Hírek

2011.05.06. - KKBK a Facebookon is !!! Csatlakozz te is !!! :))

KKBK Facebook


2009.10.22. - Ideiglenes jelleggel itt olvasható a KKBK fórum szabályzata:


A szolgáltatást a KKBK (szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket. A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért. A Fórumok használata során nem módosíthatod a Fórumok rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után. A KKBK nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. A KKBK nem vállal felelősséget arra , hogy 18. éven aluliak is látogatják az oldalt és olvassák azt. Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Fórumos regisztrációd során egyszersmind elfogadod a kkbk felhasználási feltételeit is. Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk email-en : kkbk@freemail.hu vagy a KKBK topicban a fórum oldalon.
Tartalom : Sem a Szolgáltató, sem a kkbk.atw.hu szerkesztősége a Fórumokon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A KKBK Fórumokon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A KKBK Fórumok alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik. Ha a felhasználó nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérhető, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges és az adott topik integritását nem fenyegeti. Ezt a Szolgáltatónak lehetősége van mérlegelni.. A Fórumokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a vállalat semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt. Nem használhatod Fórumainkat arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket. Nem használhatod Fórumainkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezel a Szolgáltatótól. Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a Fórumokon az olvasó-,vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot. Az Szolgáltató a Fórumok moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorokra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntethetik. Fórumban általad létrehozott tartalmakra, úgy a KKBK részére automatikusan lemondasz a vonatkozó tartalom valamennyi szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében. Egyéb rendelkezések : A KKBK fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a változtatás utáni első belépéskor, illetve a KKBK Fórumok gépházának hírei közt.


2009.10.19. - A KKBK fórum szabályzat...hamarosan olvasható lesz!


2009.09.27. - 2009 szeptember 27.-én 13 órakor újabb találkozó lesz Bp-en. Cím: 13.-ker Váci út 141. Szeretettel várunk minden jelnetkezőt!


2007.08.20. - Az oldal fejlesztés alatt...

Copyright © 2007 KKBK