| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bizok benne h nem lesz olyan mint Moro.... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
semtex Fan

Csatlakozott: 2006.08.13. Vasárnap 14:16 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy szerintem is jol játszott a csapat!Csak azok a kihagyott helyzetek bosszantanak.Szerintem Kuyt ugyan olyan lessz mint Morientes.-a Holland ligában lehet hogy golkirály meg ontja a golokat,de az angol liga,vagy a Liverpool játéka nem fekszik neki!Habár ez még a szezon eleje,de én már most látom hogy mi lessz ebbol.Szerintem 10-golnál tobbet nem fog rúgni ebben a szezonban beleértve a tétmeccseket is.
Ja és sokkal jobban járnánk ha Crouch tobb lehetoséget kapna.
Mert Crouch kurvára beleillik az angol fociba és abba amit a Liverpool játszik.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
semtex Fan

Csatlakozott: 2006.08.13. Vasárnap 14:16 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy szerintem is jol játszott a csapat!Csak azok a kihagyott helyzetek bosszantanak.Szerintem Kuyt ugyan olyan lessz mint Morientes.-a Holland ligában lehet hogy golkirály meg ontja a golokat,de az angol liga,vagy a Liverpool játéka nem fekszik neki!Habár ez még a szezon eleje,de én már most látom hogy mi lessz ebbol.Szerintem 10-golnál tobbet nem fog rúgni ebben a szezonban beleértve a tétmeccseket is.
Ja és sokkal jobban járnánk ha Crouch tobb lehetoséget kapna.
Mert Crouch kurvára beleillik az angol fociba és abba amit a Liverpool játszik.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE! |
azért a Klaj-os ügyet offban kellett volna  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 8:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
| De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE! hehe |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 12:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát...
kurvára idegesítő hogy megint nem tudtunk győzni, egyszerűen nekünk semmi se sikerül, ez van.
Mindemellett egyáltalán nem elhanyagolható tény hogy ez a csapat ma hajtott, kűzdött, mindent megtett a győzelemért, de valahogy a helyzeteknél megremeg a láb.
Akárhogyis, én büszke vagyok a csapatra mert igeni akarták a győzelmet, és biztos vagyok benne hogy a szarkákat megverjük szerdán, aztán hétvégén a zsidókat is.
Jah, és zooey: kurvára NEM tartozik ide _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Morientes megint gólt rúgott!!!
sztem ide tartozik |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A meccset csak este nézem meg, ezért jobb is , hogy erről nem mondok semmit. De elgondolkodtató a helyzet. Sajnos nem lehet minden évben új csapatot építeni. 6-7-8 embert hozni és rögtön eredményt várni. Igaz, hogy nagyon kiegyenlített a verseny, nagyon hosszú, nagyon szoros, de jövő héten minden eldől. Tottenham és Newcastle ellen ha nem nyerünk kétszer akkor végünk. Már így is -8. Talán ha ez a csapat ha egyben marad akkor 2008-ban még nem, de 2009-ben mindenképpen a csúcsra érhetünk. Marad az örök remény... _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | hát ez a mai meccs kész...
elegem van az ígéretésekből..egyszerűen nem vagyunk képekesk gólt rúgni
nem is megy és szerencsénk sincs...ez nagyonm durva...
Pennant befejezései, passzai kriminálisak
számoltam az egész meccsen kb 2 ment jóhelyre...Kuyt és Sztivi ordító helyzeteekez hagyottt ki
a fél csapat sérült..ez a mélypont... |
az...sajnos...de szinte minden szezonban van ilyenünk,és ebből is ki fogunk lábalni _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát ez a mai meccs kész...
elegem van az ígéretésekből..egyszerűen nem vagyunk képekesk gólt rúgni
nem is megy és szerencsénk sincs...ez nagyonm durva...
Pennant befejezései, passzai kriminálisak
számoltam az egész meccsen kb 2 ment jóhelyre...Kuyt és Sztivi ordító helyzeteekez hagyottt ki
a fél csapat sérült..ez a mélypont... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez már engem is untat.....nem igérgetnbi kelll....hanem tenni érte
de azért Fortuna sincsen brátságba velünk  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már kezdem unni h "többet érdemeltünk volna" vagy "jól játszottunk csak gólokat nem tudtunk szerezni, később jobb lesz".
A tököm ki van, nem igaz, h egy BL győztes csapat, egy ilyen erős kerettel emberelőnyben egy szerencsétlen rohadt kis gólt nem bír betukmálni. Leszarom hogy a cselziről van szó, akkor is. 4 forduló 4 pont... lehet tervezgetni, lehet ígérgetni, de nagyon örülnék hogy ha végre az eredménye is meglenne, mert a végén igaza lesz murinnyónak és még az első 4-ben sem leszünk benne. Szedjék már végre össze magukat... és az idegesít a legjobban h tényleg jobbak voltunk de nem bírtuk gólt lőni... Gerrard mit kihagyott...beszarás...najó nem idegesítem magam tovább...kíváncsi leszek a szerdai meccsre... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sztem sincs semmi veszve,most kiegyenlítettebb lesz a bajnokság!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jajjj...megint kikaptunk...de ez van
a csapta amint mondjátok jól jácott(legalább ez jó hir
de semmi baj..meert messze még a bajnokság vége _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
|
Elküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már megint ez a kib.... gólszegénység!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|