Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bizok benne h nem lesz olyan mint Moro....

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy szerintem is jol játszott a csapat!Csak azok a kihagyott helyzetek bosszantanak.Szerintem Kuyt ugyan olyan lessz mint Morientes.-a Holland ligában lehet hogy golkirály meg ontja a golokat,de az angol liga,vagy a Liverpool játéka nem fekszik neki!Habár ez még a szezon eleje,de én már most látom hogy mi lessz ebbol.Szerintem 10-golnál tobbet nem fog rúgni ebben a szezonban beleértve a tétmeccseket is.
Ja és sokkal jobban járnánk ha Crouch tobb lehetoséget kapna.
Mert Crouch kurvára beleillik az angol fociba és abba amit a Liverpool játszik. Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 6:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amúgy szerintem is jol játszott a csapat!Csak azok a kihagyott helyzetek bosszantanak.Szerintem Kuyt ugyan olyan lessz mint Morientes.-a Holland ligában lehet hogy golkirály meg ontja a golokat,de az angol liga,vagy a Liverpool játéka nem fekszik neki!Habár ez még a szezon eleje,de én már most látom hogy mi lessz ebbol.Szerintem 10-golnál tobbet nem fog rúgni ebben a szezonban beleértve a tétmeccseket is.
Ja és sokkal jobban járnánk ha Crouch tobb lehetoséget kapna.
Mert Crouch kurvára beleillik az angol fociba és abba amit a Liverpool játszik. Wink
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 3:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE!

azért a Klaj-os ügyet offban kellett volna Cool

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 8:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE! hehe
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 12:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát...
kurvára idegesítő hogy megint nem tudtunk győzni, egyszerűen nekünk semmi se sikerül, ez van.
Mindemellett egyáltalán nem elhanyagolható tény hogy ez a csapat ma hajtott, kűzdött, mindent megtett a győzelemért, de valahogy a helyzeteknél megremeg a láb.
Akárhogyis, én büszke vagyok a csapatra mert igeni akarták a győzelmet, és biztos vagyok benne hogy a szarkákat megverjük szerdán, aztán hétvégén a zsidókat is.

Jah, és zooey: kurvára NEM tartozik ide

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 9:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Morientes megint gólt rúgott!!!
sztem ide tartozik
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A meccset csak este nézem meg, ezért jobb is , hogy erről nem mondok semmit. De elgondolkodtató a helyzet. Sajnos nem lehet minden évben új csapatot építeni. 6-7-8 embert hozni és rögtön eredményt várni. Igaz, hogy nagyon kiegyenlített a verseny, nagyon hosszú, nagyon szoros, de jövő héten minden eldől. Tottenham és Newcastle ellen ha nem nyerünk kétszer akkor végünk. Már így is -8. Talán ha ez a csapat ha egyben marad akkor 2008-ban még nem, de 2009-ben mindenképpen a csúcsra érhetünk. Marad az örök remény...
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
hát ez a mai meccs kész...
elegem van az ígéretésekből..egyszerűen nem vagyunk képekesk gólt rúgni
nem is megy és szerencsénk sincs...ez nagyonm durva...
Pennant befejezései, passzai kriminálisak
számoltam az egész meccsen kb 2 ment jóhelyre...Kuyt és Sztivi ordító helyzeteekez hagyottt ki
a fél csapat sérült..ez a mélypont...

az...sajnos...de szinte minden szezonban van ilyenünk,és ebből is ki fogunk lábalni

Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát ez a mai meccs kész...
elegem van az ígéretésekből..egyszerűen nem vagyunk képekesk gólt rúgni
nem is megy és szerencsénk sincs...ez nagyonm durva...
Pennant befejezései, passzai kriminálisak
számoltam az egész meccsen kb 2 ment jóhelyre...Kuyt és Sztivi ordító helyzeteekez hagyottt ki
a fél csapat sérült..ez a mélypont...
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ez már engem is untat.....nem igérgetnbi kelll....hanem tenni érte

de azért Fortuna sincsen brátságba velünk Crying or Very sad

Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már kezdem unni h "többet érdemeltünk volna" vagy "jól játszottunk csak gólokat nem tudtunk szerezni, később jobb lesz".
A tököm ki van, nem igaz, h egy BL győztes csapat, egy ilyen erős kerettel emberelőnyben egy szerencsétlen rohadt kis gólt nem bír betukmálni. Leszarom hogy a cselziről van szó, akkor is. 4 forduló 4 pont... lehet tervezgetni, lehet ígérgetni, de nagyon örülnék hogy ha végre az eredménye is meglenne, mert a végén igaza lesz murinnyónak és még az első 4-ben sem leszünk benne. Szedjék már végre össze magukat... és az idegesít a legjobban h tényleg jobbak voltunk de nem bírtuk gólt lőni... Gerrard mit kihagyott...beszarás...najó nem idegesítem magam tovább...kíváncsi leszek a szerdai meccsre...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 7:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sztem sincs semmi veszve,most kiegyenlítettebb lesz a bajnokság!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smile
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jajjj...megint kikaptunk...de ez van Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

a csapta amint mondjátok jól jácott(legalább ez jó hir

de semmi baj..meert messze még a bajnokság vége

Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már megint ez a kib.... gólszegénység!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 148, 149, 150  Következő
27 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.