| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kérdés le kell gyűrnünk a luton-t... legyen már meccs , elvonási tüneteim vannak  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 10:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Nem tom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon várom a manu elleni derbyt!!!  |
szívemből beszélsz, én is már alig várom. le kell bombázni az old traffordot _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem az a fura, hogy nincs 2-3 naponta meccs, jó volt nézni olyan gyakran, főleg amilyen jól játszunk mostanában... Én már a Luton-ra is kiváncsi vok, van ott valami srác aki a Kewell haverja és nagyon fogadkoznak...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 6:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon várom a manu elleni derbyt!!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A footballclipsen régen járrtam, és azóta tényleg sokat fejlődtek  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A footballclips.net az télleg kurva jó, amit red beírt az meg alap, kurvajó felvétel, télleg átérezni a hangulatot _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát gyerekek nem tudok betelni ezzel az oldallal, annélkül hogy fényezném magam, találtam, Luis Garcia gólokat is Owen 100 livpooli gólját,
www.footballclips.net
Bal oldalon (CONFEDERATION alatt- Europe)-katt,
Ha a SPAIN-re kattintasz akkor spanyol játékosok goljait nézheted meg pl.:Xabi Alonso vid. clip 6 perces gól etüd, de van Raul vs Morientes,
Ha fent a keresőbe beirod:Steven Gerrard nevét megtaláloda top10 gól clippet, stb!!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 12:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zen68 írta: | Hello!!! ime egy oldal ami tök jóóóóóóóó !!!!!!!!
www.footballclips.net/liverpool_fc_complete_collection
(fent a keresőbe : liverpool) You"ll never walk alone2
Ez egy videoklip a BL döntő képeit eleveníti fel, a pool szúrkolói pedig fantasztikusak !!!! ezen az oldalon van STEVEN GERRARD TO10 góóóól is
meg még sok más poollal kapcsolatos dolog !!!!!
Sok sikert!!! Ha már ismerős, akkor SORRY!!!!  |
még csak annyit, hogy a You'll never Walk Alone vid.clip pufferelése eltarthat akár 10 percig is. Hát rám nagy hatással van, az biztos !!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 11:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!!! ime egy oldal ami tök jóóóóóóóó !!!!!!!!
www.footballclips.net/liverpool_fc_complete_collection
(fent a keresőbe : liverpool) You"ll never walk alone2
Ez egy videoklip a BL döntő képeit eleveníti fel, a pool szúrkolói pedig fantasztikusak !!!! ezen az oldalon van STEVEN GERRARD TO10 góóóól is
meg még sok más poollal kapcsolatos dolog !!!!!
Sok sikert!!! Ha már ismerős, akkor SORRY!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szer. Jan. 04, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Ennyit a 150 csatornáról, mi?
Nem várok sokat a sportklubtól, szerintem elég gagyesz lesz. Tegnap délután ugyan Liverpool összefoglalókat adtak, a Newcastle és a Birmingham (asszem) elleni meccsekről, de utálom a szenzációhajhász szemeteket. Jól megszívták amiért az ex-mlsz elvette tőlük a válogatott meccsek közvetítését  |
na ja, különben is, a 150-ből ugy kábé 15 lehet magyar csatorna, a többi ruszki, meg digó, meg francia, meg mittomén még milyen amugy lesz az még jobb, bár én remélem h ők se fognak sokkal tovább kódoltak maradni, mint a sport1.
szombaton meg szét kell alázni a Lutont, remélem több fiatal srác is kap majd lehetőséget, mint pölö whitbread, mellor, potter, és nagyon kiváncsi lennék a nemrég megszerzett Calliste-ra, állítólag óriási tehetség, és ő lehet a jövő nagy gólvágója, állítólag. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Jan. 04, 2006 3:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ÉLŐ 18:30 Labdarúgás. Luton Town-Liverpool, FA-kupa, 3. forduló (élő) Sport2
Most már erre a meccsre koncentráljunk. A MU tegnap veszített a pontjaiból így a bajnokságban ismát megelőzhetjük őket. Csak hozi kell a két elmaradott meccset!
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még egy szó a meccsről: Én úgy gondolom, nyugodt szívvel befújhatta volna nekik a büntetőt, amikor Finnan felkaszálta Nolant. Nem szándékos volt, de egyértelmű. A lényeg, hogy nem tette. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 10:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ennyit a 150 csatornáról, mi?
Nem várok sokat a sportklubtól, szerintem elég gagyesz lesz. Tegnap délután ugyan Liverpool összefoglalókat adtak, a Newcastle és a Birmingham (asszem) elleni meccsekről, de utálom a szenzációhajhász szemeteket. Jól megszívták amiért az ex-mlsz elvette tőlük a válogatott meccsek közvetítését  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 9:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | atez írta: | | Red írta: | Én is nagyon nehéz meccsre számítottam.
Rosszul játszottunk,de ez belefér ,mert 2-3 naponta játszottuk a meccseinket,igaz,hogy a Bolton is,de rajtunk most jött ki,rajtuk meg a MU ellen.Az egész csapatból Gerrardot tudom csak dícsérni,ő volt a legjobb!
A kommentátor már megint felidegesített,csakúgy,mint az Everton ellen.
Ha jobban megfigyelitek az eseményeket a Sport Klub és a Sport TV között,akkor láthatjátok,hogy a Sport TV külön kihangsúlyozza,hogy egyedül csak ők fognak ÉLŐBEN Premier League meccseket adni,úgyhogy szerintem a Sport Klub csak felvételről fog meccseket adni.
A Luton Town-t kötelező legyőzni!
GO REDS!!! |
úgy legyen, mert nálam nincs sport klub  |
Szerkesztve mert hülyeséget írtam...
Hogy lehet hogy magának nincs Sport Klubja?  |
hihetetlen de igaz, ugy néz ki a UPC nem vette meg, de végülis tökmindegy, mert februártól előfizetős lesz  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|