odafigyeléssel. Megpróbálom kiszűrni az általam ejtett fordítási, gépelési, mondatszerkesztési hibákat, és elérni azt, hogy a lehető leghűbben táruljanak fel a magyar nyelv segítségével Alice legutóbbi kalandjának mélységei. Mindenképp türelmet kérek Tőletek, és bízom benne, hogy megéri várni.

"I Am Alive" HUN letölthető

2013.08.31.

image

Egy újabb hányattatott sorsú játékhonosítás készült el:

A honlapról letölthető az "I Am Alive" honosításom. Nagyon kérlek, olvasd el a telepítőben foglaltakat, fontold meg a támogatásomat, és elérhetőségeimen (SG.hu, Magyarítások Portál) akár meg is köszönheted a munkámat :)
Jól esne :)

Friss hír: A magyarítás átültetésre kerül PS3-ra és X360-ra is. Tom Evinnek köszönhetően.Projekt frissítések (#3)

2013.08.30.

image

Néhány napnyi, kényszerű internethiány után:

Pár napig, rajtam kívül álló okok miatt nem lehettem online elérhető. Ilyenkor derül csak ki igazán, hogy mennyire függünk ezektől a szolgáltatásoktól és kütyüktől, akárcsak az áramtól :(

imageimage

Honlap frissítés

2013.08.15.

image

Ideje volt már felfrissíteni a honlapot, és közérthetőbbé tenni mindazt, amit az elmúlt 13+ év alatt, hobbi szinten elkészítettem, megosztottam Veletek. Remélhetőleg, az új honlappal már követhetőbb lesz a munkásságom, az aktuális projektek állapota, és megelőzhetővé válnak a félreértések is, melyek nem egy fórummal rendelkező oldalon kialakultak.

Amint azt gondolom már észrevetted, az új honlap egyik szembeszökően új tulajdonsága az aktuális projekteket bemutató képsorozat. Bízom benne, hogy így...

Információ

 • Honlap információs ablak

  Új honlap, részletesebb tájékoztatással, állapotjelzésekkel.

 • Film felirat fordítások

  Egy ideje felhagytam az élőszereplős filmek nézésével.

 • Zenei blokk

  A blokkban információkat adok az időközben elkészült saját zenékről, és más előadók, együttesek számaiból készített remixek, mixek állapotáról, linkekkel.

 • Támogatás

  Teljesen önkéntes alapú támogatási rendszer, melynek keretében honorálhatod a munkámat.