Videók 2013-14 - Liszt Ferenc Pedagógus Kórus Szekszárd

Tartalomhoz ugrás

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus fellépése a bátaszéki Bárdos Lajos  Egyházzenei Kórustalálkozón a  bátaszéki katolikus templomban.

2014. január 31-én a szekszárdi Művészetek Házában a szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus emlékhangversenyt rendezett volt karnagya, Gerse József emlékére, melyen több meghívott vendégművész vett részt.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus 2013. december 15-i fellépése a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus fellépése Szekszárdon a Művészetek Házában 2013. október 1.-én a Zene Világnapja alkalmából.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus kórus fellépése a 2013. szeptember 28-án Komárom-Szőnyben a Nagyboldogasszony katolikus templomban a Pedagógus Kórusok Országos Találkozóján.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus kórus fellépése a 2013. augusztus 23-án megtartott "Birtokba vesszük" című Szekszárd városi kórusok hangversenyén, amely a felújított Művelődési Központ Agóra Színháztermében került megrendezésre.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus fellépése a szekszárdi Művészetek Házában, Szekszárd védőszentje, Szent László nap alkalmából.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus kórus fellépése 2013.06.22-én a keszthelyi Dalünnepen.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus kórus fellépése 2013..03.23-án a Pakson megrendezett XIII. Tolna Megyei Liszt Ferenc Kórustalálkozón.

IN MEMORIAM FERTŐSZÖGI BÉLÁNÉ

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus fellépése 2014. október 29.-én a szekszárdi Művészetek Házában,

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus fellépése 2014. november 22.-én a Tamási Művelődési Házban a Liszt Ferenc Megyei Kórusfesztiválon.

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus adventi fellépése 2014, december 9-én a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum Könyvtártermében (részlet)

A szekszárdi Liszt Ferenc Pedagógus Kórus adventi fellépése 2014, december 16.-án a szekszárdi Balassa János Kórház Pszichiátriai Osztályán (részlet)

Vissza a tartalomhoz