6300 Kalocsa,

Budai Nagy Antal 25.

78 / 461-582

logikusak@freemail.hu

Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesűáet Kalocsa

"Nem lehet mindenki a legjobb, de mindenki lehet jobb"

Kedves Kollégák!

A közelmúltban megnyílt Mikkamakka játéktárban nagyon sokféle – az alsó és felső tagozatos korosztálynak is megfelelő - játék található: logikai, ügyességi, vagy memóriafejlesztő társasjátékok, konstrukciós, ill. építőjátékok, kirakók, dominók, stb.

Lehetőség van arra, hogy napközis csoportok - előzetes telefonos bejelentkezés alapján - kb. 1 órás foglalkozáson vegyenek részt.
A foglalkozás fő célja: társasjátékok széles skáláján keresztül fejleszteni a gyerekek gondolkodását, szociális készségeit, érzelmi intelligenciáját és problémamegoldó képességét.

A mai világban a gyerekek rengeteg időt töltenek el a tv és a számítógép monitorja előtt, keveset játszanak egymással és a szüleikkel. A társasjátékozás lehetőséget biztosít a gyerekeknek a társas kapcsolataik, az együttműködés, a másokkal szembeni figyelem és törődés jobbítására, és a saját társaságon belüli viselkedéskultúrájuk fejlesztésére.

A foglalkozások javasolt időpontja: hétfőtől péntekig: 13:00-14:00, vagy 14:00-15:00 óráig. ( A személyes megbeszéléseken más időpont is kérhető.)

A belépődíj: 200 Ft/fő.

A Mikkamakka Játéktár helyszíne:Cím: Kalocsa, Sörös Imre u. 30.

A jelentkezéseket a következő telefonszámon várjuk::
06/30/213-98-07 vagy 78/461-582

A családi játéktár és a programok részletes időbeosztása innen letölthető:

Álljon most itt a segítők névsoram aki támogatták a Mikkamakka Játéktár létrehozását Kalocsa városban:

Beer Ferenc, Dr. Bús Erzsébet, Gausz János, László Ákos, Németh László, Réfy Vilmos, Somorai László, Szabadi Ferencné, Rideg Árpád, Szabó István, Jagicza család, Bolvári Ferdinánd, Chili-trade kft, Kalo-kerámia, Dr. Kasziba Istvánné, Szentesi Zoltán, Pusztai János, Rigó Béla, Sziráki Istvánné, Dr. Grabarits István, Dr. Varga és tsa., Dékány Katalin, Markó Judit, Zsigmond Enikő, Demsa Ignác, Török család, Marsovszky család, Vácz Péter és családja, Törökné Kovács Éva, Vargacz Endre, Markó cukrászda, Szalontai cukrászda, Ésik Zoltánné, Aranyos Attila, Csupor Katalin, Nánai Szilveszter

A játéktár szakmai csapata nevében megköszönjük mindenki segítőkészségét, és munkáját:

Logikusakk Kulturális és Sportegyesület Kalocsa

©2009 Logikusakk Kulturális és Sportegyesület Kalocsa>
Főoldal | Kapcsolat