| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vagy ha már a Dortmund-nál vagyunk(bár nm bizti h még mindig ott van -e) de Metzelder jó középső védő sztem... (én amúgy tökre bírom a Borussia Dortmund-ot, csak mostanában le vagyok maradva, hogy ott mi történik és a sport tv sem ad túl sok meccsüket  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Hát jah, a Dudek - Sabrosa és egy kis pénz csere sztem meglesz... Nem hinném h Dudeket csak úgy odaadnánk... Amúg úgy hallottam nem esélytelen King megszerzése sem... Igazából eddig bejöttek Beni igazolásai szal én bízok ebben a Gonzalez srácban is...
Amúgy ez megint egy ilyen személyes ötlet, de pl. Rosicky-t szívesen megnézném Pool mezben...  |
tényleg, rosicky, ő is fasza játékos, nem lenne hülyeség megvenni. King leigazolása pedig nagyon jól hangzik, jó lenne ha összejönne _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 1:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hát jah, a Dudek - Sabrosa és egy kis pénz csere sztem meglesz... Nem hinném h Dudeket csak úgy odaadnánk... Amúg úgy hallottam nem esélytelen King megszerzése sem... Igazából eddig bejöttek Beni igazolásai szal én bízok ebben a Gonzalez srácban is...
Amúgy ez megint egy ilyen személyes ötlet, de pl. Rosicky-t szívesen megnézném Pool mezben...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 1:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Balu26 írta: | Szerintetek kit fog igazolni a liverpool a télen mert sambrosa nem jön úgy hallottam!!!vagy is ti kikről tudtok?
Everton-LIVERPOOL 1-3 JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csövi köszi előre is |
háát, nem tudom, ha sabrosa nem jön az baj, jó lenne ha megszereznénk. Amugy még ugyis jön az a gonzalez de én még mindig tartom h ő nem egy olyan húdenagy igazolás, túl sokat várnak tőle. Gera kéne sztem, v Jenas, v Dyer, legalábbis jobboldalra, belső védőnek pedig Rigott, Anton Ferdinand, v Matthew Upson kéne, szerintem. Ha azt nézzük, h rafa hogy gondolja akor valszeg az lesz h Sabrosa jön dudekért cserébe, plusz zsetonért, belső védőnek meg rigottot nézte ki állítólag, a másik célpontja, az a vidics már a Manure-be ment, úgyhogy a belső védő posztja még nem teljesesn tiszta _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Balu26 Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Dec. 29, 2005 12:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek kit fog igazolni a liverpool a télen mert sambrosa nem jön úgy hallottam!!!vagy is ti kikről tudtok?
Everton-LIVERPOOL 1-3 JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csövi köszi előre is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg hiányoznának a rivális elleni derbik ha kiesnének, de sztem attól azért messze állnak. Chelsea egyértelmű h nem bukott, az Arsenal úgy tűnik most harmatgyenge lett... Azért egy döntetlent kiharcolhattak volna. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 10:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Hmm... még jó hogy említettétek a meccseket majdnem elfelejtettem az összefoglalót...
Sajnos nekem lett igazam amikor 2-0-ás kék győzelmet jósoltam, és bejött
Mit szóltok az Everton mélyrepüléséhez???? Tavaly még majdnem elbuktuk a BL indulást miattuk, most meg sereghajtók... C'est la vie!  |
én örülök neki, dec. 28.-án ugy lezuzzuk őket h nagyon, már várom azt a meccset  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm... még jó hogy említettétek a meccseket majdnem elfelejtettem az összefoglalót...
Sajnos nekem lett igazam amikor 2-0-ás kék győzelmet jósoltam, és bejött
Mit szóltok az Everton mélyrepüléséhez???? Tavaly még majdnem elbuktuk a BL indulást miattuk, most meg sereghajtók... C'est la vie!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Dec. 17, 2005 11:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap lehet nekünk jól jönne ha Arsenal megverné a Chelsea-t és elindulnának a kék lefele a lejtőn. Aztán visszajövünk Japánból és évvégre már egész közel lehetünk abrapapa team-hez. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Dec. 11, 2005 12:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
A bajnokság még nagyon hosszú ... Remélem hnap a kékek keszenvednek egy xet az vörösördögöknél... (persze ha jól láttam a sorsolást) Mi megnint nyertünk, a Chelsea 1-gyel mi 3-mal vertük a Wigan-t, jelent ez valamit? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| 87norbi87 írta: | | Hát nem tom hogy ki hogy van vele de a harmadik helyről a szezon elején még talán nem is "álmodozhattunk".Ebből és a BL döntőből is látszik hogy egy gyenge kezdés nem befojásolja a csapat további teljesítményét.Ez az amit nagyon becsülök a Liverpoolban.GO REDS.Hajrá LIVERPOOL |
nem mondasz hülyeséget, de azért a harmadik helyre nagyon is volt esélyünk, és most még több van. De még Bob Paisley mondta annó, h itt Liverpoolban a második hely nem ér szart se, tehát meg van a cél, mégha nem is lesz könnyű elérni. De az tény h a Poolt sose szabad leírni, ebbe a hibába esett tavaly a Juve, a busea, és a milan is _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
87norbi87 Stylefan
|
Elküldve: Pént. Dec. 09, 2005 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát nem tom hogy ki hogy van vele de a harmadik helyről a szezon elején még talán nem is "álmodozhattunk".Ebből és a BL döntőből is látszik hogy egy gyenge kezdés nem befojásolja a csapat további teljesítményét.Ez az amit nagyon becsülök a Liverpoolban.GO REDS.Hajrá LIVERPOOL |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 6:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| bídzsé írta: | | Az idén, a látszat ellenére nem olyan meggyőző a cselszki. Fognak ők még botlani, akár a kicsiknél. Mi sokkal jobbak vagyunk (legalábbis eredményesebbek) mint tavaly. Ha a rangadókat hoznánk, bármi lehetne! |
nem az a lényeg h nem meggyőző, hanem már ki lehet ismerni a taktikájukat, egy jól megszervezett védelem jól le tudja fogni drogbát, és ha a széeleket sikerül légmentesen lezárni akkor nem tudnak mit kezdeni, max lampard átlövései maradnak, de minden nem mehet be. Csakhogy ezt megcsinálni kurva nehéz, ezért is botlott még mindig nagyon keveset a Chelsea, de én ugy érzem h mi képesek lehetünk arra h legyőzzük őket, minden a védelmen múlik _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 11:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az idén, a látszat ellenére nem olyan meggyőző a cselszki. Fognak ők még botlani, akár a kicsiknél. Mi sokkal jobbak vagyunk (legalábbis eredményesebbek) mint tavaly. Ha a rangadókat hoznánk, bármi lehetne! _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Vas. Dec. 04, 2005 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, ha a rangadókat is hozzuk akkor minden lehetséges... Főleg ha a többi rangadó mondjuk mind döntetlen... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|