Tartalomjegyzék

Off
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 51, 52, 53  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 9:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Töki írta:
és a sorozatok közül melyik a kedvencetek?
nekem most nagyon bejön A szökés. nagyon nagy film Very Happy

megprobálom kerülni mert a legtöbbje egy petákot sem ér meg tiszta idő pocsékolás és 10 percenként köpködhetünk a kereskedelmi csatornákra, hogy már megint tampont, szaros pelenkát meg mit tudom én milyen szemetett akarnak ránk sózni de persze van kedvenc: Jóbarátok, Twin Peaks, South Park na és persze az Egy rém rendes család
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Töki
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 8:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

és a sorozatok közül melyik a kedvencetek?
nekem most nagyon bejön A szökés. nagyon nagy film Very Happy
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 11:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sly írta:
Nem azt mondtam, hogy a fradit a vezetősége miatt kell szeretni, hanem azt, hogy szerencsétlen a klub, hogy ilyen elnökséggel van volt megáldava hiába nem szeretem a fradit azt sajnálom, hogy akiknek már semmi köze a focihoz ilyen helyzetbe kényszeritettek egy csapatot.
A Pool-t sem a vezetősége hanem a csapata miatt szeretem, amugy nem nagyon érdekel, hogy mekkora hülye az elnökség addig amíg minden rendben megy. nekik az a dolguk, hogy a klub pénzügyi hátterét biztosítsák, ha ezt nem tudják megoldani akkor lehet hözöngeni a szurkoloknak és a részvényeseknek, hogy takarodó.

Ettől még nem szerencsétlen a fradi, csak rossz időszaka van, amikor is szarházi zsidók irányítják, majd ennek is vége lesz egyszer, ennyi. Az meg a másik hogy azért a mi pénzügyi állapotunk nem a legtökéletesebb. Például ha Parry nem lenne akkora barom akor már nagyban épülne az új stadionunk, de ez folyton variál, döntésképtelen. Vannak kifejezetten jó húzásai, de többnyire csak balfaszkodik. Ennél is előrébb lehetnénk ha nem egy ilyen retardált lenne az technikai igazgató

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 6:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem azt mondtam, hogy a fradit a vezetősége miatt kell szeretni, hanem azt, hogy szerencsétlen a klub, hogy ilyen elnökséggel van volt megáldava hiába nem szeretem a fradit azt sajnálom, hogy akiknek már semmi köze a focihoz ilyen helyzetbe kényszeritettek egy csapatot.
A Pool-t sem a vezetősége hanem a csapata miatt szeretem, amugy nem nagyon érdekel, hogy mekkora hülye az elnökség addig amíg minden rendben megy. nekik az a dolguk, hogy a klub pénzügyi hátterét biztosítsák, ha ezt nem tudják megoldani akkor lehet hözöngeni a szurkoloknak és a részvényeseknek, hogy takarodó.
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
atez írta:
Te ezt nevezed kapásnak? Very Happy
Egyébként Sly jól mondja, tényleg az a két legjobb focis film, főleg a Futballfaktor (merthogy ez a magyar címe)

amit jól elbasztak, mert a factory meg a faktor... hát
de hagyjuk is...

Semmi se tökéletes

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Egyébként Sly jól mondja, tényleg az a két legjobb focis film, főleg a Futballfaktor (merthogy ez a magyar címe)

amit jól elbasztak, mert a factory meg a faktor... hát
de hagyjuk is...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 1:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 9:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sztem a Kontroll is jóSmile de az Argó is...bár arra alig emléxem...meg kéne mégegyszer néznem:D
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Fowler13 írta:
atez írta:
háát, a magyar vándorban nekem csak az a rész tetszett mikor pindroch csaba vezetésével a parasztok betámadták a vezéreket. Az komoly volt, azon túl felejthető az a film.
Hazánkban az Argó a király

nya meg az üvegtigris:)

és a Goal!!-ról mi a véleményetek?

nem rossz, de nekem annyira nem tetszett. De a csaj viszont komolyan néz ki benne. Meg az Oasis nóta is ami felhangzik miközben vonattal megy newcastle-be

haha, te nagy oasis rajongó...
az bizony Dirty vegas szám Very Happy (human love)
kapásom volt.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sly írta:
gazsibalint6 írta:
ja:-)

de én még nem láttam jó?

biztos nézzd meg Smile
nekem a focis filmek közül a Gépállat SC, és a Football factory (ha jól emlékszem a cimére) jött be a legjobban

Mindenesetre a Goal!!! az nagyon gagyi volt

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gazsibalint6 írta:

de én még nem láttam jó?

biztos nézzd meg Smile
nekem a focis filmek közül a Gépállat SC, és a Football factory (ha jól emlékszem a cimére) jött be a legjobban
Vissza az elejére
gazsibalint6
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 2:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de én még nem láttam jó?
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Fowler13 írta:
atez írta:
Dehogynem, csak fantázia kell hozzá.
Például eltörhetné a lábát, ami miatt millwallba kell igazolnia mert másnak nem kell, és ott belekeveredik egy bűnbandába. Innentől Guy Ritchie rendezné a sztorit, és vajmi kevés köze lenne a focihoz

höhö,jó kis sztori...filmesitsd meg Very Happy

áh, ahhoz munka kell, inkább eladom a szerzői jogot valami nagy producernek, aztán élek mint marci hevesen Cool

ez is jó ötlet... Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
atez írta:
Például eltörhetné a lábát, ami miatt millwallba kell igazolnia mert másnak nem kell, és ott belekeveredik egy bűnbandába. Innentől Guy Ritchie rendezné a sztorit, és vajmi kevés köze lenne a focihoz

áh, ahhoz munka kell, inkább eladom a szerzői jogot valami nagy producernek, aztán élek mint marci hevesen Cool

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 1:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 51, 52, 53  Következő
25 / 53 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.