Tartalomjegyzék

Jerzy Dudek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó lenne már tudni, hogy mi lesz vele...Mondjuk nem túlságosan kapkodnak érte, amit nem is csodálok... Laughing Viszont Kirklandet, Carsont is el akarjuk adni, akkor meg kellene egy biztos kapus Reina mögé, ha vmi történne vele...Majd kiderül... Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 12:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy Everton szurkolót is elfogtak, mint Jerzy Dudek kirablóját. Martin Roche, 26 éves Brainerd Street-i lakos tegnap beismerte bûnösségét a rendõröknek.

A lengyel kapus Wirral-i házába június 19-én törtek be, amikor szülõhazájába látogatott családjához.

A tettesek felfeszítették a kaput, majd a belsõ udvar ajtajának betörésével jutottak a lakásba, ahonnan a játékos relikviáit 100 000 font értékben tulajdonították el, köztük a BL-medált is.
(icLiverpool)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért jobban biztonságban érzem a kaput ha Reina véd...Dudekben mindig benne van 1 baki ami eldönthet meccseket...
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 5:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem is visszakerül Reina, Rafa őt favorizálja, ez van. Mondjuk azért jó lenne ha még kapna lehetőséget Jerzy, mert bebizonyította h lehet rá számítani, még a hosszú padozás után is

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem visszakerül Reina...Dudeknek mondjuk ezen a 3 meccsen nem is kellett sokat védenie... Laughing A védelem szokás szerint jól működött... Laughing De úgy érzem, hogy Reina fog kezdeni...
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem Rafa mester Raina mellett fog dönteni... de majd kiderül szombaton Smile
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 16, 2006 11:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek ő fog védeni a MU ellen, vagy visszaállítja Reinát Rafa Mester?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dudek az én szívembe mindig hős lesz!!!
Igaz hogy volt pár bakija de a bl döntőn ezt mondtam magamba a 11-es párharc előtt:" Dudek itt az ideje hogy az összes bakidak kijavítsad és hősként tiszteljenek!" Hát asszem pont ezt csinálta!Smile)

Reina viszotn jobb kapus Dudeknél, de még úgy istenigazából nem tették próbára. Naon jó a védelmünk és a gólok is amiket kapott nem lehetett kivédeni.Persze azért védenie is kellett de nem olyan sokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 12, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:

Ja és "természetesen" a Reebok első számú lengyel reklámarca.

Very Happy Ezen tényleg nincs mit csodálkozni Very Happy

Reina teljesítményét nem tudom még értékelni erre a szezonra hisz nem is játszott még teljes szezont.

Nem bántom a spanyolt, de ahogy korábban mondta valaki, Jerzy nekem is hős marad amíg élek Very Happy
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 12, 2006 2:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért Reinát megbízhatóbb kapusnak tartom...Jerzyn már nem egy meccs ment el, az igaz, hogy a BL-döntőben fantasztikusat alkotott, de sztem Reina jobb kapus...Megbízhatóbban véd, ha az egész szezont nézzük...Nem egy bravúrkapus, de amit meg kell fogni, azt megfogja...Ha szezonra lebontjuk kevesebb hibát csinál, mint Dudek...
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 12, 2006 12:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Bármi legyen, Jerzy nekem mindig is hős marad, és óriási kedvenc, nagyon remélem h a VB-n elsőszámú kapus lesz.

A lengyelek természetesen imádják, egyik legnagyobb sztárjuk, persze hogy számolnak vele majd a vb-n.

Srácoknak ma meséltem, hogy az őszi lengyelországi túrám alkalmán láttam, hogy mindenhonnan az ő képe röhög vissza, az irodaházakról, a reklámtáblákig. Rajta van a telefonszolgáltató, a napszemüveg, meg még egy csomó reklámizén.
Ja és "természetesen" a Reebok első számú lengyel reklámarca.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 12, 2006 12:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bármi legyen, Jerzy nekem mindig is hős marad, és óriási kedvenc, nagyon remélem h a VB-n elsőszámú kapus lesz.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 8:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hálás vagyok neki a bl döntő miatt, de az tény h ha nem ő véd ott a rendes játékidőben akkor nem kapunk 3 gólt... és ha nem kapunk annyit nem kellett volna csoda... de örülök, h úg yalakult és JErzy-nek is a mai teljesítményéért. de ha Reina eltiltása lejár akkor ott lesz a kapuban!
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 11, 2006 6:53 pm    Hozzászólás témája: Jerzy Dudek Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos gyerekek, én ezennel megnyitom a témát.

Az okom a következő:
tény és való, hogy tavaly Jerzynek voltak meccsei amikor elmentek rajta meccsek (Manchester ellen meg ilyenek), de szerintem a pozitív mérleg messzemenően jobb mint a negatív.

Ugye nem kell senkit emlékztetnem a BL döntőbeli teljesítményére???? Smile

Nem titkoltam sosem, hogy Reina jöttét csak annak tituláltam, hogy spanyol és kész.

Dudek ma megmutatta hogy oda tud figyelni és lehet rá számítani. Nekem ő az első számú kapus a Liverpoolnál Smile

Go Jerzy!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.