Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 2:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kérdés le kell gyűrnünk a luton-t... legyen már meccs , elvonási tüneteim vannak Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 10:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@myliverpool@ írta:
Nem tom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon várom a manu elleni derbyt!!! Very Happy Cool Cool

szívemből beszélsz, én is már alig várom. le kell bombázni az old traffordot

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem az a fura, hogy nincs 2-3 naponta meccs, jó volt nézni olyan gyakran, főleg amilyen jól játszunk mostanában... Én már a Luton-ra is kiváncsi vok, van ott valami srác aki a Kewell haverja és nagyon fogadkoznak... Very Happy
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon várom a manu elleni derbyt!!! Very Happy Cool Cool
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A footballclipsen régen járrtam, és azóta tényleg sokat fejlődtek Wink

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A footballclips.net az télleg kurva jó, amit red beírt az meg alap, kurvajó felvétel, télleg átérezni a hangulatot

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 1:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt is lehet,hogy már sokan ismerik,de azért ide írom:

http://www.youtube.com/results.php?search=Liverpool&search_videos=Search+Videos

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 12:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát gyerekek nem tudok betelni ezzel az oldallal, annélkül hogy fényezném magam, találtam, Luis Garcia gólokat is Owen 100 livpooli gólját,
www.footballclips.net
Bal oldalon (CONFEDERATION alatt- Europe)-katt,
Ha a SPAIN-re kattintasz akkor spanyol játékosok goljait nézheted meg pl.:Xabi Alonso vid. clip 6 perces gól etüd, de van Raul vs Morientes,
Ha fent a keresőbe beirod:Steven Gerrard nevét megtaláloda top10 gól clippet, stb!!!!! Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 12:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Hello!!! ime egy oldal ami tök jóóóóóóóó !!!!!!!!
www.footballclips.net/liverpool_fc_complete_collection
(fent a keresőbe : liverpool) You"ll never walk alone2
Ez egy videoklip a BL döntő képeit eleveníti fel, a pool szúrkolói pedig fantasztikusak !!!! ezen az oldalon van STEVEN GERRARD TO10 góóóól is
meg még sok más poollal kapcsolatos dolog !!!!!
Sok sikert!!! Razz Wink Ha már ismerős, akkor SORRY!!!! Confused

még csak annyit, hogy a You'll never Walk Alone vid.clip pufferelése eltarthat akár 10 percig is. Hát rám nagy hatással van, az biztos !!! Very Happy Surprised
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 11:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!!! ime egy oldal ami tök jóóóóóóóó !!!!!!!!
www.footballclips.net/liverpool_fc_complete_collection
(fent a keresőbe : liverpool) You"ll never walk alone2
Ez egy videoklip a BL döntő képeit eleveníti fel, a pool szúrkolói pedig fantasztikusak !!!! ezen az oldalon van STEVEN GERRARD TO10 góóóól is
meg még sok más poollal kapcsolatos dolog !!!!!
Sok sikert!!! Razz Wink Ha már ismerős, akkor SORRY!!!! Confused
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 04, 2006 4:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Ennyit a 150 csatornáról, mi? Rolling Eyes Rolling Eyes

Nem várok sokat a sportklubtól, szerintem elég gagyesz lesz. Tegnap délután ugyan Liverpool összefoglalókat adtak, a Newcastle és a Birmingham (asszem) elleni meccsekről, de utálom a szenzációhajhász szemeteket. Jól megszívták amiért az ex-mlsz elvette tőlük a válogatott meccsek közvetítését Very Happy

na ja, különben is, a 150-ből ugy kábé 15 lehet magyar csatorna, a többi ruszki, meg digó, meg francia, meg mittomén még milyen Confused amugy lesz az még jobb, bár én remélem h ők se fognak sokkal tovább kódoltak maradni, mint a sport1.

szombaton meg szét kell alázni a Lutont, remélem több fiatal srác is kap majd lehetőséget, mint pölö whitbread, mellor, potter, és nagyon kiváncsi lennék a nemrég megszerzett Calliste-ra, állítólag óriási tehetség, és ő lehet a jövő nagy gólvágója, állítólag.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 04, 2006 3:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÉLŐ 18:30 Labdarúgás. Luton Town-Liverpool, FA-kupa, 3. forduló (élő) Sport2

Most már erre a meccsre koncentráljunk. A MU tegnap veszített a pontjaiból így a bajnokságban ismát megelőzhetjük őket. Csak hozi kell a két elmaradott meccset!
GO REDS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 11:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még egy szó a meccsről: Én úgy gondolom, nyugodt szívvel befújhatta volna nekik a büntetőt, amikor Finnan felkaszálta Nolant. Nem szándékos volt, de egyértelmű. A lényeg, hogy nem tette.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 10:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ennyit a 150 csatornáról, mi? Rolling Eyes Rolling Eyes

Nem várok sokat a sportklubtól, szerintem elég gagyesz lesz. Tegnap délután ugyan Liverpool összefoglalókat adtak, a Newcastle és a Birmingham (asszem) elleni meccsekről, de utálom a szenzációhajhász szemeteket. Jól megszívták amiért az ex-mlsz elvette tőlük a válogatott meccsek közvetítését Very Happy
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 9:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
atez írta:
Red írta:
Én is nagyon nehéz meccsre számítottam.
Rosszul játszottunk,de ez belefér ,mert 2-3 naponta játszottuk a meccseinket,igaz,hogy a Bolton is,de rajtunk most jött ki,rajtuk meg a MU ellen.Az egész csapatból Gerrardot tudom csak dícsérni,ő volt a legjobb!
A kommentátor már megint felidegesített,csakúgy,mint az Everton ellen.
Ha jobban megfigyelitek az eseményeket a Sport Klub és a Sport TV között,akkor láthatjátok,hogy a Sport TV külön kihangsúlyozza,hogy egyedül csak ők fognak ÉLŐBEN Premier League meccseket adni,úgyhogy szerintem a Sport Klub csak felvételről fog meccseket adni.

A Luton Town-t kötelező legyőzni!
GO REDS!!!

úgy legyen, mert nálam nincs sport klub Sad

Szerkesztve mert hülyeséget írtam... Embarassed

Hogy lehet hogy magának nincs Sport Klubja? Confused

hihetetlen de igaz, ugy néz ki a UPC nem vette meg, de végülis tökmindegy, mert februártól előfizetős lesz Crying or Very sad

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 148, 149, 150  Következő
138 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.